scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet boyle bi olaya niyetlendim at kullanayim diye ama velakin repeatable (tekrar edilebilir) questine basladigimda hayal kirikligina ugradim swamp of sorrows daki kutulardan dusen lost supplies leri nethergande keep e goturuoruz buraya kadar hersey guzel ama velakin 1 seferde yanlizca 1 kutu tasiyabilioruz yani surekli gidip gelmeniz gerekio hadi bunada eywallah diyelim ama şaka gibi 1 kutu = 2 reputation veriyor!!!! 2 reputation dalgaamı geciosun sen dedim icimden.. yokmudur bunun baska bi yolu yordamı arkadaslar? cloth fln vermek dısında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gulu seven dikenine katlanir basla sen cloth vermeye... :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 O level 60 questi deil. Level 60 olmadığın için, normal verdiği Rep'ten daha az alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 war efforda takıl hala şansın varken en karlısı bu çünkü aynı zamanda verdiin cloth, bandaj, zımbırtı değerinde green item alıosun kutulardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sadece linen cloth kaldi diye biliyorum oda 2 gune falan biter heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 en iisi war effort sanırım dedigin gibi ama bizim serverdada bitmek uzere pff : / levelimden dusuk oldugunu biliorm az vericegini repu ama ungoro soil le fln kiyaslayinca 2 reputation cok az bence bide git gel yol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 av e gir ud heart loot la onlari ver iyi rep geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 www.wowwiki.com/elders 50 elders var herbiri 50 rep. 2.5k repi en kolay kazanma yolu. elderler hala duruyor mu bilmiyorum ama. druidle hepsini sololamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar