Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 adet "333mhz 256mb ddr ram" e 1 adet 512 400mhz ddr eklersem ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim?

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

şu an bende dual ram olaraktan 2 adet 256mb 333mhz ddr ram mevcut.bunlara 512mb ilave yapmak istiyorum ve piyasada kolay bulunduğu için 400mhz olanlardan almak istiyorum.yine ddr alıcam tabi ddr2 muhtemelen anakartım desteklemez.ama bir problemle karşılaşırmıyım merak ediyorum?çakışma falan olurmu?
400mhz olan ram, diğerleriyle beraber 333mhz hızında çalışır sanırım, buna razıyım :)

(bide başlık tam 100 karakter olmuş ne kadar ergonomiğim :p)
Sosyal ağlarda paylaş

aaa bu slot olayını hiç düşünmedim ben.benim pii 400 alette 3 tane ram yuvası vardı anakartta.ama şimdiki aletin kaç tane ram yuvası olduğu hiç aklımda kalmamış.
anakartımın özelliklerine baktımda şimdi şöyle yazıyor:
-çift kanal bellek mimarisi
-2gb of pc3200/2700/pc2100/pc1600 ddr belleğe kadar destekler
-2 dimm soket

not: çift kanal pc3200 (ddr400) modu, agp grafik kartı gerektirir

bu 2 dimm soket dediği umarım tahmin ettiğim şey değildir? :)
hayır 2 soket varsa eğer nasıl 2gb a kadar desteklicekki bu anakart çıktığında daha piyasada 1024 ler yoktu geleceğimi görmüş adamlar :p

/anakartın resmide varmış sitede.gerçekten 2 slot var ya hiç dikkatimi çekmemişti daha önce ram slotları.neyse 512+256 kullanırım bi süre.

[ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 20:07 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...