codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 pati evente buluşmak istidoum aileme dedim işte forumdan arkadaşlarla buluşucam (olası şeye karşı 1 hafta öncesini dedim - yani yarın) ve şiddetle karşı çıktılar özellikle annem en paranayok insandır yani açtı ağzını yumdu gözünü beni çok seviyolarmışta güvenmiyolarmışta okuldakilerle buluş dediler bende okulda arkadaşım yok falan filan dedim ama dinlemediler beni sözde çok seviyolar ama herşeyime karışıyolar yetti artık akşamları 11 den sonra yatıcaksın diyolar artık evden kaçma durumuna geldim ama yeri gelince seviyolar mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu arada bi şekilde yalan sölice karşı yani işallah gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 olmadı kaç bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ailene forumu gezdir, kötü biryer olmadığını kanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 girmem öyle sitelere dedi pfff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla ben 4 ay once olan ilk bulusmaya geldim çok sabıbı arkadaslar edındım hatta gecenlerde bırınde kaldık ve gecen sabahlamdan oncede bıze geldık ve bıseyler hazırladı annem valla forumda ii insan kaynıyor forgiver dedıgı gıbı forumu bı gezdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şaka maka anladık(madıkta yani kasarsak bi mantık buluruz eminim) hani seni koruma istekleri vesairede hocam oo 11 ne yahu.. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 19:07 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ailem resmen kalın kafalı annem müslümandır ve beni hafiften satanist sanıyor ama ben ateistim ve bi kere bile yaklaşamadım o yüüzden dini konu hakkında babamla konuşdum bi kere babam mantıklı dedi ama çok gelmedi üzerime üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 internet ortamına karşı ailelerde bi güvensizlik var ve bu aşılması gereken bi durum ama baya zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yaş kaç acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla babam da çok sever beni ama neyse ki güveniyo, rahat rahat buluşuyom onla bunla. =p bence sen şöyle uzuun bi konuşma hazırla ailene, içinde bolca "artık büyüdüm" ve "özgürlük" geçen. sonra da ezberden oku, falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yaş 15 ama 16 gibiyimdir hatta 17 :d konuşma yapsam iyi olucak bu arada hala beni ufak çocuk gibi görüyolar galiba yani sadece yeri geldiğinde büyüdün diyolar kafa yapılarımız tamamiyle ters :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kusura bakma ama ufakmışsın bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aslında yaşın hiç bir önemi yok ailenın güvenini kazandıktan sonra ben annemden bi yere giderken hiç izin almadım sadece anne şuraya gıdıyorum annem erken gel bakarız anne engec son otobusle donerım dıyorum bu kadar eve gelır gelmezde sorguya cekıyor ne yaptım falan fılan çok ii geçiniyoruz sigara ıcen bırısı deilim ama yılbasında içmiştim eve geldım anneme söledım yani güven kazanırsan belki sana o kadar baskı yapmazlar ama tabi aileni tanımadıgım için sana fazla yardımcı olamıyacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 güvende biter olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aileye göre hep küçüksündür. o olaya sinir olurum. ama mesela şey oluo. işlerine gelince kocaman adam/kız oluosun. işlerine gelmeyince küçücük bebek gibi davranıolar. sinir ederler bilirim. aileler hep öyledir .. değildir de bazen. mesela artık küçük olmadığını kanıtlayabilirsen bu tür sorunlar %75 gibi bir oranla ortadan kalkıyor. haa ama ailenin seni koruması olayı değişmiyor. denildiği gibi. forumu bi gezdirmeyi dene. kendine şöyle temiz, güzel bi kaç tane konu belirle önceden. sanki rastgeleymiş gibi onlara basarsın. beğeneceklerine eminim. sakıncalı bi yer diilki be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bi kere sinirle direterek evden çık git buluş. böyle bağırarak çık, onlar dumurized iken bu fırsatı kaçırmadan tüy kapıdan. akşama cillop gibi görünce seni şüpheleri dağılır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ters tepmesin? yani ne bilim tamam. aileye stun çaktıktan sonra topuk sen yaparsın, ben yaparım. sora eve paşa paşa dönüp normal devam ederim ailemle yaşamaya da. bu arkadaşımızda işlicekmi o taktik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 rumuz:lanet arkadaşım.. yaşın ufak bir iki yıl sonra güvenlerini sarsmazsan onlarda önünü açar. dünyayı sarsarsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 abin dogru diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hayatın boyunca buluşamazsın dediler bende evden kaçıp arkıma gidicem diye evente gelicem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yaş 15 se normal öyle yaklaşmaları, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yaş onbeş geş bunnarı geş. yatağa girme konusunda biraz üstlerine git. 15 sin 5 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 @silmarwen; akşama geldiğinde hiçbirşey olmamış gibi davranıcaksın. onlar zaten sesini çıkarmaz büyük bir ihtimalle. bişey denirse "keah!" denilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar