Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ailem

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

pati evente buluşmak istidoum aileme dedim işte forumdan arkadaşlarla buluşucam (olası şeye karşı 1 hafta öncesini dedim - yani yarın) ve şiddetle karşı çıktılar özellikle annem en paranayok insandır yani açtı ağzını yumdu gözünü beni çok seviyolarmışta güvenmiyolarmışta okuldakilerle buluş dediler bende okulda arkadaşım yok falan filan dedim ama dinlemediler beni sözde çok seviyolar ama herşeyime karışıyolar yetti artık akşamları 11 den sonra yatıcaksın diyolar artık evden kaçma durumuna geldim ama yeri gelince seviyolar mış
Sosyal ağlarda paylaş

aslında yaşın hiç bir önemi yok ailenın güvenini kazandıktan sonra ben annemden bi yere giderken hiç izin almadım sadece anne şuraya gıdıyorum annem erken gel bakarız anne engec son otobusle donerım dıyorum bu kadar eve gelır gelmezde sorguya cekıyor ne yaptım falan fılan çok ii geçiniyoruz sigara ıcen bırısı deilim ama yılbasında içmiştim eve geldım anneme söledım yani güven kazanırsan belki sana o kadar baskı yapmazlar ama tabi aileni tanımadıgım için sana fazla yardımcı olamıyacagım
Sosyal ağlarda paylaş

aileye göre hep küçüksündür. o olaya sinir olurum. ama mesela şey oluo. işlerine gelince kocaman adam/kız oluosun. işlerine gelmeyince küçücük bebek gibi davranıolar. sinir ederler bilirim. aileler hep öyledir ..

değildir de bazen. mesela artık küçük olmadığını kanıtlayabilirsen bu tür sorunlar %75 gibi bir oranla ortadan kalkıyor. haa ama ailenin seni koruması olayı değişmiyor. denildiği gibi. forumu bi gezdirmeyi dene. kendine şöyle temiz, güzel bi kaç tane konu belirle önceden. sanki rastgeleymiş gibi onlara basarsın. beğeneceklerine eminim. sakıncalı bi yer diilki be =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...