oposse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 valla ben gozumde erkek human cılız bir warrior olarak canlandırıp dalıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 eger ßirgun warrior acarsam kesinlikle orc olur.. eger birgun orc olmam gerekirse kesinlikle rogue olmaz ßilmem anlatabildimmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ilk önce söyle baslayım.... bildiginiz gibi benim char barbarian degil küçük adam warrior neden açtın derseniz sadece yakısıklı ve sexy oldugu için küçük adam açtım ve cook mutluyum =) barbarianlar cok gıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 barbar daha guzel en azından raptor +8 ve shell set ile daha carizma duruyor herkese gore deişir gerci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 el morad male in 2 katı raptorun boyu zuahaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ofs, barbar acsaydın simdi shell setli ve elinde +8 raptor olucaktı ama sen cılız warrior oldugun için fp set ile pk yapmak zorundasın yanılıomuyum ? o yonu kotu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 1 de barbarian ların neresi gıcık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 63 level % 30 full plate set +8 tabar +7 glave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 guzel xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 chitinli ve shardlı karus rogue çok ii duruyo. sonra kel kafalı karus mage. human bayan assaslara da hastayım asdasgdashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben orcum ama shell gıymış kız human mage cok manyak bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 human archery ve ya warrior :d full chitin shell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExCeLLeNt Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 karus bayan full shelli priest chıtın set +8 shard lı el morad assasian (male) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 orclar basmış burayı :) fakat orclara şöyle bir profilden baktığımızda: sanki altına bez bağlamışlar o da bezi bi güzel doldurmuş dötüne değmesin diye hafifi kambur bi duruşa geçmiş gibi görünüyor bana. kafadaki boynuzlar da ayrı bi sükse katıyor hani... (aaah ah nalet orclar sizden olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben full shelli ve +8 shard & +7 dv li el morad female asaslara hastayım bi de el moradların male complete mageler i çok güzel ama orcların gerçektende hiçbirisi çirkin gelmiyo cidden bütün türlerinin hastasıyım orcların.el moradların male rogue un shelleri fena değil ama shell kafalığına delicesine gıcık kapıyorum böle yuvarlak yumurta gibi ıyyy xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 el morad male roguelar gay gibi duruo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kesinlikle,hem de pasif olanından xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ama bayan shell setli archer lar cok hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kesinlikle,hem de pasif olanından ---------------------------- kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yav orclardada female rogue warrior fln olsa süper olcak mesela jpkoda en azından mage var female ama uskoda o bile yok sniff :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 full chitin pelerinsiz assassin dual mirage ya da shard (+8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G_O_K_H_A_N Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 full shell orc warior +8 raptor, full chitin set dual +8 shard pelerinsiz orc rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 best31 :) eeuheuehueueh dark_shady 61 full healer a:l:k:o:c 61 assasin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 human girl asasin ama elınde dual 8 shard olcak:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar