mqkosu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cz ye gidecek arkadaşlar haberiniz ola. sakin parayla gitmeyin.
darklander Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yuh:) zaten b2 dede yaratiklar gorunmuyo hic birisi b3 den girdim shula kestim b2 ye gectim yaratik yok:) adamlar pacth cikarinca biseyler yapmis gibi gorunmek icin tower bug kalkti bide ugrastik yazi fontunu degistirdik demisler. işleri gucleri yok yaziyla ugrassinlar.temple itemlari yasaklandi dediler temple i kapamak veya duzeltmek akillarina gelmiyor.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :D heheehe mis gibi spike spike spike zatem tower yok town a da gere yok :)
darklander Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tamda atillanin orada biraktim chari bi restart gelsede hemen kessem:) acılırda kaciririm die tuvalete bile gidemiyom
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şu oyun acılsın bosslara bır bakayım. cok guzel bişi yazacam. neden buradan bogazımızı yırtarcasına hil hurda ile ugrasmayın dıoz goreceksınız. server acılsın bi ..
mqkosu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hehhe. ben gidecektim atillay a ama noob tabiriyle kan şişesi satan amca tatile çıkmış.
Öne çıkan mesajlar