mqkosu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cz ye gidecek arkadaşlar haberiniz ola. sakin parayla gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 t_t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yuh:) zaten b2 dede yaratiklar gorunmuyo hic birisi b3 den girdim shula kestim b2 ye gectim yaratik yok:) adamlar pacth cikarinca biseyler yapmis gibi gorunmek icin tower bug kalkti bide ugrastik yazi fontunu degistirdik demisler. işleri gucleri yok yaziyla ugrassinlar.temple itemlari yasaklandi dediler temple i kapamak veya duzeltmek akillarina gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :D heheehe mis gibi spike spike spike zatem tower yok town a da gere yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tamda atillanin orada biraktim chari bi restart gelsede hemen kessem:) acılırda kaciririm die tuvalete bile gidemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şu oyun acılsın bosslara bır bakayım. cok guzel bişi yazacam. neden buradan bogazımızı yırtarcasına hil hurda ile ugrasmayın dıoz goreceksınız. server acılsın bi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mqkosu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hehhe. ben gidecektim atillay a ama noob tabiriyle kan şişesi satan amca tatile çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar