Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aradığım kişilik=)

Silmarwen

Öne çıkan mesajlar

12/15 yaptı bu kişi şu anda =)
Göz rengi işini lens ile halledebileceğimizi varsayarsak 13/15 ediyor. Eh .. Anime'e de alıştırma ihtimalim olduğuna göre 14/15 ediyor.

Geriye kalan tek madde şudur;
said:
- beni çok sevcek mesela. bende onu sevcem =)

bunu da hallettiğim zaman arada hiç bir sorun kalmayacak =)

Bu konu hakkında yorum yapan, bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim =) Gelişmelerle yeniden birlikte olacağız ..

Esen kalın =P

Not:
@Diablo: Valla bana itici gelio o kelime =)
@Laraken: Anaa. Hiç aklıma gelmemişti be. Bi ara bakmam lazım. Ya varsa =P

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 14:16 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@JsH: Hikaye yazmayı zaten tüm hikayelerim nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde silindikten sonra bıraktım zaten canım=) Ah ille de istersen sırf senin için bişiler yazabilirim. Gerçi geçenlerde eski hikaye defterimi buldum. Belki bi gaz başlarım tekrar yazmaya =) Ama bu sefer kitap konusunda kesin kararlıyım =)

@Zeytin: Kimi bulalım o.O

@Slider: Allah daha çok mutlu eder işallah =)

@Diablo: Kusura bakma da köpeğe evrimleşen kişiler aranmıyor burada. Yanlış anlama ama nedense üslûbunu beğenmedim =)

@Ji_Ber: Benim mi özelliklerim ne?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silmarwen sen bu aradığın kızla anca yazdığın hikayelerde kavuşursunuz:)
Artık bırak mistik hikayeleri biraz da "Türk Filmi" hikayeleri bekliyoruz senden:P

Ben bu adamın DALLAS hikayelerini biliyorum...

Konuşsam olay olur...

(Al sana türk filmi. İzdivaca mani olmak için sahneye gelen ve Nayır Siz Evlenemezsiniz diyecek adamı bekliyorsunuz...) :))
Sosyal ağlarda paylaş

@verbatim:
Hahah. Çok komikmişsin ya.
Senin tarzın değildir beğenmezsin olabilir. Bir başkasının hoşuna gider. Ama hiçkimsenin, hiçbir şekilde buraya gelip kimsenin tarzı ile dalga geçmeye hakkı yok.
Dün akşam bir arkadaşla tartışırken bir şeyin farkına vardım. Herkes benim gibi olmak, benim sevdiğim şeyleri sevmek zorunda değil. Ama bu kişilerin anime izlerken bilinçsizce ve cahilce bana gelip "Çizgifilm işte. Çocuksun, daha olgunlaşamamışsın. O yüzden de satanistsin" demeye hakkı yok. "Satanist ne alaka?" dediğim zaman da "E metalcisin işte. Adamlar orda böğürüyo, kusuyo. Sende tutup onu dinleyip zevk alıosun." demesi beni çileden çıkardı. Üstüne bir de senin bu salakça yorumunu okuduğum zaman iyice cinlerim tepeme çıktı.

Anime de, Metal müzik de, Fantastik Kurgu da bir kültürdür.

[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 17:17 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ooof delircem ya... olmuyo olmuyo bu adam bir türlü mutlu olamıyo. aradığı hatun kişiliği buldu eeee.... yok işte dwmı gelmio hatun bi yüz verio bi vermio =( g.t gibi kaldım az önce. lan rüyamda bile hatunu görüym paso bi uyanıyom azım 5 karış ooff! Napıcam be ya. hafta sonuda işi varmışmışmış gelmio. tmm anladım ben mutlu olamıcam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...