Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 12/15 yaptı bu kişi şu anda =) Göz rengi işini lens ile halledebileceğimizi varsayarsak 13/15 ediyor. Eh .. Anime'e de alıştırma ihtimalim olduğuna göre 14/15 ediyor. Geriye kalan tek madde şudur; said: - beni çok sevcek mesela. bende onu sevcem =) bunu da hallettiğim zaman arada hiç bir sorun kalmayacak =) Bu konu hakkında yorum yapan, bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim =) Gelişmelerle yeniden birlikte olacağız .. Esen kalın =P Not: @Diablo: Valla bana itici gelio o kelime =) @Laraken: Anaa. Hiç aklıma gelmemişti be. Bi ara bakmam lazım. Ya varsa =P [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 14:16 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Şundan bir porsiyon da bana bulsana =) Yalnız seni sevmesin beni sevsin =P [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 14:21 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Hehe. Arkadaşlarından bakıcaz artık ya sizede =) Ama bi görseniz varya. Bi şirin bi tatlı bi sevimli bi güzel böyle =) Dün kilitlendim zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 FW : >>Hep (%& arzuladığın kızı patici/&+e >>topic olarak &/½ aç <<>bir ay sonra dileğin gerçekle$sin GERÇEK YALAN DEĞİL ! herkeze gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Silmarwen walla bende geçen hafta buldum böle birini tam isteiim özellikleri yazmışsın zaten. çok pis aşık oldum daha 1 haftadır tanımama rağmen beni bağladı. Durumun karşılıklı olduğunu düşünüyorum atağa az kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Kolay gelsin. Harbidende Fw olayına döndü be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 onu bul bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Eyw. Silmarwen kardeşim =) eheh çok mutluyum bea =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Silmarwen sen bu aradığın kızla anca yazdığın hikayelerde kavuşursunuz:) Artık bırak mistik hikayeleri biraz da "Türk Filmi" hikayeleri bekliyoruz senden:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yeşil gözlü kızılsaçlı beyaz tenli.ne cok zayıf ne cok şişman,etli butlu olcak 1.70 boylarında bana deli gibi aşık köpeğim olcak bayan arkadşa arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 @Diablo : öyle bir kız tanıyorum amma velakin ... :) [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 21:16 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 paket mi olsun burda mı yersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bu arkadaşn özellikleri nyediyki böle bi kız istio ??? ^o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 @JsH: Hikaye yazmayı zaten tüm hikayelerim nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde silindikten sonra bıraktım zaten canım=) Ah ille de istersen sırf senin için bişiler yazabilirim. Gerçi geçenlerde eski hikaye defterimi buldum. Belki bi gaz başlarım tekrar yazmaya =) Ama bu sefer kitap konusunda kesin kararlıyım =) @Zeytin: Kimi bulalım o.O @Slider: Allah daha çok mutlu eder işallah =) @Diablo: Kusura bakma da köpeğe evrimleşen kişiler aranmıyor burada. Yanlış anlama ama nedense üslûbunu beğenmedim =) @Ji_Ber: Benim mi özelliklerim ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninniach Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 said: Silmarwen sen bu aradığın kızla anca yazdığın hikayelerde kavuşursunuz:) Artık bırak mistik hikayeleri biraz da "Türk Filmi" hikayeleri bekliyoruz senden:P Ben bu adamın DALLAS hikayelerini biliyorum... Konuşsam olay olur... (Al sana türk filmi. İzdivaca mani olmak için sahneye gelen ve Nayır Siz Evlenemezsiniz diyecek adamı bekliyorsunuz...) :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Döferim lamn =) Ehehe. Dalas olayları iiydi bi ara Ninn. Bilion artık bizden geçti =P Deep (Purple:P) not: Fizik kursundan da iyi kaçtık lamn Ninn=) [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 21:05 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninniach Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Olum Bende yazcam kendi (i cant believe my eyes, wat an unbelievable goal) listemi yazıcamda. Direk Patiden atılırım diye tıriıorm Bide ya tutarsa diye tırsıyorum. İntihar ederim filan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ARKADAŞIM!! sen bıçakla yatan? parande atarken eli kayıp koluna demir giren kızlarla takıl bence daha makbul geçer :D yada Yarasa fln... AHAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @verbatim: Hahah. Çok komikmişsin ya. Senin tarzın değildir beğenmezsin olabilir. Bir başkasının hoşuna gider. Ama hiçkimsenin, hiçbir şekilde buraya gelip kimsenin tarzı ile dalga geçmeye hakkı yok. Dün akşam bir arkadaşla tartışırken bir şeyin farkına vardım. Herkes benim gibi olmak, benim sevdiğim şeyleri sevmek zorunda değil. Ama bu kişilerin anime izlerken bilinçsizce ve cahilce bana gelip "Çizgifilm işte. Çocuksun, daha olgunlaşamamışsın. O yüzden de satanistsin" demeye hakkı yok. "Satanist ne alaka?" dediğim zaman da "E metalcisin işte. Adamlar orda böğürüyo, kusuyo. Sende tutup onu dinleyip zevk alıosun." demesi beni çileden çıkardı. Üstüne bir de senin bu salakça yorumunu okuduğum zaman iyice cinlerim tepeme çıktı. Anime de, Metal müzik de, Fantastik Kurgu da bir kültürdür. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 17:17 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 aradığım kişiyi buldum galiba ya.her türlü müzik , kitap ve bilimum muhabbeti yapabiliyoruz.bi tek içimi açmak kaldı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 espriyi anlamadığın için sana komik gelmedi.Ayrıca sana satanist sin bebesin diyen yok.Neyin ne oldugunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 açam ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @verbatim: Ben zaten kimseyi öyle bir şey söylediği için suçlamadım.başımdan geçen olayı anlatmak istedim. Espriyse bile hoşuma gitmedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ooof delircem ya... olmuyo olmuyo bu adam bir türlü mutlu olamıyo. aradığı hatun kişiliği buldu eeee.... yok işte dwmı gelmio hatun bi yüz verio bi vermio =( g.t gibi kaldım az önce. lan rüyamda bile hatunu görüym paso bi uyanıyom azım 5 karış ooff! Napıcam be ya. hafta sonuda işi varmışmışmış gelmio. tmm anladım ben mutlu olamıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 @Slider Merak etme be kardeş. Bende aynı moddayım. Zamana bırakıosun düzelio =) Kolaylık dilerim herkese aşk yolunda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar