Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aradığım kişilik=)

Silmarwen

Öne çıkan mesajlar

arkadaşla konuşuyorduk türk telekomun bize sağladığı yüksek imkanlar sayesinde msn denilen programda. neyse. arkadaş direk konuya daldı tabi "abi sen hazır kız arkadaşından da ayrılmışken. yanlız kalma. sana birini ayarliim" dedi. bunu söyleyen kişi kız ya. arkadaşları vardır, çevresi vardır. bende konuyu hâlâ ciddiye almadan buna başladım saydırmaya. sonunda çook ama çook garip bir liste çıktı. sizlerle paylaşmak istedim;

- uzun boylu
- zayıf. ama böyle ince olcak. daha şirin oluo bence =)
- tipi yerinde, güzel olcak.
- gözler renkli olursa daha güsel olur =) mavi olur yeşil olur. yada benimki gibi mavi yeşil arası değişir. sorun diil =)
- uzun saç olcak bi kere. sarı veya siyah. sarı olursa doğal olacak rengi. ama uzun saç olması şart. uzun ve dümdüz olcak şöle.
- uzun ince parmakları olcak
- gözlük olmazsa sevinirim =)
- msn kullansın bi kere. gece vakti online olsunki konuşalım. eğlenelim =) hatta gündüz de girebilir ama gece girerse daha iyi olur.
- sora mesela ben kenshin, transforsmers filan izlerken gelip bana çizgifilmmi seyredion demicek. bilcek, isterse gelip izlicek benle birlikte =)
- internetten anlıcak. forum nedir, forum adabı nedir bilcek. pati diilse olcak.
- müzik zevklerimiz uyacak. dinlediğim şarkı hakkında yorum yapabilecek. yeri gelince bana eşlik edecek.
- gotik olursa olur ama dikkat çektiği için olmasa da olur. dert diil yani bu madde =)
- şirin olcak bi kere. yapmacık değil ama. doğal bi şirinliği olcak. sevimli olcak böle =)
- beni çok sevcek mesela. bende onu sevcem =)
- (opsiyonel) yeri geldiğinde ufak çaplı küfür edicek. türk telekom şu anki yaptıklarına devam ederken rahatlıkla "türk telekom ananı" diyebilecek.

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 05:06 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...