Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkadaşla konuşuyorduk türk telekomun bize sağladığı yüksek imkanlar sayesinde msn denilen programda. neyse. arkadaş direk konuya daldı tabi "abi sen hazır kız arkadaşından da ayrılmışken. yanlız kalma. sana birini ayarliim" dedi. bunu söyleyen kişi kız ya. arkadaşları vardır, çevresi vardır. bende konuyu hâlâ ciddiye almadan buna başladım saydırmaya. sonunda çook ama çook garip bir liste çıktı. sizlerle paylaşmak istedim; - uzun boylu - zayıf. ama böyle ince olcak. daha şirin oluo bence =) - tipi yerinde, güzel olcak. - gözler renkli olursa daha güsel olur =) mavi olur yeşil olur. yada benimki gibi mavi yeşil arası değişir. sorun diil =) - uzun saç olcak bi kere. sarı veya siyah. sarı olursa doğal olacak rengi. ama uzun saç olması şart. uzun ve dümdüz olcak şöle. - uzun ince parmakları olcak - gözlük olmazsa sevinirim =) - msn kullansın bi kere. gece vakti online olsunki konuşalım. eğlenelim =) hatta gündüz de girebilir ama gece girerse daha iyi olur. - sora mesela ben kenshin, transforsmers filan izlerken gelip bana çizgifilmmi seyredion demicek. bilcek, isterse gelip izlicek benle birlikte =) - internetten anlıcak. forum nedir, forum adabı nedir bilcek. pati diilse olcak. - müzik zevklerimiz uyacak. dinlediğim şarkı hakkında yorum yapabilecek. yeri gelince bana eşlik edecek. - gotik olursa olur ama dikkat çektiği için olmasa da olur. dert diil yani bu madde =) - şirin olcak bi kere. yapmacık değil ama. doğal bi şirinliği olcak. sevimli olcak böle =) - beni çok sevcek mesela. bende onu sevcem =) - (opsiyonel) yeri geldiğinde ufak çaplı küfür edicek. türk telekom şu anki yaptıklarına devam ederken rahatlıkla "türk telekom ananı" diyebilecek. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 05:06 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cok sey istiyosun ama , allah yardimcin olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 listeyi kısalmaya çalışsam olmazki. çünkü bu yani. belki de en özet hâli budur =) ama gerçekten çok zor ya =) amin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 öeh, son maddeye gelene kadar 5 kere mavi ekran verir o kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sana başarılar bulursan arkadaşınıda biz kaparız artık =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 @saeros pyuahaha koptum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yaw bu devirde böyle kızlar kaldımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hadi bazı maddeler ok onda bende varım ama hepsi bi kızda böh yani o biraz zor bu samanlıkta iğne aramaya benziyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 konustugun arkadasina yavsasaydin. sana kiz ayarliyalim artik diyen kizlar genelde yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 böyle bir kız bulmak zor ama bulamazsın demiyorum hayatında hiç beklemedigin bir yerden böyle bir kız çıkıyor ancak işte ondan sonrası problem özellikle seni sevmesi... neyse boşver ben susayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 =) çok vahim durumdayım =) patiden yardım bekliyorum=p o arkadaşıma yanaşamam çünkü o kız da en yakın arkadaşımın kız arkadaşı. bu arada. saeros, kopardın ya burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dış görünüş hakkındaki maddeleri bilemem ama animeci ve bu tarz bir kız bulabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bakalım o seni isticek mi:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 öhüm! ben çok tanıyorum öyle kız babında dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 zaten söledim =) beni çok sevcek dedim =) nerde böyle bi kız be ivycim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yonja!dan bak kesin bulursun ehueh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ahah spilas korkutuyosun kuzen beni ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yonja kırk yılda bi işe yaradı geçenlerde. daha da yarıcaını sanmam. bide ne bilim. orası sanki böle arkadaş arıyorum hattına dönmüş gibi geldi bana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 biras dışarı çıkçam. 2 saat kadar dışarda olcam. çok zor ama. umarım böle bişi çıkar karşıma =) (hayallere bak be =p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=164358 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sende çok hanım hanımcık bişi istemişsin =) uymuyo yani aradığımız kızlar birbirimizinkine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ehiehi. yorumlar kesildi bakıyorum. evet dünyanın en mükemmel kişisi bu diyenler parmak kaldırsın =) p.s.: lan bişiler oluo =)hadi şans dileyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 buldunmu birisini? not: mükemmel bir kişi yoktur ancak kişiye göre mükemmele yakın insanlar vardır,bulması zor,onunla birlikte olması ise çok daha zordur...(ne dedim ben şimdi :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 vay be, pc toplar gibi kız toplamak olmus biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla toplamamı yoksa normalmi bilemem ama gecenin bi yarısı aklımdaki bütün kıstasları yazdım işte =) buldum gibi birisini =) bakalım o kişi ciddi mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar