Bungala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ttnete kafalar oy oy... yurt dışı kablolarına da oy oy... ...(+16 a kaçacağı için devamını kestimde siz anlatılmak isteneni kaptınız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eh hükümetimiz özelleştirmeyi sapıkça bi şekilde yapınca böyle oluyor. fiberi sağlayanı, adsl portu sağlayanı, bu portları pazarlayanı birbirinden ayırmadığın bu birbirinden ayırdıklarını da farklı şirketlere bölmediğin sürece ve farklı fiyat politikaları uygulanmasını engellemeden (telekom interneti ttnete ucuza diğer isslere ise delice yüksek fiyatla satıyordu.) olmazdı bu iş. olmadı da. hizmeti iyileştiren özel sektör üfürüğü değil rekabettir diyorum burdan telekomu satılmasını destekleyenl şaşkın liboşlara. (itiraf ediyorum arada telekoma sinirlenince ben de bunların arasına girdiydim zaman zaman. ühü.) [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 19:54 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 internetimiz an itibariyle tam anlamiyle gg olmus vaziyette gecmis olsun.. yurt disindaki hic bir site acilmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gayet de güzel açılıyor. hafif yavaşlama sorunu dışında pek bir sorun yaşamıyorum ciddi olarak :) yurtdışı çıkışları da neredeyse en iyi seviyeye ulaştı dünden beri baya ilerleme kaydedilmiş.aha bu link bu da açamayanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sanırım çakallık yapıp kablo yu kısıp adsl e full force verdiler. veya benim burada kablo ile ilgili bölgesel sorun var. italya, almanya , ingiltere , amerika , isveç , danimarka, çin , japonya , suudi arabistan , mısır , iran , israyil ,ispanya ... vs vs ipler pingledim önceden beri aklımda bulunan 1200 ila 800 ms arasında değişiyor. ya düzeldi , sadece routing sorunu var bizim ile ilgili , yada düzelttik deyip devlet adsl yararlansın kablo sussun otursun diyip kabloyu kıstılar , veya bizde sadece bu sorun var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kablonet kullanıcısıyım. normalde wc3 oynarken ping im 100-150 arası değişirken son zamanlarda 1k civarında dolanıyor. adsl lerde o kadar yüksek ping olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 neresi düzelmiş 3 yer down gözüküyor. çanakkale çıkışını hala onaramadılar. gece yarısı ve sabahları pek yoğunluk olmadığı için rahat gözüküyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben de kabloyum bende de son 3-4 gündür acaip bir sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 allahallah gerçekten kendimi özel hissetmeye başladım bi taraflarım kalkıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kısmen düzeldi gibi düne göre, oyunlarda pingler düştü, antivirüsüm 4 haftadan sonra yeniden u.pdate edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ya ben de şöyle bi sorun var osi de uo oynuyorum gunduz acaip alg var gece yok ne alaka anlayamadım yabancı sitelerde de bir yavaşlık var hala acaba bende mi sadece sorun var nedir? aradım adam yurtdışı patlak diyor ama gunduz sadece boş skill kasmaktan sıkıldım oyunda ya ne pvm ne pvp hiçbişi yapılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 amerika bağlantısını sağlayan sprintlink[us] hattında yoğunluk var. bu yüzden amerika'daki sunucularda oyun oynayamıyoruz. ben de gw oynayamıyorum mesela şu an. gece genel kullanım düştüğü için yoğunluk azalıyor ve rahatça oynayabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 deniz suyu sıcaklıgı cok soguk oldugundan giremiolarmıs denize onarım için :) havalar yakında ısınır net de düzelir. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 geceleri yurtdısı cıkıslarını zorlayacak kullanıcıların sayısı azalıyor da o yuzden rahat rahat oynayabiliyorsun. benim de ilk defa bu kadar kötü dl hızım. siteleri acıyorum falan ama dl düştü. cumartesi olmasının da payı var tabi. zaten hep hafta sonuna denk gelir sounlar. [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 17:05 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ee gece de insan efektif oynayamıyor ama yani gündüz oluşan bu lag problemi çözülmeli en kısa sürede çok can sıkıcı bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 italya seabone lardan biri gitmiş. uk telia lardan biri de gitmiş. o yüzden yavaş açıo yada hiç açmıodu siteleri. başka yerden route edincede bu sefer pingler fırladı, siteler geç açılıo. o 2 bağlantı çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şu an hızlı bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o iki baglantı cok onemli değil. bi kaç gündür yaşadığımız italya cıkısı sorunu olmadan önce de onlar down haldeydi. şu an benim internet coşmuş durumda valla hava atmak istemiyorum ama 30 ile dl yapabiliyorum. 24 saat olmadı daha 1.5gb indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 geldi gene gitti. allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kabloyu kıstılar adsl den daha çok para aldıkları için adsl de loss yok , ping ler yerinde , kablo ağlıyor töbe töbeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 10 gündür patlak çanakkale çıkışımız. nasıl bu kadar ihmalkar olabiliyorlar anlayamıyorum. şu an yurtdışında host edilen sitelere bağlanabilirsiniz, dl hızınız yüksek olabilir, msn'de de sorun yaşamazsınız ama oyun oynayamazsınız. bezdim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kablonet feci hiçbir yabancı site açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sabah kabloda 140 ping alıyodum 10 gibi simdi bilmem kac mb adsl var 1000ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bende hiç sorun olmadı. arada yawaşlıyor birazcık o kadar. bölge bölge değişiyor. semt bile fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 demek o yüzdenmiş. gözünü seveyim üsküdar'ın xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar