Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 LANCraft V1.01B Oncelikle programin ne ise yaradigini aciklayayim; program herhangi bir official yada open servera gerek kalmadan ip uzerinden warcraft oynamaya yariyor. Programin kullanimi gayet basit, serveri kuracak olan tercihen hizli baglantiya sahip birisi ip sini oyunculara verdikten sonra programi acmadan sanki cafeden server kuruyormuscasina lan uzerinden oyun kuruyor. Ardindan oyuncular ip yi lancraft uzerindeki ip kutucuguna yaziyor.Ardindan oyuna girip(frozen throne yada reign of chaos) LAN uzerinden acik servera baglaniyorsunuz. Not: Onemli olan nokta port a ellememeniz.Daha onceden port u manuel olarak degistirmemiz gerekiyordu fakat birsuru karisikliga sebep verdigi icin programin yeni versiyonlarinda port ip yi yazdiktan sonra otomatik olarak ayarlaniyor. Not2: Program esasen warcraft icin yazilmis fakat dun aegean la frozen throne uzerindede test ettik gayet guzel calisiyor fakat oyun bittikten sonra bazen lancraft crash olabiliyor. Sadece tekrar calistirin ardindan devam :) Ayrica oynamak isteyen olursa team deathmatch fln degilde duzgun bir rpg senaryoyu 3-4 kisi oynamak isterim. deathmatch de guzel olur fakat bilgisayarim beni ekranda 15 den fazla unite olunca yolda birakiyor + dial-up in gozu kor olsun :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 10 July 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 SingNet.SG.GalaxyNet.Org irc serverında #war3x te taklıyoz. baya bi lancraftci bulabilirsiniz. cogunlukla FT retail 1.07 oynuyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kharonla rpg yapıyoruz eğlenceli vala :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Heh power play senaryolarda ne kadar fantezik olay varsa denedik. :) Hatta resident evil in bir senaryosu varki 4+ kisiyle mukemmel olucak, 2 kisi ancak eziliyoruz ghoul lara :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 dalga geçmeyin ama 56k ile oynayabilirmiyim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Ben dial-up olmama ragmen baglantiyla ilgili hic bir sorunla karsilasmiyorum. Varsa yoksa Bilg. konfigrasyonundan dogan yavasliklar oluyor sadece... Birde buyuk haritalarda loadingler "biraz" uzun suruyor o kadar...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 herzaman varım, her turlu arena, rpg, corridoru oynarım, cokda severim. melee fazla meraklısı deilimdir. 96592319 no'lu icqdan ulasın aksamustuleri oynayabiliriz[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 rpg nasıl yapılır warcraft3 de?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hadi versiyon 1.07 oynayak lancrafttan icq:87046681[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 RoC var bende en son patch.. benide çaırın 53468135 corridor hastasıyımdır..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yaw lancraft ı arkadaşla oynayamıyoruz ip yi yazmaya gelince bi saat bekiyoruz yine olmuyo [Bu mesaj Frost650 tarafından 07 August 2003 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bende oynarim online olursam cagirin... icq: 6003416[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 icq:82271565 dial-up ttnet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bende oynayabilir genellikle online imdir frozen thronede var icq:158335275 bu arada pcye format attim war3 u tekrar yukledim war3 u update etmedende sizle oynayabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hayır ama yerini buldum www.replays.net te ekranı biraz sağa çekince 1.12 var[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 dedigin siteden patch i inirdim dosya calisiyo update etcekken war3.exe i le ilgili bi hata veriyo bu arada war 3 cdm korsan naapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 crack ını indir www.whoho.com[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ya bu olmuyo ip adresini yaziyom start diyom cikmiyo naapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 lancraft ı warcraft ın dizinine oy war3.exe nin oraya ayrıca lancraft ı açıp ip yi yazman yeterli oyunu noırmal açsanda olur[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phalanx_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bende özellikle aksam ve geceleri oynayabılırım cagırabılırsınız 98373047 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar