Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://www.metacafe.com/watch/73123/auto_parking/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 selam, herşeyi araçlar yapacaksa bunun sonunu metro olarak görüyorum :p otur koltuğa, o seni götürsün. pasif sürücü istemiyoruz :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 patinajda para show war:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 selam, onca günlük ayrılığın acısını 10 dakikaya sığdırırsam eğer böyle olur işte :) kısmetse artık fazla uzaklaşmayacağım. verdiğim göz rahatsılığından ötürü özür dilerim :( saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 estafrullah ne rahatsızlığı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 videoyu izlemedim henüz ama bu park olayını toyota prius'un japonya versiyonunda çıkarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 daha önce açılmıştı ve daha önce toyota yapmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 toyota nın yaptıını bilioz heralde siz beni cahil sandınız:). ama ben daha önce bmw ninkini görmemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 selam, çok büyük bir teknolojiye gerek yok bu tarz bir sistemin yapılması için. zaten park sensörleri ile yeterli hassaslıkta mesafe okuma ve engel tespiti yapılabiliyordu. servo kontrollü direksiyonlar zaten günümüzde otomobilimizin standart bir parçası oldu. 'neden bunları haberleştirip, mevcut manevra kapasitesi ile bunları yoğurup otomatik park ettirecek bir sistem yapmayalım' demişler ve yapmışlar :) eskiden bir çizgi film vardı (muhteşem(!) hafızam beni yarı yolda bıraktığı için adını anımsayamadım) pilotların bindiği uçaklar 'değiş tonton' repliği ile robot oluyor ve elleri çıkıyordu. otomobiller de o yönde ilerliyor. 3-5 tuşa basarak çok gelişmiş özelliklere kumanda edebilir hale geldik. artık biz de birer giriş-seviyesi robot kullanıyoruz/kumanda ediyoruz diyebiliriz. teknoloji yine aynı şeyi yapıyor. yavaş yavaş ruhu öldürüyor. sürücünün hislerini geri plana itip, silikon beyinler karar vermeye başlıyor. bir yere kadar bu gelişim iyiydi ama bir yerden sonra insanlar o eski hazzı yaşatan otomobillere dönmek isteyecekler. bu şansımız olacak mı merak ediyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mercedes in G serisinde zaten mevcut bir teknoloji bu. Paramecium dediğin şey Transformers olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o kadar geniş park yerine kardeşimde park eder. gelsin türkiyede yapsın bakıyım zor olur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 selam, transformers, otomobillerden robota dönüşen 'şeyler'dir :)) benim söylediğim daha eski (doğum tarihim 77 diyeyim). saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hmm sanırım şuan test ve geliştirme aşamsında fakat çok başarılı görünüyor. beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 2 sene önce volvo bulmuştu bu teknolojiyi, demek ki satmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar