havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben normal arkadaşta yapamıyom ne biliyim kendimi hep küçük görüyom kurtulamadım mına koyyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o zmn sende bi sorun var demektir :) profesyonel yardım almaktan çekinme... yada çok büyütosun demekki normal arkadaş yapmak için bişi yapmaya gerek yok zaten anlaşabiliosan anlaşıosundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 onun için psikeatriye gittim.haplar verdi kullanıyom bakalım hayırlısı ne diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 çok düşünürsen sadece kendini eritmiş olursun. bekle biraz olmazsa kendini aşmaya çalış. çünkü beklemekle ömür bitebilir bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sahilde duran "kayalar" gibi olursan onlar kadar yalnız olursunçç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 havok bu parçayı sana armağan ediyorum 'gökyüzünde yanlız gezen yıldızlar bu dünyada sizin kadar yanlızz varr' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 haha, pastorize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yok yani bi kaç mesajını okusanız sizde anlarsınız : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 adı neymiş o hapların?.. hap map kullanma öyle psikiyatrist diye gidiyosun basıyo sana ilacı uyuto seni.. anti-depresana fln başlama ama bana yolla sınav sonraları rahatlamak için kullanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 işte hap kullanıyom valla uyutmuyo merak etmeyin olur hepinize yollarım heüheheehehüeü:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Enee patiye bak sen ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar