Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[acil] bilgisayarım açılmıyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar, sorun biraz acil, yardım ederseniz çok memnun olurum. bugün 5-6 tane program açmıştım bilgisayar yavaşladı ve kitlendi, açmaya çalıştığımda ise, dos ekranında safe mode da veya normal mode da açmak istiosunuz falan tarzı bi soru geliyor.. normal mode dersem, (win xp) o loading ekranında (açık mavi "welcome" yazısı gelmeden) reset oluyor kendi kendine. safe mode dersem ise dos modunda bir sayfa yazı geliyor ve öylece kalıyor.. ne yapacağımı şaşırdım, acil de işim var,sinir krizi geçiricem birazdan.. :( lütfen yardım edin..
Mesaj tarihi:
xp cd si ile aç bilgisayarı orda iki seçenek gelecek.

bende ingilizce olduğu için kafadan çeviricem aynısı yazmayabilir tabi

-yeni bir windows yükleme
-sistem geri yükleme

sistem geri yüklemeyi seç
Mesaj tarihi:
ok messor çok saol denicem şimdi.

@öbür arkadaş;
abisi bişeylerimi yedeklemeden format atmam intihar olur ve yedekleyemiorum açamadıım için bilgisayarı..
Mesaj tarihi:
registry_error dio windows recovery de ve ya yeni eklediim hardware&software i kaldırmam gerektiini ya da bios dan bi ayarlar yapmam gerektiini sölüo. öneriniz varmı?
Mesaj tarihi:
yanlış yönlendirmek istemem ama bu anlattıklarına göre bence bad sector olmuş.büyük ihtimalle formattan sonra hdd boşalacağı için düzelecek.ama program yükledikçe hdd doldukca vs. o bad sector'e denk geleceksin yine aynı şey olacak.
kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
messor; şimdi windowsu baştan yüklicektim zaten. :) kalp kalbe karşı.. :)

fistan; 4-5 ay sonra yeni hdd veya bilgisayar alıcam zaten, biraz sıksa dişini güzel olucak. :)

ben şimdi deniyim bişeyler.buraya da yazı yazan herkese teşekkürler..
Mesaj tarihi:
deepfreeze rules :) 3ay önce 2haftada 1format atmak zorunda kalıyordum ama deepfreeze kurduğumdan beri paşalar gibi kullanıyorum bilgisayarımı, restarttan sonra herşey eskisi gibi :p
  • Yeni Oluştur...