Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlar, sorun biraz acil, yardım ederseniz çok memnun olurum. bugün 5-6 tane program açmıştım bilgisayar yavaşladı ve kitlendi, açmaya çalıştığımda ise, dos ekranında safe mode da veya normal mode da açmak istiosunuz falan tarzı bi soru geliyor.. normal mode dersem, (win xp) o loading ekranında (açık mavi "welcome" yazısı gelmeden) reset oluyor kendi kendine. safe mode dersem ise dos modunda bir sayfa yazı geliyor ve öylece kalıyor.. ne yapacağımı şaşırdım, acil de işim var,sinir krizi geçiricem birazdan.. :( lütfen yardım edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 windows cd sini tak ve ordan system geri yükleme yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o nası olucak abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 at bi format rahat et en temiz yöntem hem makine rahatlamış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 xp cd si ile aç bilgisayarı orda iki seçenek gelecek. bende ingilizce olduğu için kafadan çeviricem aynısı yazmayabilir tabi -yeni bir windows yükleme -sistem geri yükleme sistem geri yüklemeyi seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ok messor çok saol denicem şimdi. @öbür arkadaş; abisi bişeylerimi yedeklemeden format atmam intihar olur ve yedekleyemiorum açamadıım için bilgisayarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 system recovery yi seçiorum da burdan ne yapacağımı tam anlamadım, bir dos ekranı açılıyor. orda kaldım windows yazıo yukarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 registry_error dio windows recovery de ve ya yeni eklediim hardware&software i kaldırmam gerektiini ya da bios dan bi ayarlar yapmam gerektiini sölüo. öneriniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 senin registry göçtüğü için açılmıyor sanırım. windows u bi daha yüklemeyi denesen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yanlış yönlendirmek istemem ama bu anlattıklarına göre bence bad sector olmuş.büyük ihtimalle formattan sonra hdd boşalacağı için düzelecek.ama program yükledikçe hdd doldukca vs. o bad sector'e denk geleceksin yine aynı şey olacak. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 messor; şimdi windowsu baştan yüklicektim zaten. :) kalp kalbe karşı.. :) fistan; 4-5 ay sonra yeni hdd veya bilgisayar alıcam zaten, biraz sıksa dişini güzel olucak. :) ben şimdi deniyim bişeyler.buraya da yazı yazan herkese teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi olacak iş değil, yeni windows kurucam a bastım registry_error çıktı yine.. :( napcam ben ya.. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 başka bir partition varsa windowsu ona kurmayı dene.. en azından dosyalarını yedekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 verileri kurtarmanın tek yolu başka bilgisayara secondary bağlamak o hddyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bad sector mu olmuş anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 neyse artık, cebren ve hile ile kardeşimin bilgisayarını ele geçirdim. :d o düşünsün. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya bu gibi durumlarda en güzeli bi tane live cd bulundurmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 deepfreeze rules :) 3ay önce 2haftada 1format atmak zorunda kalıyordum ama deepfreeze kurduğumdan beri paşalar gibi kullanıyorum bilgisayarımı, restarttan sonra herşey eskisi gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bilgisayara reset attığında herşey ilk haline dönüyor yeni yüklenen her şey siliniyor tabi kapatıp ayarlamazsan. kasış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 goback gibimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar