Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pokemon sevionuz mu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hastasiym ama yasimi soylemeyim gulersiniz,hangi dilde bu dedigin ingilizceyse yardim edebilirim birde nerden bulabilirim bana saglam bi link versene arattigim yerlerde hentai cikiyor genelde misty i o pozisyonlarda gormede ayrica hic hos degil

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:34 tarihinde, pegasus_end tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
o bu degilde ben seyi merak ediyorum bu ligde yenilmisti kendine benzeyen birine karsi yine pikachusu vardi o adaminda sonra portakal ligine gidiyodu ne oldu ondan sonra bide torrent disi var mi bildin bi yer
Mesaj tarihi:
ben sevıodumda kabak tadı verdı
gameboy oyunalrı cıktıkca soncusuz yenı sezon oluyor ash overpowered olamsın dıe devamlı yenı pokemonalr verıolar eskıelr gıdıo
pıkachu nun heralde oyunun mantıgına gore bı lvl 200 olması lazım artık o kadar savastan sora ama tık yok
Mesaj tarihi:
kanal 7 mı eheueheu dublajı tahmın edebılıyorum

-senı sectııım bulbasourrrr ho bulbasour nerdesın cıksana topundan bulbasour nerdesıııın
-cumaya gıttı gelıcek abı bak onumuz ramazan aksam uslu uslu oturda mactı felan ugrastıma teravıyı kacırmıyalım
Mesaj tarihi:
yok stardan almıştır ben çekemedim kanal kalitesiz bişi zaten o kadar aradım adamları hep bana detaylı bilgi vermekten kaçındılar bende bu son arayışım dedim bida da izlemicem dedim
Mesaj tarihi:
pokemon ok
ama dublajı olmaz!
schyter denen bi pokuman vardır (severim keratayı) ve bahtsız pokumanın ismi herkes tarafından farklı söylenir. ash bi sefer sıkaytır der, misty şaytır der, brock skitır der, sonra ash'e gelir, bu sefer saytır der, misty skitır...
Mesaj tarihi:
@usta_ash: izlemedigini nerden biliyorsun? orda anlatmak istedigi zaten düzgün tercümesini izleyip bunun yanlış oldugunu belirtmek tabi bunun senin başka türlü anlamanda ilginç :)
Mesaj tarihi:
şimdi çok uzun uğraşlardan sonra 9 sezon 445 bölüm olduğunu gördüm ama anladığım kadarıyla 2 sezon dan (118. böümden) sonrası izlenmiycek gibiymiş . izliyen varsa kötü mü iyimi söyliyebilir mi ???
  • Yeni Oluştur...