Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlar aranızda pokemon seven var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hımmm güzel soru [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:28 tarihinde, Lyciren tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende 100 taneden fazla bölümü var birlikte altyazı yapalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hastasiym ama yasimi soylemeyim gulersiniz,hangi dilde bu dedigin ingilizceyse yardim edebilirim birde nerden bulabilirim bana saglam bi link versene arattigim yerlerde hentai cikiyor genelde misty i o pozisyonlarda gormede ayrica hic hos degil [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:34 tarihinde, pegasus_end tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 www.torrentspy.com search kısmına pokemon episoide 1 yazarsan 1. sezon karşında 1-82 yazanlı var onu indir. kolay gelsin 13 gb bu arada ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o bu degilde ben seyi merak ediyorum bu ligde yenilmisti kendine benzeyen birine karsi yine pikachusu vardi o adaminda sonra portakal ligine gidiyodu ne oldu ondan sonra bide torrent disi var mi bildin bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 torrent dışı bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben sevıodumda kabak tadı verdı gameboy oyunalrı cıktıkca soncusuz yenı sezon oluyor ash overpowered olamsın dıe devamlı yenı pokemonalr verıolar eskıelr gıdıo pıkachu nun heralde oyunun mantıgına gore bı lvl 200 olması lazım artık o kadar savastan sora ama tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben cok severim cıksın yine izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 seviorum, birkaç hafta öncesine bi kanalda veriolardı baştan.izliodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kanal 7 dir o 2 haftada bir veriyolar heralde 2-3 bölümü var onların elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kanal 7 mı eheueheu dublajı tahmın edebılıyorum -senı sectııım bulbasourrrr ho bulbasour nerdesın cıksana topundan bulbasour nerdesıııın -cumaya gıttı gelıcek abı bak onumuz ramazan aksam uslu uslu oturda mactı felan ugrastıma teravıyı kacırmıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 balbazar cumada lololz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 haha, yok dublaj temizdi :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yok stardan almıştır ben çekemedim kanal kalitesiz bişi zaten o kadar aradım adamları hep bana detaylı bilgi vermekten kaçındılar bende bu son arayışım dedim bida da izlemicem dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abra kadarbra alakhazam ghostly huntar gengar favori pokemonlarım psişik pokemonlar rulez laaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 pokemon ok ama dublajı olmaz! schyter denen bi pokuman vardır (severim keratayı) ve bahtsız pokumanın ismi herkes tarafından farklı söylenir. ash bi sefer sıkaytır der, misty şaytır der, brock skitır der, sonra ash'e gelir, bu sefer saytır der, misty skitır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 onu çevirmenler der orjinal ingilizcesini izlesen öyle bir fikre sahip olmazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 çok bilgilisin bu konuda. ne dediimi anladıımdan emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 @usta_ash: izlemedigini nerden biliyorsun? orda anlatmak istedigi zaten düzgün tercümesini izleyip bunun yanlış oldugunu belirtmek tabi bunun senin başka türlü anlamanda ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben tercümansız diyorum ingilizce olanı izledin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 fransızcasını, ingilizcesini (bazen atv dublajlıyı koymayı unutuyodu, çizgi filmin yarısına kadar ingilizce izliyoduk) ve hatta tagalogcasını bile izledim!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 güzeldi baydı izlenmez... animenfo da ilk 200 sırasında kaçıncı sırada olduğu bir fikir veriyor insana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 özlemişim valla. usta saol :d torrent tan nidirmeye başladım. toplam kaç bölüm var kaç sezon biliyormusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 şimdi çok uzun uğraşlardan sonra 9 sezon 445 bölüm olduğunu gördüm ama anladığım kadarıyla 2 sezon dan (118. böümden) sonrası izlenmiycek gibiymiş . izliyen varsa kötü mü iyimi söyliyebilir mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar