RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bi subaru wrx sti alır en gralından modifiyeyi çakardım , guzel bı ev alırdım sora gerı kalanıylada omur boyu rhaatca yasardım bu aradada 500 bin$ ınıda ıhtıyacı oolanlara bagıs ederdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sevdiğimi alıp maldivlere taşınırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 borçları kapatırdım. egede biyerlere taşınırdım, yunanistan olabilir. bide chopper alırdım en kralından. ooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 önce dünyanin en iyi pc sini toplarim sonra kendime creative den özel bi mp3 player yaptiririm. ondan sonra mitsubishi fabrikasina gider kendime özel bi evo yaptirim (550 hp civari) sonra bu arabayi kendim modifiye ederim. eeee bunlarin hepsi özel olunca bi de özel bi ev alirim (bu biraz saçma oldu) ama bunlarin hepsi olunca huzurum olur mu onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 para benı hayatta deıstıremez dıyorum emin konusuyorum.aynı ortamlara takılırım çim falan öle param var die barlarda harcamam club33 gıbı yerlerde yani :) neyse borçları kapatırım sonra eve yeni bişeyler çekerim bide baglantımı hızlanırırım bıde yenı monitör alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bankaya yatırırdım faiziyle yaşardım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 impreza wrc alır ralliye katılırdım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 fiberoptik kablo alırım sonrada telekomaaaaaaaaaaaaa hediye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 okulu bırakırdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 önce bol odalı bi ev alırdım (fazla büyük olmiycak). evin odaları atölye, oyun odası, zart zurt diye ayırırdım. sonra bi araba alırdım. en sonunda da çok afedersiniz öküz gibi bi bilgisayar toplar odaya koyardım (2-3 tane olcak bundan). bilgisayarlardan biri depo ve dosya indirme için; bi dieri de anime izlemek için. ha bi de arcade makinesi alırdım sürekli. belki de atomiswave. zaten para bitti yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 butun paramı dunyayı dolasmakla harcardım keske olsada gezsem su koskoca dunyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 uzaya cıkardım. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 lol hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bakkala gidip 3 kola bi çükolata alırım üstünü bakkala bırakırım bakkal kalpten gider böylece 10 milyon dolarım artı bakkalım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 uzayda cok ıyı fıkır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sokağa atardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bi boq yapmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bi boq yapardım ehe lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 lölz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 5 milyonunu babama ruşvet die verir beni rahat bırakmasını solerdim sonra gunlerce pc oynardım :) 18 ime gelince 4 sene sonra bi bmw m3 alır gri ustune mavi çizgiler ekler altına mavi neon takar pc ninbaşından kalkardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 neon taktırmanın yasak olduunu bilmiyen kişilere dava açar paralarını alırıdm:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 umumi tuvalet için sermaye olarak kullanırdım...deli para war işi ilerletincede umumi tuvaletler zinciri kurardım.. adını ne koysam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 buraya işemeyenin annesi satanisttir koy:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 k2 networku satn alıp knighti türklere özel bir oyun yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sadomazo klubu kurardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar