Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi nedir bu oks ya başvurusu ayrı bi çile zaten bi ton şey istiyorlar sınava girmesi ayrı dert onaylanması ayrı dert off bitmez bu türkiyenin derdi meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kolay gelsin geçtik o yollardan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oh ne güzel hayatımdaki sınavları atlattım derken sanırım önüme yeni bi tane daha çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şimdi bir ara lgs idi sonra oks oldu yine değiştirmediler mi ismini?hmm ilginç...neyse ben tek bişi anladım bu olaydan(oks vesaire)matematik yap gerisi takma bile-ciddiyim...bide heyecanlanma....dershane civarındaki bütün atıştırma mekanlarını ezberle...ya da en iyisi bu yazıyı hiç okumamış gibi yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben hiç. çalışmadım 358 aldım iyi bi puan bana göre tabi istediğim okuluı kazandım ama beni dinleme sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nese daha dur bakalım oks den sonrada sınavlarda var...(moral yapma baabında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oks ile ne liselerine giriş yapılıyor. hangi liseler kaldı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 düz lise anadolu falan http://sinavlar.meb.gov.tr/sinavsorgu/dokumanlar/oks/2006/2006okskilavuz.pdf burda hepsi yazıyor bende çalışmıyom dersanede falan 340-380 arası alıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu usta ash pokemon ustası olan mı ? kardeşim seni çok seviyordu ya neden bittiniz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 lol ehehe.. ama haklısın bitmezz sınav olayı daimii,bizim samanımızda lgs idi daha bi sevimliydi sanki ismi bölee oks pek bi urkunc gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 biter diye yalan söyleyesim geldi bi anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sen o kadar buyudunmu en son ana okulundaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oooooo ne dediiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 auehae ne dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ooo ne dedi vay terbiyesiz resmen hakaret etti ehehehe:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi adam 14 yaşına gelmiş ( emin deilim lgs ye giriorsa neyse) hala pokemon ya hiçmi arkadaşın yok aş bunları ya dasfsd kız fln bul bundan başka yoktur pokumancı dalga fln geçmiorlarmı :d tipe bah yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet pokemonla haşır neşir olanlarla dalga geçiyorlar şimdi yu-gi-oh moda terek tek terek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oks öss ogs felan filan bir sürü şey koyuyolar gençliğin hali nicedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 onlar bayadır mevcut ama . yani sen hiçbirine girmediysen ya hala ilkokuldasın ya da 3 vakte kadar ecelinden yatacan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kgs var bi de kamyoncu gecis sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok lan o kartlı geçis sistemi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ogs değilmiydi o geçiş sistemi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Yok ogs bipli geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ohoo sen geride kalmışın bide kgs çıkardılar %25 indirimli oluo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sakın dinleme burdakilerin hepsi manyakkk *topuk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar