Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop sorunsalı

ginaly

Öne çıkan mesajlar

dell kullandım.ve inanılmaz çektim..aldıgım zamanki fiyatının neredeyse iki mislini tamirine harcadım..
kesinlikle tavsiye etmiyorum.
zaten biraz ara$tırma yaparsan dell distribütörleri büyük bi hızla azalıyo.
ufak bi arızada tamire götürebilecegin yetkili bayi sayısı cok az..
sony vaio kullanıyorum $u an.
alalı 2-3 ay falan oluyo.
hiçbir $ikayetim yok henüz..ama söyledigim gibi henüz 2-3 aydır kullanıyorum,tavsiye edemem o yüzden.ilk aldıgın her laptop 2-3 ay süperdir.ondan sonra ba$lar zaten ba$ agrısı..ama dell alırken iki defa dü$ün derim.
Sosyal ağlarda paylaş

dell - sony - toshiba iyidir.. saglamlardir..

dell xps geb 2 kullaniyorum. yaklasik 10 aydir. henuz banamisin demedi.. ister bir haftadir restart bile atmadigimi dusun ister saatlerce yuksek ozelliklerde oyun oynadigimi dusun.. tabi kafamin ustunde yeri oldugundan , elimde olsa toz bile kondurmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

en saglam alet ibmdir gerisi yalan
kisisel tecrubelerin yani sira genelde yapilan arastirmalardada bu boyle cikmistir. yani bi tane dell aldim bozulmadi oooo super marka demiyorum burda

biraz arastirma yaparsan sende gorurusun ibm in ne kadar guvenilir oldugunu gerisi genelde problem cikarabilir
arkadaslarim arasinda sony olanin ekrani bozuldu, toshiba olanin hard disk uctu ve isinma problemleri var, benim compaqin dvd arizalanmisti, falanda filanda ama ibm'i olanlardan her hangi bi sorun duymadim su ana kadar.

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 02:45 tarihinde, green_martian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...