ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben bi laptop alacamda ondan açtım topiği. benim için öncelikli şey donanım para felan diil. önemli olan dayanıklılık. yani dert çıkarmasın ısınmasın beni deli etmesin. donanım önemli diil. hangi markaları tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 toshiba var memnunum dert olmasın diyor isen de toshiba,sony,dell saglam markalardır. uygun bir modelini alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sony ve dell gercekten saglam ve güclü donanımları mevcut yanlız biraz tuzlular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dell kullandım.ve inanılmaz çektim..aldıgım zamanki fiyatının neredeyse iki mislini tamirine harcadım.. kesinlikle tavsiye etmiyorum. zaten biraz ara$tırma yaparsan dell distribütörleri büyük bi hızla azalıyo. ufak bi arızada tamire götürebilecegin yetkili bayi sayısı cok az.. sony vaio kullanıyorum $u an. alalı 2-3 ay falan oluyo. hiçbir $ikayetim yok henüz..ama söyledigim gibi henüz 2-3 aydır kullanıyorum,tavsiye edemem o yüzden.ilk aldıgın her laptop 2-3 ay süperdir.ondan sonra ba$lar zaten ba$ agrısı..ama dell alırken iki defa dü$ün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 saglam laptop diye birsey y ok. laptopu dusurursen calisirken bir taraflarini carpar vurursan bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 acer kullaniyorum sessiz sedasiz pasalar gibi calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 walla tabi piyasada en iyisi sonydir tartisilmaz.ben 2. sirada lg diyorum sana.kullaniyorum ve cok memnunum.ne ısınma ne ses problemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hiç bi laptopda ısınma problemi olmaz, olsa da fan vs arızasından olur, tamir ederler. malzeme kalitesi de gnelde aynı seviede olur, sony, dell gibi 3 kat para verdiğimiz laptopların ise ekranları çok daha kaliteli olur daha ucuz markalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 toşiba ve dell in üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ekran sony'dir baskası yanından bıle gecemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dell - sony - toshiba iyidir.. saglamlardir.. dell xps geb 2 kullaniyorum. yaklasik 10 aydir. henuz banamisin demedi.. ister bir haftadir restart bile atmadigimi dusun ister saatlerce yuksek ozelliklerde oyun oynadigimi dusun.. tabi kafamin ustunde yeri oldugundan , elimde olsa toz bile kondurmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dellden kaç da gerisini bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 en saglam alet ibmdir gerisi yalan kisisel tecrubelerin yani sira genelde yapilan arastirmalardada bu boyle cikmistir. yani bi tane dell aldim bozulmadi oooo super marka demiyorum burda biraz arastirma yaparsan sende gorurusun ibm in ne kadar guvenilir oldugunu gerisi genelde problem cikarabilir arkadaslarim arasinda sony olanin ekrani bozuldu, toshiba olanin hard disk uctu ve isinma problemleri var, benim compaqin dvd arizalanmisti, falanda filanda ama ibm'i olanlardan her hangi bi sorun duymadim su ana kadar. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 02:45 tarihinde, green_martian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar