Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlar quote yapmayı bi türlü beceremedim üst konuda da yazıyo bide büyük harf nasıl yazıcaz ben yazıyorum göndere tıklayınca harfler küçülüyor??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://yardim.paticik.com/syf.php?id=2 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 büyük harf sorunu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ahahahahhahahah şaka gibi ya avaturkteki başbelası 4 yaşındaki velet usta ash patiye uye olmuş off burayı nasıl buldu :( hatta o kadar efsane olmuştuki avaturkte flash oyununu yapmışlardı bu çocugun [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:08 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tolga denen biri yapmıştı valla çok dandikti yaw 320 pixellik resmimden kestiğine çok üzülmüştüm ama bişey diyeyim kötü de olsa sonuçta benim için birileri herangi birşeyde uğraşmasi o siteye girme sebebimi arttırıyordu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 varsa o animasyon sende upload et bi yere bizde gorelim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yoktu yaw adam paintte kafamı kesmiş sonra flash a yapıştırmış bi tane el koymuş işte hani baş parmağımız ile işaret parmağımızı yuvarlak şekile getiririz ya öyle bi el benim kafama vuruluyodu basit ve dandik bi oyun idi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hadi iyi oyle olsun bakalim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oyunu klaydettim galiba arkadaşın resimleri de var eglencemizdi zamanında avaturkte ciddi ash sen bu pokumanları bırakmadınmı kızlarla ilgilenme çağın gelmedimi kaç oldun şimdi 11 felan var mısın? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 usta_ash mauhuhzua abi bu adam ava da ne olaydı ya bi bu bide haydarcan mauhaua komedi ya burayada gelmiş bu adam tikkycemal türünden bi tip şimdiden alışın :d Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hayır abi bu ayrı çocuga laf atıyosun takmıyo felan çok ilginç bişi her şeyi pokumanlara baglıyo resimlerini çok yakıdna yollayacağım [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:24 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 işte usta_ash resimler usta_ashin kafasını ez oyununu bulamadım bulursam onuda yollucam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 :) :d zauhaahah bir efsane ile karsi karsiyayiz desene [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:37 tarihinde, pegasus_end tarafından güncellenmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ahuhauhauahu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 u:aga party pilis? u:clan pilis? money pilis? aga: now take your mother and fark off :s :s :s Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yok 13 yaşındayım avada bile 11-12 yaşları arasındaydım bu arada çok kötü olmuş yaw o half life resmi başka resimlerim de vardı fotoşoplu keşke benden resim isteselerdi yaw Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hahaha hl resmi kral hahaha :) levyeli ash Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eyvah eyvah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 noluyo yaaa. efsane falan istemiyom ben. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 avaturk teki linkler duruyor mu :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 usta ash ve benim bikaç arkadaş msn'den konuşuyolardı bi ara. avaturk'te bulmuştu heralde biri. çok hoş konuşmalar vardı ya, historyden bakıyodum arkadaşın. hoşgeldin ash! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu ash radyo kurmuştu internetten telefonunuda yazmıştı telefon edipr pokeimamın sonundaki repliği soledim azuehauhaeueah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yaw hiç hatırlamıyom öle bişi olduğunu bu büyük harf sorunu nasil çzllceke Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 paticik cici dursun diye yapılan bişi o büyük harf yazılamaması....paticik bölümüne bakarsan görürsün bişiler... aramaya inan pls.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ahaha resimler dehset yanlız. efsaneler olmez gibi bisi olmus bu desenize. sizi cok ozlemis izinizi patiye kadar surmus.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.