Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ''turktelekoma ........... girsin.'' noktali yerleri doldurunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kolum girsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnholyOne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tum telefon direkleri girsin benceee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 telokoma kafam girsin kampanyasına evet diyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Marlon telekoma Ron's Staff gifsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 fuk turks you noob turk dien noob gevurlar görsün :d türksüz server işte gezsinler cz yi karış karış :d:d adam bulurlar belki savaşacak :d bolbol 1v1 yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eger bu knight 2 hafta yalan olursa :s benim preminiumda yalan olacak :((( son 9 gün kaldı zaten olamazzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 serverlar bomboş wallaha bu oyunun çogunlugu tükmüş yine kanıtlanmış oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yabancılar yada yurt dışından bağlanan türklere kaldı bosslar :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 walla öle ne ks olur şimdi ne bişi herkes raat.ya işte böle olunca düşünüorumda öss bitince ko yu deilde japkoyumu myko yumu yüklesem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bi de ben össyi yüklesem şu koca kafama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 imaginary zzzzzzz...... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ne? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu lagda ancak worm kesilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 pfffzz :p yaw beyler kaldı şurda 3,5 - 4 ay çalışın la walla:d bak böle giderse seneyede yükleyemicez koyu :d ben başladım çalışmayaaa hazuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlar telekom hakkında atıp tutmuşsunuz ama aferim yinede sorgulama yeteneginizi kaybetmemişsiniz =) telekomun zamanındaki süper akıllı yöneticileri zamanın teknolojisi yerine daha alt seviyedeki bi teknolojiyi satın aldıkları için (geri kalan paraylada sanırım kendilerine modem almışlar :p) şu andaki teknolojik gelişimlere ayak uyduramamaktalar. eski sistemi tamamen çöpe atmak zorunda kalacaklar. hoş bu durum telekomu magdur etmiyor aksine daha da zenginleştiriyor. kısa bir örnek. belçika olması lazım ülkenin ama tam emin değilim. x firmasının kataloğu : 8 € = 1 aylık sınırsız bağlantı 3 gb baglantı hızı 12 € = 1 aylık sınırsız internet bağlantısı + kablolu tv 18 € = 1 aylık sınırsız internet bağlantısı + kablolu tv + yurt içi saat 20.00-07.00 arası sınırsız bedava konuşma. turk telekom go home yankee =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 boşver semih gireriz bi şekilde zamanı gelince :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 8 euro,12 euro we 18 euro. tam cıkmamıs. bır mühendis olarak türk telekomdan nefret edıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 demise666 kaçıncı senen abi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 adam bu lagta deru donelim dıo 20dk ugrastım pazar kuracam die turk telekomu atın alan arap seyhi sana seslenıorum parayı haremine her gun kadın ekleyerek yiyecegine az biraz hizmet yap hep destek tam destek turk telekoma kafam girsin turk telekom suuuuuux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dünyada en pahalı interneti sunupta vatandaşını bu kadar enayi yerine koyan başka bi millet var mı acaba? yuh be yuh giriyorum 2 dk dan fazla lag 2 skill kullanıyorum dc haram olsun aldığınız paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ee yuhh daha 18iimdeyim ilk olacak sen tecrübelisin baya sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dogru düzgün calısan bi seye elimi atsam disimi kırıcam.ke sux;turk telekom sux; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende 18 imdeim 2. olucak abi ne deneyimi :d geçen sene hazırlanmadım saten bu senede ko oyaladı bi 6 ay kadar ko sux telekom sux yaw :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 insan emegini harcayan insanlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmmm;sahte insanlar sux;telekom ultra;super sux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar