Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içime kurt düştü ya :s

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

ben her firsatta kfc'den yiyorum
banvit, keskinoglu tarzi entegre tesis ürünlerini de yine gönül rahatligiyla yiyorum.

kisacasi mayonez güvenilir bir firmaninsa, hicbir sorun olmaz. köy tavugu abik gubik tavugunda problem var cünkü. zaten insandan insana da gecmiyor, e 70 derece üzerinde ölüyor zaten mahlukat.

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:30 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kuş gribi eğer tavuk yumurtasının üstünde dışkıyla muhattab olup sonra ellerini yıkamadan yemek yemek gibi bir akılsızlık yaparsan bulaşır..
eğer tavuğun tüylerini yolarsan ve yine ellerini yıkamadan icraatlara girirsen bulaşır.
yani kuş gribinin bulaşması için senin bok yolundan geçmen lazım. adam gibi markalardan tavuğunu al, yumurtanı al.. yemeğini yedikten sonra da bir keyif sigarası yok kendine de sor ''pişman mıyım? ''
Sosyal ağlarda paylaş

en guzeli benim yolum:) sebze ile beslenin kurtulun arkadasım, tavuk yemeyin,tabi balik yemeyin zaten-fish are friends not food!- bugun babam almıs bi yerden, ustunde xx tavukçuluk yazıyo duyulmamıs yer, annem evde 3. dünya savaşi cıkardı "sen bizi öldürmek mi istiyosun be adam?!!" diye, ehu tavuk da çöpü boyladı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

biz kuş gribi ortaya çıktığı günden itibaren hep yedik hiçbirimize de bir şey olmadı

çok abartıldı.grip olan kuş gribi diyiyor ya insanlarin neyine versem veriştirsem anlamadım ama bana kalırsa bu kadar telaş azda olsa salaklığa giriyor.

tüm dünya'da var ve çin gibi uzakdoğu ülkerinde onlarca kişi ölüyor ama adamlar hala yiyiyor.çünkü adamlar bilinç ve sağlıklı kesim yapıyorlar kendi yaptıklarına güveniyorlar.

bizimkiler paket tavuklara bile kuş gribi diyiyor.bizde ise kümeslerindeki tavuklarla oynayan çocuklar öldü diye onlarca firma iflas etti ve kapandı.

tek diyebileceğim bu sektöre resmen koyuldu.
Sosyal ağlarda paylaş

et yemeyen adamin sonu amnezidir en iyi ihtimal.

büyük balik kücük baligi yer arkadaslar, entellik yapmaya gerek yok. sahsen sebze yiyemiyorum tüm ögünlerim et üzerine kurulu, tahminen 40 yasinda falan damar sertliginden gidicem ama en azindan adam gibi yemek yemis olarak gidicem : )

salata yiyerek 100 yil yasicaksan, o fazladan yasadigin onlarca yilin ne anlami var : )

hayvanlara acima olayini hele hic anlayamiyorum, benim de kedim var evde, hayvanlari da cok severim ama bu ayni sey degil ki. biz hayvanlarin tanrisiyiz, en azindan domine ettigimiz kisminin. demek istedigim, artik piyasayi domine etmis entegre tesislerdeki hayvanlar bu dünyaya insanlar tarafindan ve tüketilmek icin getiriliyor. balik desen, onlar da ayni sekilde kültür üretimi + salak hayvanlar zaten 3 saniye öncesini hatirlamayan varligin dünyaya ne katkisi olabilir : p tek istisna alexi_septimus'un japon baligi iste, c++ kodluyodu onu da amerikanlar kapti : (
Sosyal ağlarda paylaş

penth valla arada ağzımda et varken bana da vejeteryanlık geliyor ama acımak yüzünden değil.
warcraft oynamış adamsın ghoullar cannibalize yapar hani. ben de aklımdan ulan bir hayvan leşini kaldırmışlar bir yerde saklıyorlar sonra o leşi pişirip önümüze koyuyorlar diye aklımdan çok geçti, lokmaları da çıkarıp küfrede küfrede çıktım mekanlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bi tanıdıgım vardı sürekli çikolatadır bisküvidir todur vs yerdi et yemezdi.bi tanıdıgım daha vardı.bu 3 ümüz dağ kır bayır gezerken bu otçul ark yoruldum gidemicem vs dedi.bizden yaşca büyük olan diğer tanıdıgım ark "lan fis, ben sana demedim mi ot yiyenle et yiyen bir olmaz diye!" demişti.mk.
Sosyal ağlarda paylaş

e geffen, o bitkilerin cani yok mu : (
onlarin da odun ve soymuk borulari var : ( ufacik gözenekleri, yemyesil yapraklari, melul melul bakan cicekleri var : (

zaten günde milyonlarca bitki üreme organi kopariliyor insanlar tarafindan, sirf güzel göründügü ve koktugu icin. ben de bazen düsünüyorum ulan yanimdan bi cift sevgili gecerken biri tutsa koparsa, kizin kulak arkasina taksa cok kötü olur falan diye, ama hayat iste bitkilerle insanlar ayni sartlarda degil : (
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...