Zergling Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ses kaydedici açıyoruz. birşeyi tersden okuyup kayit ediyoruz. örnek = simit - timis (diye okuyoruz) yukarida işlemi yapıyoruz ve kayıdı dinliyoruz. kolay gelsin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 niye yapma gereği duyalım böyle bişey:)? delimiyiz biz? [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 00:28 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 can işte =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yok lan bayağı komik şeyler çıkıyor kelime vurgularından dolayi ark.lar bana oyle bi kufurlu mesaj yollamışlar bayağı gulmuştum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 şifreli konuşma yollamak için işe yarar lol. önce metni notepad'e yazar sonra onu okurken sesimizi kaydeder ve gizli kişiye yollarız, o da ters cevirttirir gizli hede çözülür. nasıl ama ne kadar gereksiz di mi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hmm gerçekten gereksiz bişi ama saol belki bi gun işime yarar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 tutun $eyini istiklal mar$ini soyletelim. sonra dinler egleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ilkokulda çok eğleniyodum ya elegıza lii şiroşiro lii diye sesler böyle.huauha diye gülüyodum.yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu süper bişey ama mesela çok çıksın diye koç diyosun. ters çevirip çaldığında şnok diyo :-) ayrıca bununla başta stairway to heaven olmak üzere birçok şarkıyı ters çevirebilirsiniz. çevrilecek ses dosyasının waw formatında olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar