Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 caster ile mele itemizasyonu çok çok farkediyor misal. bi shadow flame tek başina hiçbirhalt değilken (ironbark in up versiyonu sonucda) xbow alan bi hunter ultimate pvp/dps king oluyor. veyahut ashkandy alan bi warrior aynı şekilde zaten kimse warriordan tek başına girip horalay biçsin diye medet ummuyor warrior her daim her yerde desteklenmeli yoksa çok gimp oluyor o yuzden caster ile melee itemizasyonunu birbiriyle kesinlikle karşılaştirmamak lazim derim ben. 2. olarak magelerin trinket gibi bişeye ihtiyacı yokdu halada yok misal tıfıl frostmage abi yigiyor 450+(üzeri) dmg i 3.4 k hp ile geziyor sonrada çok kırılganız diyor mademki pvp yapacaksın bunun itemizasyonu kesinlikle farkli olmali 450 dmg yapicana 375 dmg yaparsin extra stat boost yaparsin 4k hp yaparsin geniş geniş takilrsin bg öncesi alirsin 5 combat potini major harcamak istemiyorsan akşamdan tuberini ndb ni toplarsin bandajini vs hazırlarsin öyle girersin pvpye holla hop pve geariyle pvp alanlarina zıplayıp sümsük olup ağlamak kesinlikle en yanliş şey. benim kendi kanim mage classi pvp de en owerpowered class kessinlikle x y yi keser z c den üstün moduna girmeyelim deneyim + uygun itemizasyon > ne olursa olsun iki oyuncu aynı ise kapişmalar yakın geçecekdir zaten. magelere pvp icin yapilan enbüyük bufflardan biri (fire mageler icin) rune of perfection ve donrodrigodur bazen cikarip diger trinketleri yüzkler felan takiyorumda yok olucak gibi değil. mage in buff ihtiyaclari; pve aggro reset skilli uzun cooldownlu self dispel magic.(çok onemli değil) fire resistancenin tekrar elden geçirilmesi. bazı büyülerin ufak oranda bufflanmasi (scorch,cone of cold,arcane expo gibi) bazı talentlerin tekrar elden geçirilmesi. bukadar fazlasina ihtiyac yok tabii bu benim düşüncem. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 19:00 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 pvp aggro reset iyiymiş regalya :p invisibility geldiğinde pve'de aggro azaltacağına veya ooc yapacağına eminim. o yeter bana. diğer söylediklerinin üstesinden her şekilde geliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 :p pve işte allaalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ae ya dana ne buffı yapmayın alla askına, scorh'a kaılıyorum ama firemage ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 buff çünki holy nova > arcane expo olacak dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 holy novanın hayvan gibi cd'si var a.e'ye göre .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 artık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yok artık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 cd si kalktı manası hala aynı yada artmıs 450 mana ile priest kac kez aoe yapacak ki? 1 f.heal manasının bile onemli oldugu boss larda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Biraz gündemden düştü bu konu fakat trinketlara global cooldown geleceği belli olduktan sonra son bir ekleme yapmak istiyorum. En iyi ikili ToEP ve Neltharian's Tear gibi duruyor şu an. Özellikle fire mageseniz scorch spamı seviyorsanız benim gibi ToEP diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bu arada 2 dmg buff trinketinden birini secmek zorunda degilsiniz tabi ki hala, eger Nefarian trinketine falan sahip degilseniz hala güzel bir seecnek olabilir bence cünkü ortak cooldownlari paylasmiyorlar, sadece ayni anda aktive edilemiyorlar edit: holy nova ya gelince, test realmde arka arkaya 12 tane falan atiyordum maksimum, kendi karakterimle mana regeni de hesaba katarak buffli halde 17 tane falan atarim heralde. Range i baya kisitli oldugundan kic kica girip 5 kisi aoe yapmaniz durumlari haricinde öyle süper ise yarayacak birsey degil, vaelde ise yarar gerci : p [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 03:35 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 holy nova'ya aoe heal'dan cok instant heal gozuyle bakmak lazim. insanlari tutupta sirf bununla heallamazsiniz ama ihtiyac oldugunda instant heal atarsiniz ki bu gerekebilir arada. eh adimiz priest oldugu icin de, hani biz heal atmaya yoneligiz ya, ekstradan bunu partiye uygulamis oluyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar