Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

toep ve zandalarian hero charm

Wispy

Öne çıkan mesajlar

peki,ben konuyu kapatmaya calistikca anlamsiz kisisel saldirilarla klasik ukteleri kapatma yontemine gitmeye calisirsan sen,hangi edit kapar bu yarani sorarim.gecenin saat 0400'unde hangi yara boyle bir etki birakti da,cahilliginin faturasi olan daha fazla tartismayacagim kararini boyle yorumlayip "hakaret edeyim gr@l'im lolol"a getirdin,o da allahin bilecegi is.5k hp'li mage yaptin,ibs ile ashkandi'yi "+111 dmg fark ya" diye elestirdin ki buna ragmen ben sana laf anlattim,ki gec farketmisim ne buyuk hata yaptigimi.biraz daha kabiz olursan bu post'tan da essek cinsel organi seklinde uzatacak bir seyler cikarabilirsin,ben daha fazla ilgilenmiyorum.
bu ayari da tatli niyetine yersin.iyi sabahlar.

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 04:05 tarihinde, dream_endless tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ibs ile ashkandi arasinda max dmg farki 111dir. mageler sirf hpye yuklenirlerse 5kya ulasabilirler.
eee? bunlar dogru zaten. simdi ben bunlari soyledim diye sen bana ayar mi vermis oldun? simdi sen bu mesajin altinda `cok kotu` butonu da ararsin da yerini sasirdin sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

attack power denen seyin farkina vardigin zaman 111 dmg fikrinin ne kadar abuk sabuk oldugunu gorursun.
lakin "cok kotu" argumanlarin var,bir de bu argumanlarin yuzunden seninle daha fazla tartismayacagini soyleyen adamlara satastigin zaman daha da bir narinlesiyor,kirginlasiyorsun anlasilan o ki.paticik'te onume gelene ayar veririm mantigiyla hareket ettiginiz surece yarim yamalak bilgiler,iki basamakli iq'larla sinifta kalirsiniz,haberiniz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada pvp magelerinde genelde 5k civari hp oluyor gayet guzel +dmg ile. kac olacakti ki hp mesela?

5k biraz zor be hocam sen ona 3.2 k falande spell powerı 300un üzerinde olupda 5k canı olan mage zor baya ciddi anlamda zor , .bende toep var , champs set var, defiler set var , artı choker enlightment , azure song mageblade falan var, netherwind başlık var . ama full netherwind gitsem bile 5k can mümkün degil . bu toep zhpcnin kalkması anlamsız oldu bence zaten anınıda ölüyoruz damage desen artık herkes damage veriyor . magei mage yapan yegane şeydi toep zhpc şimdi onuda aldılar hayır adam gibi bişe verseler bari bunu aldılar ama zannetmiyorum bişe vereceklerinide bize yine saçma sapan eşyalar gelecek büyük ihtimal .
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle
zhc öyle süper birsey degil bence, gheal icin cok yararli sadece (priest gözüyle bakarsam).
toep'i de, mageler ve warlocklar falan varken almak yazik gibi geliyor bana, sonucta hibernating gem var, her ne kadar almasi zor olsa da
shard of the scale + rejuvenating gem en güzeli, ama zhc + rejuv ile idare ediyoruz el mahkum shard of the scale imkansiz drop halini aldigindan : /
Sosyal ağlarda paylaş

ah nasil da anlamamakta diretiyorsun dream.
bak max dmg farki 111 su an bir warrior icin. yani bu 111 dmg item ile ap katmadan olusturabilecegi maksimum fark oluyor. warrior icin ap varsa spell casterlar icin de +dmg var. senin melee classlar cok gucleniyordan kastin iste bu 111 dmg. ki ashkandi baz alinarak bir classi olcmek de ne derece mantikli sence? bunun disinda classlar `en uygun sartlarda verecegi hasar` olarak degerlendirilmemeli. cikip da iki classi sadece max dmg outputa gore degerlendirirsen komik olursun.
crowd controlleri slow effectleri 41 yard rangei aoe imkanlarini hic hic onemsemeyip de ashkandili warrior duz 1200 vuruyor[ki bu gercekten zordur ms falan kullanmadan, gercekten iyi ap gerektirir. crit oldugunda 3klara gitmesinin nedeni impaledir.] dersen cikip da `sizin argumanlariniz hatali` diyemezsin.

dedigim gibi pvp kaynakli konustugunu varsayarsak[3k hp pve icin sorun yaratmaz.] mana pointten gayet de fedakarlik yapabilirsin. wow pvp sistemi uzun sure ayakta kalmani gerektirmiyor. 10 saniye sonra tekrar sahalara full hp-mp donuyorsun. bu durumda zaten 7-8k manayi harcayamayacagindan da hp>mp seklinde denge kurabilirsin.

verdigin ornekler tamamen arcane 31 gitmis bir magein ornekleridir bu arada. 3 dakikada bir 15 saniyeligine %35 +dmg demek her 3 dakikada bir acsan bile %3luk bir dmg saglar sana. ki bu ne bir blast wave ne de ice block kadar islevseldir. classina yanlis yaklastigini dusunuyorum acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

staff of shadow flame:
24 stam
29 int
18 spi
+%2 chance to crit.
+84 dmg
mish'undare, circlet of the mind flayer:
15 stam
24 int
9 spirit
+%2 chance to crit
+35 dmg
mantle of blackwing cabal
12 stam
16 int
+34 dmg
zandalar illusionist's robe
23 stam
24 int
+%1 chance to hit
+27 dmg
black bark wristbands
15 stam
4 int
4 spirit
+25 dmg
gloves of the hypnotic flame
18 stam
19 int
8 spirit
+23 fire dmg
+9 dmg
angelista's grasp
17 stam
20 int
13 spirit
+%2 chance to hit
netherwind pants
16 stam
27 int
5 spirit
+%1 chance to crit
+30 dmg
netherwind boots
13 stam
16 int
10 spirit
+27 dmg
band of forced concentration
9 stam
12 int
+%1 chance to hit
+21 dmg
signet ring of the bronze dragonflight
8 stam
8 int
4 mana per 5 secs
+26 dmg
neltharion's tear
+%2 chance to hit
+44 dmg
talisman of ephemeral power
use : +175 dmg[15 secs]
choker of the fire lord
7 stam
7 int
+34 dmg
dragon's touch
7 stam
12 int
+6 dmg

total : +435 dmg[+175 toep] +164 stamina +210 int
Sosyal ağlarda paylaş

evet zg bwl tamamen bitmiş , şimdi yukarda ki eşyaların tamamına sahip magein katıldıgı her raide giren bi warrior ve eşyaları toplasa . ki burda müthiş bir emekten bahsediyoruz . sözde warriorun anti classı olan magein hali ne olur ? işte asıl sorun burda yatıyor 3 4 ay bwlyi farmlayıp sonra mavi esyalı adamları kesmekle uber olunmaz .
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar çok farklı yerden item koymuşsun ki :)

damage giden bir mage var sanki orada, bilmiyorum angelista's grasp yerine mana igniting belki.. sonra honored ya da revered sanırım bon yüzüğü, ona ulaşmak şu anda çok zor, belki yerine (damage gittiğini de sayarsak) ring of spell power olabilir..

full bwl giden bir warriorla kıyaslandığında, zandalar robe düşük kaçıyor. yerine volatile power veya nw robes olabilir..

yani anlatmak istediğim, o warriora karşı bu anlattığın itemli mageler biraz düşük kalıyor gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

zandalar robe stamina icin tercih edildi orada. cunku burada dmg giden ama hpden de cok kayip yasamak istemeyen bir mage yaptik. =]
yoksa daya enigmayi. gelsin kendine. =]

[ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 18:08 tarihinde, -wissy tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:09 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi oldu bu :p insignia falan kullanabilicem sonunda
bu iki trinket olayi cidden cok zevklide ne bileyim kendimden ornek vereyim biraz kalas bir hale getiriyor insani :)

insan alisinca 2 spellde oldurmeye uzun suren bir savasta morali bozuluyor dusuk damageleri gordukce :)

bu arada angelista's grasp yerine kesinlikle cord daha mantikli % 2 hit icin ugrasmaya degmez zaten 2 zg enchantindan % 2 aliyorsun geri kalan % 2yi tamamlamak sorun degil

ayrica shadow flame yerine blessed qiraji acolyte staff tercih ederim pvp icin :) (uzun sure tercih etmekle kalicam zaten nah alirim :p )

yada fire mage icin daha kolay alinan azuresong+talon of furious concentration (off hand moamdan dusuyormus)

yani cidden cok buyuk kayip degil bence bu trinket geyigi
apli fire template yapip kullanmadim ikisini henuz ama yinede apli bir mage zhc acip 3-4k arasi crit vurabileceginden bunun ignite damageinide eklersen aglatmaya devam eder :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...