cemad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 trinketler global cooldowni cagirmiyor. en azından toep cagırmıyor. bir de o bufflar 14ten baslıyor ama 0 a geldigi anda yok olmuyor 0 ken 1 saniye daha kalıyor ki bu arada büyü hedefe vurursa yine bonusunu alıyor. counterspell hiç 4sn verimli kullanamadım ama yüksek latency dolayısıyla diye düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 toep i bilemicem de zhc global cooldown getiriyor diye hatirliyorum ondan öyle dedim allah allah : s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 benim zandalarian hero medallionum global cooldown kullanmıyor emin olmak için denedim şimdi :) ve mage arkadaşıma sordum zhc de kullanmıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 pardon yanilttigim icin, ben kafayi yedim o zaman : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Bir daha olmasın penth :P Bu topicden çıkaracağım genel kanı toep almam gerektiği yönünde, herkese yardımları için teşekkürler sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hangisi kolaysa onu al bence aralarında çok fark yok. ha ben toep aldım ama zg uzun bayık olduğu için pek gitmiyorum onun da etkisi var toep daha kolay bence alması:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Ikisini de al dene :p Sanki fire mageler için ToEP daha iyi gibi. Scorch'un hızlı cast edilmesinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Abi tamam da toep in düşme şansı düşük ya 3 ayda 3 kere düştü ühühü hem 10 bwl lik dkp gidecek ama madem toep diyorsunux.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ToEP düşme oranını sanki nerflediler. Çok iyi hatırlıyorum, BWL öncesi, bize her MC'de mutlaka bir tane düşüyordu. Magelerimiz tamamlamış, warlocklardan bir veya ikisi almış ve shadowpriestler ile kapışıyorlardı. Ama BWL sonrası, yaklaşık 4 ay içinde 1 veya 2 tane gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 iki trinket aynı anda global cdye takılmadan çalışıyor ben kullanıyorum. bu kadar muhabbeti olmuş, kullandığım makroyu yazayım: /s.cript useinventoryitem(getinventoryslotinfo("trinket0slot") ); /s.cript useinventoryitem(getinventoryslotinfo("trinket1slot") ); gerçi büyücüler büyülerinin tariflerini sır gibi saklamalı ama bu seferlik olsun :p edit: macro imla [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 16:32 tarihinde, Juzzam tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bizde de tam tersi. ben alana kadar düşmedi çok uzun süre bekledim ben aldım. sonra yaklaşıl 1-1,5 ayda 3 kere düştü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abi bir de bizim dkp sistemi bir değişik, max bid 500 dkp, eğer 1 den çok kişi 500 bidlerse o zaman current dkp si yüksek olan kapıyor itemi. şu nda en çok dkp bende ama millet toep delisi olduğu için eğer dkp harcarsam bir şeye, kaçırıcağım talismanı malesef, öyle saçma sapan bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sana tavsiyem toep i bekle o sırada mıllet alacagı ıtemı alsın nwymis falan filan ondan sonra nasısa alırsın seninde dedigin gibi toep cok sık dusmuor ve zg den trinketı almak cok kolay sonucta her seferınde dusuo nolursa olsun bı sure sonra herkes alıcak ve sen kalıcaksn.. toep+zhc+ap kadar saglam bi 3lu ıcın deger beklemeye.. bende toep i aldıgım sıralar yaklasık 5 mc puanını harcamıstımki o zamanlar bwl farm status dııldı yanı cok puan toplayamıoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o itemlere nerf felan gerek mio gereken şey dier sınıflarada yarayacak ii trinketler konulması (toep için konuşuom) full epixle kesiliom diene l2p denir. herkes kesemeyince kesilince nerf die baaarıo aşın arkadaşlar artık şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 us forumlarinda aciklandi; 1.11'de toep ve zhc seperate cooldown'da olacaklar. o kadar agladi ki insanlar,dayanamadi blizzard tabii.gelmis gecmis en buyuk nerf olarak goruyorum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ayrı cooldownda olmayacak. birisinin effecti bitince diğerini kullanabileceksiniz. hatta alıntı da yapiim said: caydiem wrote: this is indeed true. zandalarian hero charm and the talisman of ephemeral power can no longer be stacked, along with most of the other trinkets from zul'gurub and the level 50 class quest trinkets. a simultaneous cooldown will prevent these items from being used simultaneously. edit: let me explain the cooldown further, since there are questions. use of these trinkets will trigger a cooldown equal to the duration of the effects -- which means that you can indeed use one directly after another. [ post edited by caydiem ] [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 19:40 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sonuc olarak herkesin agladigi konu "trinket aciyor :(((((((((((8 kesiyor :///////////////////" bir kez daha blizzard'in aglayanaseker kurali dogrultusunda cozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ehh ağlamakta haklılar ama :) olaya tarafsız bakarsan 2 trinketle dmg outputunu 2 kat arttırmanın normal olmadığını görebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya olaya tarafsiz baktigimda hic bir sey yapamadigim,yanina bile ulasamadigim bir adamin 35 yard'dan shadowmeld aimed shot+multi shot ile 3k vurdugunu da gorebiliyorum,pat diye charge'layan bir warrior'i novaladiginda trinket kullanip kafana kafana vurdugunu gorebiliyorum,bunun yaninda caster itemisation'indaki gozlemlenen siktiriboktanlik ortada.her sey duzeldi bizim trinket'imiz kaldi bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hehe tamam da hunterların şu an op olduğunu zaten biliyoruz onları karıştırmayalım :p warrior konusunda birşey söyleyemem açıkçası. frost magelerin pek sorunları olmuyor warriorlara karşı cooldownları kullanırlarsa. kendi açımdan bakarsam zaten bir rogue olarak cooldown kullanmadan afk playerları öldürebilirim anca kendi serverımda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dream_endless haklısın çok güzel diyorsunda ginede onlara karşi gene bi şekilde dayaniyorsun ama herdaim fire/frost reflector kullanamiyorsun elin gerizekali embesil noob mage i tepeme zipliyor 1 shot çakior benım daraldiğim nokta bu ha bende çakiyorum eyw ama benim skillerimin 3 dakika cooldownu yok trinketsiz arcane powersiz zaten köpek ediyorum cooldown paylaşılırsa pek üzülmicem aksine sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 zamanı gelmişti.. artık mage olmak en azından biraz daha skill gerektirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Regalya,katiliyorum.Adam "ben nuubum" diye bagiriyor,ama makrosuyla seni yere serebiliyor tamam.Ama su "trinket acmak skill gerektirmiyor kkbaitnx" kiyaslamasina da deli oluyorum.1 yildir mage oynuyorum,trinket'leri aldiktan sonra ilk defa arcane power aldim,ve bu sekilde ilk defa class'imdan zevk aliyorum.Onceden de aliyordum tabii ki de,simdi daha farkli hissediyorum.Ha trinket'siz bir sey yapamiyor muyum,yapiyorum tabii ki.Ama trinket acip birini 4k critledikten sonra adamin guest account'la girip "lol trinkets=no skills l2p" demesi de aptalca.3 dakikada bir boyle bir guce sahip oluyorsun sonuc olarak,ve grup pvp'de hunter ya da warriro seni spot edip "lan dur senin belini kutleteyim bir kundeye alayim" dedigi zaman yapacak hic bir seyin kalmiyor maalesef.ya da bir rogue da zg trinketi+perd ile cat diye 2k ambush acabiliyor,o zaman o da nerflensin.O zaman ashkandi de nerflensin,3k ms vurdu.O zaman aimed shot nerflensin,her sey nerflensin,herkes aglayinca her sey nerfleniyor bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 said: olaya tarafsız bakarsan 2 trinketle dmg outputunu 2 kat arttırmanın normal olmadığını görebilirsin :) peki, priestler 2 trinketle heal outputunu 2 kat arttırdığında hoşuna gidiyor ama? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 duydugum kadarıyla shamanlardaki elemental fury trinket dmg larını da artırıyor elemental mastery le kullanınca yada kısaca crit geçince bu konuda bilgisi olan var mı bu 2 trinketin toplam verdiği dmg 550 den hesaplasak 1100 oluyor es rank1 atıp kullanan lar varmış 0_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar