Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara'da warhammer satan bir yer..


Laraken

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
eskiden genconun açtığı mekanda satılıyordu bide bi ara yüksel kırtasiye satıyodu sanırım.geçen ordaki damla konuştum tekrar getirirmisiniz diye.ya satılcağını bilsem yarın getirtirim dedi.adam esnaf neticede satmıyacağı şeyi getirtmiyor.sözün özü ben satan yer kalmadı diye biliyorum türkiyenin başkentinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
peki ben sana söyle bisey söliym Orda bir Dükkan aç köşe ol :) .. dükkanda satabilirsen maketleri sat satanzsan sadece masalar atr akadaslarinla oyna ve bi grup kurun elite bi dernek gibi sonra sayınız artar zaten

ha eger olmadi zaten ben sihirin sahibiyle konusurum mutlaka iyimser bakicaktir ankara planına ama tabi.... Sen yada tanıdıgın varsa öncelikli atlasin derim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dostum bunlar ankara için malesef çok hayalperest düşünceler.malesef istanbuldaki ortam burada yok , halen memur kenti zihniyetini yaşatıyo insanlar.memur olmayanlar ise dışardan gelen öğrenciler onlardada para ne gezer değilmi?:)
bi cengaver çıkacak bu işe soyunacak batma yada çıkmayı göze alıp ama işte o cengaver ben değilim okul bitti iş bulmadım daha:)bence sen sihirin sahibiyle konuş bu işe el atsınlar.haaa konuşmuşken siteyide artık bitirsinler kaç aydır onları bekliyoruz,bi iletirsen sevinirim:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
selam,
warhammer almak için en ideal yer : www.maelstromgames.co.uk
ben istanbulda olmama rağmen alışverişimi bu siteden yapıyorum. Kargo ücreti yok ve yanılmıyorsam tüm ürünlerde %10 indirim var.
Bugüne kadar 2 kere sipariş verdim, ikisinde de kapıma kadar geldi. İlk siparişim 2 haftaya yakın bi sürede elime ulaştı, ikincisi ise 1 hafta oldu veya olmadı.
Benden başka sipariş veren tanıdıklarım da var, hiç sorun çıkmamış bugüne kadar.

Ayrıca, Warhammer'la ilgilenenlerin toplandığı Karargah adında bir kulübümüz var, ki sanırım daha önce de adı geçmişti forumda. Ona da şu linkten ulaşabilirsiniz : www.karargah.online.tr.tc

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 01:05 tarihinde, shapshal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...