Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben aradım ama bulamadım.bulan varsa beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eskiden genconun açtığı mekanda satılıyordu bide bi ara yüksel kırtasiye satıyodu sanırım.geçen ordaki damla konuştum tekrar getirirmisiniz diye.ya satılcağını bilsem yarın getirtirim dedi.adam esnaf neticede satmıyacağı şeyi getirtmiyor.sözün özü ben satan yer kalmadı diye biliyorum türkiyenin başkentinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yüksel'e ben de sordum.satılacağını sanmıyorum dedi.yani getirmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yollatiriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 abi yollatırız diosunda allahın angarasında sizin istanbuldaki ortam yokki?kimle oynıcaz oyunu?alırız almasına ama bizimki eski türk minyatürcülüğüne katkı olur gibime geliyor,boyamaktan ileri gidemeyiz:)buraya taşının?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 peki ben sana söyle bisey söliym Orda bir Dükkan aç köşe ol :) .. dükkanda satabilirsen maketleri sat satanzsan sadece masalar atr akadaslarinla oyna ve bi grup kurun elite bi dernek gibi sonra sayınız artar zaten ha eger olmadi zaten ben sihirin sahibiyle konusurum mutlaka iyimser bakicaktir ankara planına ama tabi.... Sen yada tanıdıgın varsa öncelikli atlasin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 dostum bunlar ankara için malesef çok hayalperest düşünceler.malesef istanbuldaki ortam burada yok , halen memur kenti zihniyetini yaşatıyo insanlar.memur olmayanlar ise dışardan gelen öğrenciler onlardada para ne gezer değilmi?:) bi cengaver çıkacak bu işe soyunacak batma yada çıkmayı göze alıp ama işte o cengaver ben değilim okul bitti iş bulmadım daha:)bence sen sihirin sahibiyle konuş bu işe el atsınlar.haaa konuşmuşken siteyide artık bitirsinler kaç aydır onları bekliyoruz,bi iletirsen sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Heallllederizzzzzzzzzzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hmm sanırım bu civarda biri bulmuştu warhammer. eğer istersen bi öğrenebilirim düzeltme: bu civar=çayyolu =) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 21:01 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 varsa hemen başlayin derim İnanilmaz keyifli bir oyun. ben sihirlede konuşcam bugun bakalim ne dicekler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephiston Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ankarada kaç kişisiniz? Bi şekilde kalabalıklaşın ben şu anda oynadığım arkadaşları başlatana kadar 4 senemi harcadım şu an 6 kişiyiz + karargah tayfası var... siz de biraz kalabalıklaşın ondan sonra tekrar konuşalım... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 haribi lan ne oynuyourm bu oyunu yaaa hem param gidiyo hemde çok gereksizz.. hemde pynayan herkez tirlatiyo O_o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 beyler çayyolunda nerede satıolarmış warhammer figürü?bu arkadyummudur ne zıkkımdır onun içinde bi yer var oradamı acaba?detaylı bi bilgi verecek olan varmı acaba?gidelim bakalım,bölünerek çoğalalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arcadium evimin önünde gidip bakarım isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tamam ozmn gidip bi bakalım neymiş kaça veriolarmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 oversoul satıyordu, ecevit yüzünden battı. ecevit öldüğü için ecevite karşı dolduramayacağım sizi. nur içinde yatsın. aydın doğan yüzünden de battı ama, ona küfür edebilirsiniz (içinizden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 o değil 2 gün önce açmışım konuyu.bi sene farkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 selam, warhammer almak için en ideal yer : www.maelstromgames.co.uk ben istanbulda olmama rağmen alışverişimi bu siteden yapıyorum. Kargo ücreti yok ve yanılmıyorsam tüm ürünlerde %10 indirim var. Bugüne kadar 2 kere sipariş verdim, ikisinde de kapıma kadar geldi. İlk siparişim 2 haftaya yakın bi sürede elime ulaştı, ikincisi ise 1 hafta oldu veya olmadı. Benden başka sipariş veren tanıdıklarım da var, hiç sorun çıkmamış bugüne kadar. Ayrıca, Warhammer'la ilgilenenlerin toplandığı Karargah adında bir kulübümüz var, ki sanırım daha önce de adı geçmişti forumda. Ona da şu linkten ulaşabilirsiniz : www.karargah.online.tr.tc [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 01:05 tarihinde, shapshal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 arada ptt yuzunden 1 ay olabilioy takip etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Ankarada Cottage diye bir yer var warhammer oynatan ve oynayanlarin gittigi. Kizilaydaki Dedeman Otelin altinda kaliyor, tam adres su an aklimda degil yarin yazarim buraya. Masasi falanda mevcuttu en son taviyse ederim. (magic vs. de bulunuyor orda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 buklum sokak galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 dayımlar buklum sokakta oturuyo son derece residence bi sokak :) nerde var acaba orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: dayımlar buklum sokakta oturuyo son derece residence bi sokak :) olay burada bitmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar