Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

areste artık gönül rahatlığı ile item alabilirmiyiz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
+8 dual mirage alıcam ama korkuyorum adamlar bitiyor yeniden yapıyorlar. bence en saglamı tanıdıgın birinden al. kullanan yani wipe lardan geçmiş silahlı bir playerdan almaktır. hiç olmadı kendin basarsın ki o baya bi koyar...
Mesaj tarihi:
kendin basman en güzeli ama +1 den +8 e geçmek için herhalde piyasadaki tüm mirage ları toplaman lazım.
elimde +6 2 mirage var ve +7 ye bile basmaktan tırsıyorum. priest chitin topluyorum. toplu katliam yapmak için :)
bu arada +6 ib ye poison bastım sizce +7 olma ihtimali varmı?
Mesaj tarihi:
walla benim başıma gelenleri göz önüne alırsak.
poison dmg basılı itemi +6 dan sonra basarken şans azalıyor.
poison basmadan +7 dene.
Mesaj tarihi:
walla beyler insan ıtem alırken cok kuskuya kapılıyo acaba dupe cıkarmı sılınırse ben ne yaparım gıbı sozcukler hemen aklınıza gelıyo mesela dun ben trinayla +8 mirage yaptım we su an kullanıyom cok rahatım cunku dupe deıl ben yaptım :)) sunu soluyım sızde rısk alın bak ben rısk aldım ama cok mutluyum :d
Mesaj tarihi:
dupe yapılıp yapılmadıgını en kolayı pazardaki scroll fiyatlarına bakmaktır.fiyatlar yüsek ise dupe yapılmış düşük ise baya bi zamandır dupe yapılmıyordur :d
Mesaj tarihi:
geçen gece human bir mage arkadaşımla konuştum 750 tane for. tem. kutusu dupelemişler. dupe dewam ediyor sanırım.
birde wipelerden geçen itemleri alın demiş birisi.
benim +8 raptor 5 wipeden geçti. ama sonra silindi. bu dupe wipede random çalışıo sanırım yada bu kelek sadece bize işlio. alıp basıon kendin silahı. uplıon sonra sılınıo. random bunlar random =)
Mesaj tarihi:
kokobil mirage kendi dropun. scrollar we trina npcden gelmişse eywallah sözümüz yok. ama bastıgın scroll yada trina dupeyse +8 ine yazık olur. o da dupe olur cunku
Mesaj tarihi:
dun ko nun kendi forumunda ayni bu basligi actim.. artik gonul rahatligiyla item almak istiyorum cpher da diye. biraz agir soylemiş olabiirim bunlari, ilk basta konu silindi.. bende biraz nazikce dile getirdim istegimi.. bu seferde banlandim siteden.. düşünün artik adamlarin dupe hakkindaki zihniyetini..
Mesaj tarihi:
ares den haberim yok ama cyperde dikkat li olmanı tawsiye
ederim.. because
selling +8 dual shard +8 ib +8 mirage gibi shottan yazılar
havalarda uçuşuyor anlıcanız cyper hala tam olarak
temiz değil...ama kimsenin elinde dual shard +8 görmedim
sadece mirageler war +8 :) umarım +8 dir
  • Yeni Oluştur...