EscapeCommander Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu dupe olayı çok canımı sıkıyor,item almaya korkar oldum.lütfen birisi bunun bittiğini sölesin yada dupe itemler geçen yamada silindimi ? lütfen bilgilerinizi paylassın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 +8 dual mirage alıcam ama korkuyorum adamlar bitiyor yeniden yapıyorlar. bence en saglamı tanıdıgın birinden al. kullanan yani wipe lardan geçmiş silahlı bir playerdan almaktır. hiç olmadı kendin basarsın ki o baya bi koyar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kendin basman en güzeli ama +1 den +8 e geçmek için herhalde piyasadaki tüm mirage ları toplaman lazım. elimde +6 2 mirage var ve +7 ye bile basmaktan tırsıyorum. priest chitin topluyorum. toplu katliam yapmak için :) bu arada +6 ib ye poison bastım sizce +7 olma ihtimali varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 walla benim başıma gelenleri göz önüne alırsak. poison dmg basılı itemi +6 dan sonra basarken şans azalıyor. poison basmadan +7 dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 poison sız +7 olma ihtimali daha yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hepsi boş kardeşim magic anvil "random" çalışıor bunu bilin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscapeCommander Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 konu süper sapmış.lol :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tezgahdaki itemleri alabilirsin en azından dupe cıksa bile fazla koymaz ama 10 gb ustu item suan için bence alınmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscapeCommander Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dostum yeni yamada bu dupe itemler gimedimi,yada dupe gimedimi .çünkü kosp felan gitti biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yeni patchde tek degisen sey yazı karektlerleri baska bisey degitmedide gitmedide buna emin ol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscapeCommander Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hehe...doğrudur...ama bu dupe yi kaldırmaları lazım...böle olmucak.item alırken bi saat düşünüyom ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben olsam 10 gb ustu item almam tradeden alırsın tp olursun item gider :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscapeCommander Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben 500m ukarı item almaya tırsıyom...parayı biz adam gibi toplayalım adamı dupe yapsın biz dupe alalım item gittsin...bu iş mi... :/biz dupe item almıyoz aslında kiralıyoz nasılsa silinicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hiç bir wipede itemim gitmedi sadece wizard +8 gitti oda zaten koymadı diger itemler gitseydi :s item alınmaz suan bence item alıncak zaman wipe gelince ilk 2 gun en fazla o zaman içinde alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscapeCommander Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 deme yaw :( daha dün aldım bi kaç parça item ...bende hiç bir vipede itemim gitmedi...bu ilk olursa çok kötü olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokobil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 walla beyler insan ıtem alırken cok kuskuya kapılıyo acaba dupe cıkarmı sılınırse ben ne yaparım gıbı sozcukler hemen aklınıza gelıyo mesela dun ben trinayla +8 mirage yaptım we su an kullanıyom cok rahatım cunku dupe deıl ben yaptım :)) sunu soluyım sızde rısk alın bak ben rısk aldım ama cok mutluyum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dupe yapılıp yapılmadıgını en kolayı pazardaki scroll fiyatlarına bakmaktır.fiyatlar yüsek ise dupe yapılmış düşük ise baya bi zamandır dupe yapılmıyordur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 geçen gece human bir mage arkadaşımla konuştum 750 tane for. tem. kutusu dupelemişler. dupe dewam ediyor sanırım. birde wipelerden geçen itemleri alın demiş birisi. benim +8 raptor 5 wipeden geçti. ama sonra silindi. bu dupe wipede random çalışıo sanırım yada bu kelek sadece bize işlio. alıp basıon kendin silahı. uplıon sonra sılınıo. random bunlar random =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kokobil mirage kendi dropun. scrollar we trina npcden gelmişse eywallah sözümüz yok. ama bastıgın scroll yada trina dupeyse +8 ine yazık olur. o da dupe olur cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 http://img398.imageshack.us/img398/4449/bus19dj.jpg http://img398.imageshack.us/img398/1043/bus23in.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bilmem bana katılırmısınız ama ancak ve ancak bu dupe olayı oyun bitince sona ericektir bitmesi imkansız gibi gözüküo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 dun ko nun kendi forumunda ayni bu basligi actim.. artik gonul rahatligiyla item almak istiyorum cpher da diye. biraz agir soylemiş olabiirim bunlari, ilk basta konu silindi.. bende biraz nazikce dile getirdim istegimi.. bu seferde banlandim siteden.. düşünün artik adamlarin dupe hakkindaki zihniyetini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ares den haberim yok ama cyperde dikkat li olmanı tawsiye ederim.. because selling +8 dual shard +8 ib +8 mirage gibi shottan yazılar havalarda uçuşuyor anlıcanız cyper hala tam olarak temiz değil...ama kimsenin elinde dual shard +8 görmedim sadece mirageler war +8 :) umarım +8 dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar