ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 böyle bir şey mümkünmü? ilk kez bugün başıma geldi cast ettim 5dk süreliğine 400 ap verdi :d bug'mıydı yoksa çok azda olsa böyle bir şans varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 omege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 nasıl yana öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 o sakın paladinin buffı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 o level 50 warrior questini bitirince atmıyo muydu? yoksa ben mi atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 horde olduğum için paladin olması imkansız. bu dediğim murlocları keserken yaşandı ama fallen heronun q larını yapıyordum garip bir çelişki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 olur abi olur her bişi olur palada % 51 criti görünce artık herşeyin olacaana inanıom yakında mage 800 attck powerla çıkarsa hiç şaşırmyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben şahidim yanındaydım..gorunce bı anda tabi kafede omgffgszuyh seslerı cıkmaya basladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şu anda bi bug var zaten imp battleshoutum var 150 ap veriyo ama yukarda 190 ap gozukuyo bazen 190 ap veriyo "leeeyn" diyorum tekrar atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 fallen hero buff veriyor questi bitince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bug olmuşdur veya quest sonrası buffdır öyle bir şey imkansız. o %51 criti olan dwarfdaki eşyaları ve buffları gördüysen aslından normal olduğunu anlarsın. ne kadar crit itemı varsa ve buff varsa toplamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bilmiyorum tesadüfte olabilir sonuçta fallenin q dewamını yapıyordum yalnız şöyle bir şey var q buffı dahi olsa buglı bitmesine sn ler kala buff ı tazeledim halen 400 dü :p kısaca dakikada 1 blood rage / bs tüm gün 5 dk 400 ap fena değil :p [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 09:13 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dün bol bug'lı bir gün yaşadım, zg bosslarından birisi kilitlenip kaldı öldüremedik. attack verilmiyordu. sonra paramı kaybettim... nasıl oldu bilmiyorum ama 5g gözüküyor inventory de sadece, arkadaşa trade ile 25g transfer ettim ve arkadaş parayı aldı ama bende halen 5g gözüküyor. ticket attım bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar