jasmine666 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 opeth konserine ayakta bilet alan war mı?? bende aldım ve muhtemelen ezilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 15 dk fark ile balkon biletlerini kaçırdım ondan bende ayakta duracam ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bu hafta içinde gelip gelmiyecegim belli olucak :) Ancak büyük ihtimalle gelemicem çünkü hafta içinde geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 vize haftamıza denk geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 oh yeah geliyorum ya az aciklayici basliklar kullanalim ici supriz yumurta olmasin. lut-fen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 zaten opeth konserini oturarak izleyecek degilsiniz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben, abim ve arkadaşım ayakta bilet aldık. sıkıyorsa ezmeye çalışsınlar! (:< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ee yeni melek'e taa pendikten nasıl gidicem off :( asıl onemli mevzu gece nasıl dönücem hiç bir fikrim yok bilete bakıp kara kara düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya simdi ben gidemiyorum diye her konser topikine saldırıyorum tamam, kıskancım ona da tamam, da bu sefer gercekten merak ettim, ezilmekten kurtarsınlar diye mi patiye haber saldın yoksa hep birlikte ezilelim hepimiz nasilsa kardesiz düşüncesinde misin? ahhuxah, of of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 voltranı oluşturalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bende başını oluşturayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 pende geliyom arkadaşımı getiriyorum , patiler bi karar verdim konserde birbirimizi bulalım bi şekilde (nası olcaksa) birlikte takılalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Liebe istanbuldasın en azından dert ettiğin şeye bak üşengeçlik seninkisi =) Ben Dream Theater konserine izmirden gelip dönmüştüm eve dönünce 2 gün uyudum o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 salak bir saklıfest de bile kuyrugun ankapol önünden olgunlar'a kadar uzandığını düşünürsek , opethte neolacağını tahmin edemiyorum ben..büyük ihtimal saklıkent'in dangalak yönetimi salonun kapasitesinin 2 kat fazlası bilet satmışlardır , yine steve vai konserine dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 valla ben baya bi erkenden almıstım bileti de yınede ayakta :D hym arkadasım saolsun ipe ipe aldırdı bileti bana :D)) ama mıllet ust uste cıkcak gibimee geliyo...bide o sırada bi poga olursa,topdan zıctık...:D)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yıkılmadım ayaktayım ve 29 martta konserdeyim:D görüşmek üzere dipnot : ezmeye çalışanı ezerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ben geliyorum, hatta salonun bi bölümünü paticik pogo sahası ilan etmek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 şimdiye kadar gittiğim hiç bir konserde ezilmedim bilakis ezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar