Araseptrone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Arkadaşlar, ultima online ile ilgili bir projede görev almak üzere OSI ultimasını çok iyi bilen bir kişiye ihtiyacımız var, ekipte yer almak isteyen arkadaşlar bana aşağıdaki e-mail adresinden ulaşabilirler... [email protected][hline]Ultima Online bir oyun değildir, bi yaşam biçimi bir aşktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ben nebula biliom olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 lol[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bence yanlış forum..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. [Bu mesaj smerten tarafından 03 September 2003 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araseptrone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 arkadaşlar kusura bakmayın, nereye açsam laf ediyorlar, aslında olay internete de giriyor, osi forumlarında da, oyun bölümüne de ama ben bi tanecik hakkımı burada kullanmak istedim... ve ayrıca malesef sadece osi ultimasını iyi bilen birine ihtiyaç var... kusura bakmayın... ilgilenenler lütfen bu mail adresinden ulaşsınlar... [email protected][hline]Ultima Online bir oyun değildir, bi yaşam biçimi bir aşktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ceday yardın ya adam da oltaya gelmiş :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 uo.stratics.com[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bence sen NEDEN adama radığını yaz.. shard fln acıcaksında spawnları fln mı aynı yapmaya çalışıyorsun?[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araseptrone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Birincisi bunda gülecek bir şey yok, çünkü osi ultiması ile nebula ultiması (örnek bu) çok farklı, her şey farklı.. yada bir hardgamer ultiması.. ben osi yi çok iyi bilen birini arıyorum İkincisi hayır shard açmıyorum bir web projesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Nukem_Verite, 05 September 2003 16:18 tarihinde demiş ki: osi ultiması :) lol[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 osi ultimasi ha lol ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 osi ultimasına bir gülerim, arkasından nukem'in title yine bozulmuş ona daha da gülerim :P[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 tum sahrdlarda aynı ultima çalışıyo osi ye özel yok ama cd key istiyo osi[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 eheh nbl ile OSI yı aynı kefeye koydunuzya ne dıyım LOL arkadaş galıba oyunun tamamından bahsetmiş yanitum herşey acıkken :D benim hem OSI hem de Ultıma dunyası hakkında baya bılgım vardır eger bana somut ıyı bır sıte projesı gosterebılırse yardımcı olabılme ıhtımalım var birde aklıma şu geldi mesajımı onla kapamak ıstedım ısmını vermıycegım bir free shard da adamın tekı yonetıcılerı oven bır topıckte he bız bu kadroyla boyle degerlı ınsanlarla OSI yı bıle gecerız bu gıdışle OSI den daha ıyı olucaz goruceksınız demişti :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Viktor, 08 September 2003 11:56 tarihinde demiş ki: birde aklıma şu geldi mesajımı onla kapamak ıstedım ısmını vermıycegım bir free shard da adamın tekı yonetıcılerı oven bır topıckte he bız bu kadroyla boyle degerlı ınsanlarla OSI yı bıle gecerız bu gıdışle OSI den daha ıyı olucaz goruceksınız demişti :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır İs this possible ahauha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar