Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 denetim masasından güvenlik duvarına çift tıkladığımda "windows tanımlanamayan bir sorun nedeniyle güvenlik duvarı ayarlarını görüntüleyemiyor" diye bir uyarı çıkıyor.. bunun sebebi sizce nedir? anlamadım ben.. virüs olma heralde diye düşünüyorum ya, bende virüs programı yok, sadece ad-aware ile sürekli tarama ypıp temizliyorum makineyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yardımcı olabilecek biri yokmu ki? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 valla garip bir sorun seninkisi. böyle bişi benim başıma gelse sanırım kafayı cizerdim çözene dek. sorunun kaynağını bulursan bizimle paylaş ltf. böyle anlamsız bişi gelirse başımıza buraya bakarız ilerde. google paklar seni diycem ama mantıklı bi hata degil ki oturup googledan bakasın. allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 modemi ac kapa bilgisayara reset at gececek buyuk olasilikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bişeyin yok evlat.service pack 2 yi kaldır.tekrar yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 1- googla baktım, böle bi hata dünya üzerinde mevcut değil, olmuşsa da internet çevresinde konuşulmamış :) 2- bilgisayarı ve modemi güzelce kapattım biraz bekledim ve bir daha açtım ama hiç birşey olmadı! 3- fistan sana kafam diyorum çünkü kosskoca sp2 yi bir daha kurdum ama hiç birşey olmadı.. --- yani ben anlamadım nası bişi.. zaten windows da anlamamış ya.. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 01:48 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 firewall servicei kapalı olmasın? çok yüksek ihtimalle öyle bence. başlat çalıştır services.msc orada kontrol et windows güvenlik duvarı otomatik olması gerekiyor ve başlat butonuna bas tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dll lerin hasar görmüş olabilir, sp2 yi yeniden ur dicem ama yapmışsın, çok garip bi problemin var doğrusu :) virüs taraması yaptın mı ? belki 3rd party bi program engelliyor olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 güvenli kipte açıp "shelliconcache.dll" gibi bi dosya bulursan, başka bi yere taşı. windows dosyayı bulamayıp tekrardan yaratabilir. ama olmazsa taşıdığın dosyayı yerine koyarsın. tabi bu dosya xpde olmayabilir ama 95/98de de olabilir, kesin hatırlamyıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bişey bilgisayarımı tümden ele geçirmeye başladı sanırım ! şimdi de msn açılmıyo, bağlantı noktlarında mı anahtarında mı neyse hata var dio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 güvenlik duvarım kapalı.. ama açıktı normalde.. bir arkadaşım da sen ethernet kartının driverını bir güncelle dedi.. ok dedim ama google açılmıo! pati açılıo google açılmıo nası iş annamadım.. realtek trl8139 family pci ethernet nic driver şeklinde arama yapıcam arayamıorum.. siz nediosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşım services pack 2 sistem dosyaları zarar görmüş olabilir bu sebepten kullanamıyosundur. virüs olabilirki bunun için yazılan virüsler vardı . ama kesin olarak services pack 2 baştan yükle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yükledim ki sp2 yi, bişe olmadı hatta fistana azcık sövdüm dü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 auhau :)) sp2 den degildir de belki baska bi firewall kullandıysan windows firewall i dövmüştür :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu arada bende nvidia firewall i var su an için memnunum.. tavisye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yaaaavvv valllaaa kafayı yiceem ama ben yaaa... eternet kartının driverını bilem u.pdate ettim yok ya yok olmuyo.. bill gates nerdesin!! ben performasntan yana biri olduum için (hoş 1gb ram, 2.8 işlemci vsvs über bi makinem var çok şükür), öle hiç bi ek program kullanmam, ne anti virüsmüş ne firewall muş, ad-aware açarım arada, scanler temizler kapatırım, rahatım yani.. bi de firefox kullandıım için, web sayfalarından çok öle bi haltlar giremio, e ben de kaç yıldır bilg. kullanıorum, öle abuk subuk virüslü vs dosyaları almam içime.. ya annamadım ben nedir bu.. yok başka firewall um.. yani ne kine bu.. daha napiim ben buna.. format hiççç istemiyorum aman yani.. öyle çok program ve ayarlar varki alette.. ya :( bişe yapın noolur.. sonuçta bi de güvenlik duvarı yani, kapalı olmasın.. kendimi çok güvensiz hissediorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sana güzel bi spy bulaşmış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sorunun çözümü hakkında benim de bir fikrim yok. windows bile tanımlayamamış ben nasıl çözecem haddime değil zaten lol :) ama sana şunu söyleyeyim. anti-virüs kullanmaman daha başına cok bela acar. avast'ı öneririm free bir yazılım ayrıca güzel işliyor. e tabi p2p veya torrent sayesinde paralı olanını da free elde edebilirsin eheh. yani uzun lafın kısası sadece ad-aware ile olmaz. sadece spy aratmış olursun sen virüsleri bulamazsın. en kısa sürede bir anti-virüs yazılımı edin. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar