Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hellhound ve doggy kafama takıldı....

Jester

Öne çıkan mesajlar

ya kaç gündür kıvranıyorum sonunda sormaya karar verdim. hellhound kim doggy kim. bunlar iki farklı kişi ve aynı acc mu kullanıyolar. eğer böyleyse doggy niye kendine ait acc almıyor. ya da hellhound da kişilik bölünmesi mi var. bunlar diilse ne peki.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
paticik fycakh community
felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!

Sosyal ağlarda paylaş

Senelerden '76 (di mi fiz?) orta 1'de yeni bir okula giriyor ben. Bu okulda ilk gunden itibaren "Bana Kopek diyin kardesim, itin biriyim ben" diyorum. Zira bu deli midir, salak midir, kimdir belli olmayan insanoglu, sinav kagitlarina kadar Ad "Kopek" Soyad diye isim yaziyor. Tabii insanlar cok kolay alisiyor hehe... Tabii ingilizce dersine Kopek - Dog olarak geciyor. Cok kafa adam Jim babamizda bunu Doggy yapiyor. Bu isim herkesin hosuna gidip kolayina gelince herkes bunu kullanmaya basliyor. Teeee o zamandan beri Resmi yerler disinda Doggy'i kullanirim, gercek adim yerine azizim. Nick olarak gormuorum artik.

Nickim ise HellHound goruldugu uzere, yillardir oyle, oyle de dewam edicek.

Burda Doggy nerden cikti? Bi gun tumuyle sans eseri olarak bi ss'de icq grubu gorup, "Bisi sorcam sen Yeni Ufuklar'dan misin?" soruma Fiz'in "He wolla" demesiyle birbirimizi bulduk. Fiz'de yillarca alistigi gibin Doggy'i forumlarda bana hitap ederken kullandi... Insanlarda hemen kapti tabii. Budur yani[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

ya benimde kafama takılmıştı çok kötü. İyi ki açıklamışınız. :)[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.

DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki:
greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...