Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ya kaç gündür kıvranıyorum sonunda sormaya karar verdim. hellhound kim doggy kim. bunlar iki farklı kişi ve aynı acc mu kullanıyolar. eğer böyleyse doggy niye kendine ait acc almıyor. ya da hellhound da kişilik bölünmesi mi var. bunlar diilse ne peki.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Hellhound kullanıcı adı, doggy gerçek adı. :) kafana takıldıysa pm atsana birader.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ok thnx[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 doggy kelimesi bana ayıp bişiler hatırlatıyo ya neyse :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ben hellhound un köpekimsi bişi odluğunu düşünerek fizboz un da bu mantıkla bu lafı taktığını düşünmüştüm.. bilmem artık ne kadar doru.....[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 o sahneyi hatirlarim, ilk bomonti aile cay bahcesi bulusmasi bu fizban bakti doggy e, fizban, hell hound konusmasi gecti arlaarinda sonra lan doggy! diye bairdi bu doggy de evet dedi hehe :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hellhound ve doggy kafana takılmıştı umarım çekip çıkarttık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Senelerden '76 (di mi fiz?) orta 1'de yeni bir okula giriyor ben. Bu okulda ilk gunden itibaren "Bana Kopek diyin kardesim, itin biriyim ben" diyorum. Zira bu deli midir, salak midir, kimdir belli olmayan insanoglu, sinav kagitlarina kadar Ad "Kopek" Soyad diye isim yaziyor. Tabii insanlar cok kolay alisiyor hehe... Tabii ingilizce dersine Kopek - Dog olarak geciyor. Cok kafa adam Jim babamizda bunu Doggy yapiyor. Bu isim herkesin hosuna gidip kolayina gelince herkes bunu kullanmaya basliyor. Teeee o zamandan beri Resmi yerler disinda Doggy'i kullanirim, gercek adim yerine azizim. Nick olarak gormuorum artik. Nickim ise HellHound goruldugu uzere, yillardir oyle, oyle de dewam edicek. Burda Doggy nerden cikti? Bi gun tumuyle sans eseri olarak bi ss'de icq grubu gorup, "Bisi sorcam sen Yeni Ufuklar'dan misin?" soruma Fiz'in "He wolla" demesiyle birbirimizi bulduk. Fiz'de yillarca alistigi gibin Doggy'i forumlarda bana hitap ederken kullandi... Insanlarda hemen kapti tabii. Budur yani[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 oha sınav kaıdına hocalar bişi demio muydu[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 diyodu zaten cok mudure gittim o konuda... en sonunda wazgectiler beni ruhsal sorunlari olan biri ilan ederek. Biraz yawsak bi okulumuz wardi zaten, oyle pek bi disiplin yoktu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hahaha :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ya dershanede codlamaya adımı Georgian Rasputin yazdım diye kızmışlardı banada :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 takma kafana geçer (içimde kalmasın)[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ya benimde kafama takılmıştı çok kötü. İyi ki açıklamışınız. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar