perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya beyler yardim lazim tras olurken kestim burnumun yanini kan durmuyo ne yapmak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 neyse bantladim falan bisiler yaptim durdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aynısını bende yapmıştım..çok pis bişi..uzun süre durmuyor durdurabildiysen helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 neredeyse lise basindan beri tras oluyorum, hala bir gün bogazimi kesicem beni banyoda ölü bulacaklar diye korkuyorum ya beceremeyecem su isi, zorunlu kirli sakal ftw : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 koli bantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ayrıca be nde traş olmayı beceremiyorum ama kesmedim hiç yüzümü. kesebilmek için ayrı bir yetenek olman lazım. en iyi traş bıçağı en iyi gel ile traş oluyorum ama her defasında tahriş oluyor gırtlağım. ama kesilemiyor hiç bir zaman. ama berberde eski usül jiletle traş edilince, ne tahriş oluyor , ne korku. yaslıyorum başımı koltuğuma keyfime bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben de nasil becerdim anlam veremiyorum , sanirim bir an once bitsin diye hizlica kesmeye calistim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 oo o buyuk sorun ya. bende her defasında kesiyorum suratımı. hemde sakkallarım da sert deil ona ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 en güzeli makina dertsiz tasasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kan tası ile bastır biraz sonra varsa oksijenli suyla iyice ov ondan sonra yara bandı ama cok sıkma bandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 abi naptin ya yurtta yasiyoruz maksimum tuvalet kagidi ve yara bandim var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 3 gün önce de ben kestim burnumu traş olurken yarım saat kan durmadı. hadi çok kıllı bişey olsam kestiğime üzülmiycem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 burnu nasıl kesiyorsunuz yaw:) gerçi bende bir kere kulağımı biraz kesmiştim sakin olmak laızm traş olurken, en büyük kural bu acele yok, az tahriş bir de soğuk suyla yıkayıp bi peçede bastır, 15 dakka hiç ellem öle bırak kan kaybından bişey olmamışsa büyük ihitmal kanama durur, zorlanıp ikinci bir kanama başlayana kadar, o daha çabuk durur eheh bir yöntem daha var, bal süreceksin kanayan yere bu gerçekten işe yarıyor daha piskopat bişey ariyorsa, japon sürcen, en etkili çözüm ama balı dene eğer varsa gerçeketn işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 benim kendi teorime göre, yüzünüzü önce güzelce yıkayıp kurulayıp daha sonra yumuşak bi tene kavuştuktan sonra saçlarınızı arkada bağlayıp, ardından yüze tekrar sıcak su ile biraz nem kazandırıcaksınız. sonra jeli eya köpüğü sürdükten sonra güzel bir traş sizi bekliyo, ama acele sert tende yaparsanız zart zurt kesip kızların karşısına ceset gbi çıkabilirsiniz işte öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bende geçen gün çenemi kesmiştim çok pis acıyor ya bu kesikler ehe lol iyiki traş derdim yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 jiletle niye oluyonuz ki traş makinası diye bi icat var demi ben hep onla oluyom kaymak gibim:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 traş makinası iyi de her yere ulaşamıyor, favorileri alamıyor, illa ki kullanacaksın traş bıçağını berberin dediğine gire kılın çıkış yönüne göre kesilmesi laızmmış gerçi sakal traşını kendi dükkanında yaptırmak için yazmılmış bir hikaye de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 benim basima gelmedi ama kil donmesi olayi olmasin diye sanirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben traş makinasıyla bi tek kıl bırakmıyom tekniğini bilcen istiyosanız öğretiyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ciddi zor iş valla bu tras ben o jileti gorunce birinin elinde korkuyorumm,kolay gelsinn valla... dişi olmanın ii bi yanı sanırım bu.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ağda ağda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 babam da her traş sonrası keser biçer kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 e hiç bi yerimi kesmedim şu ana kadar.tabi 3 ayda bir sakal traşı olduğumu düşünürsek gayet normal :) (hayır sakal var ama salınıyor onlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben dudagımın ust kısmını kesmiştim geçenlerde 45 dk durmadı ince ince kanadı paso.kotu bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar