Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

publish 27 sonunda geldi


camoka

Öne çıkan mesajlar

evet haberi ilk ben vereyim dedim..
daha girmedim iş yerindeyim ama işalllaaahhhhh bh misler geri gelmiştir..allahım lüttttffeeennnn...jedi eş dost kim varsa kesmek istiyorum :)
heycan bastı eve gitmek istiyorum..
siz okuyanlar ne kadar şanslı olduğunu bilin :(


buraya yazamıyorum karakter yetmiyor neler olduğunu..
syg,

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 16:12 tarihinde, camoka tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyler pub27 de de değişen hiç bir şey yok.!
test center a giren olmadımı hiç bakin. sadece heawy weaponlar var. şaşalı efektler.. jedilere biraz garip ve çok gerekli olmayan şeyler var.. o kadar
.. ha benim gördüüğüm bug mıydı nedir bilmem ama duel de hela yapamdım kendime. sadece incap olduktan ve ayağa kalktıktan sonra heal basabildim kendime. duel sırasında değil :p ....................

"yanı anlayacağınız batı cephesinde yine bir şey yok ! "

(umaraım doğru cümleyi doğru hatılamışımdır)

artık kendimi badge ve questlere verecem. onlarda bitince.. ne olacak bilinmez.

ulubatlı hakan
eclipse

jediyi respec le commando yapmayı bile düşünür oldum !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nothing is wrong with your character, or your game. this is a result of the servers being offline, despite the launchpad indicating all servers are up. this is a known issue that the platform team is working to resolve. a new server-query program must be built to allow the launchpad to recognize the difference between up and up but locked. no eta for this tool has been announced. reading the patch notes in your launchpad will specifically point out this issue.

thank you.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla ulu haklisin jedi da cok degisiklik yok gibi ama 2 sey mrklandirio beni.. 1.si saber dmglari artti yani tcdeki 549dmg ls bnim eclipsedeki 620den cok daha fazla vuruodu.. 2.si cons. fln bu statlarda cap kalkinca nasl oldu.. tc de belli olmuodu yine herkesde ayni robe fln ama master robe ve +75str veren saberla bu fark daha ii belli olcak, o yuzdn ben normal serverda jedilarin guclu olmasini bekliorm acikcasi..
bn de respec olsa commando yapardim ama respec kalmadi :( bi tane de lava cannon aldin mi tmm cosarsin kimse tutamaz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şunu aklınıza sokmalısınızki , jedi güçlenmeyecek. böyle birşey olmaz , olamaz, jedi başlangıç mesleği demek, oyunun karakterler arasındaki çekişmeye göre diğer karakterler ile aynı seviyede demektir.

eğer adamlar jedi yı pub 9 dan onceki gibi şaşalı ve güçlü yapmak isteselerdi jedi başlangıç mesleği olmazdı. hepimizin fimlerde gördüğü vurduğunu deviren karakterler haline bürünseydi jedi karakteri , hiçkimse normal meslek olmazdı. bu durumda yapacak tek şey kalıyor , jedi karakterini güçsüz yapmak veya eşit yapmak. soe nin eşitlikten pek birşey anladığını sanmıyorum , daha 2 classı bir araya getirip bukalemunu zor yapıyor.
ben seçilebilir bir overpower karakter düşünemiyorum açıkcası.(jedi karakterinin hakkı normalde budur)

nge gelmeyecekti ,cu gelmeyecekti . pub 9 gelmeyecekti ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lan olm dün othmo ile pvp yaptık 1 kere yenemedim siz ne diyorsunuz..jedi oyunda kralların kralı olmuş durumda..sadece ben deil hem commando hem bh daldik jediye 1 dk sürmesi bizi kesmesi...3 saber vurunca daalıosun..en aşşa 15 kere vurdum adamı health düşmüo...othmoda ekstreeem parçalar yada özellikler olsa bile en azından 2 kişiyi 1 dk içinde yarı healte inmeden kesememesi lazımdı...pub27den önce çok çekişmeli çatışıyorduk ama şimdi hiç ama hiö şansım yok bh olarak...commando falan hikaye..jedi inanılmaz güçlü olmuş oyunda aklınız durur..jedi olmayanlar hemen bir jedi ile duel yapsın ne dediğimi anlarlar..


sylian olm cidden birakıcaksan gelene kadar lütden şu mandalorian helmeti bana bırak ya..en azından sen gelene kadar takayım dostum..

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 09:22 tarihinde, camoka tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yine oth asagı oth yukarı :)

arkadaslar pub27 hic hosuma gitmedi.. yani loot fln dusmuo cogu seyi nerflemisler.. 50 tane blacksun kestim sdc para basta hiiiic bisi dusmedi..

ama jedi guclenmis bayaa :) camokaya simdi szde bi sorun vardır demeyin ondn once onlar gelmedn pvp de bi bh ve 1 commando aynı anda kestm.. bh lerin hiiic sansi yok su anda.. commandolar da sdc lava cannon ile gucluler ama birden bire saldırınca sansları olmuo 4-5 vurusta yatıolar. hem zorlanınca force run ile kacıp cloak yapmak snra tekrar savasmak gyt kolay. jedilar bya guclu olmus ii mi bilmem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası , bu publish'i gerçekten beğendim. soe sonunda uğraşmaya başladığını gösterdi bana. publish 28 ise her ne kadar çalkantılı haberlerle dolu olsa da , bence iyi bir sistem gelicek gibi gözüküyor. ayrıca ,g ene insanların düşüncelerini tartışabilecekleri bir thread açmaları ( publish için ) gelişme kaydettiğini gösteriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kesemiyo emrecim... dün ctf yaptık tatooine'de yaklaşık 2 saat , ve ciddi kalabalıkdı. her ne kadar lag olmasına rağmen , 15 tane adam kestim. üstelik bunların çoğu publish yüzünden commando ya da bh olmuş adamlardı. block aç , snare yedin mi run yap , canın full olsa da poison'dan kaçmak için heal bas. bunları yaptım hiç de bir şey olmadı. hatta 1 kere öldüm koca 2 saat içinde. onda da elder jedi kesti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lan bu publish için hangi denyo bh olur ya..
bh dediğin ölmüş durumda..commando yine işe yarar lava ile..
bhın hiçbir şansı yok..jediye snare yap tuzak yap adam force run yapıo hepsi gidio..üstüne run kalıo kıçının dibine girio o anda ölşümlerden ölüm beyen..bide elektrik atıonuz ya onuda yedin mi yürümeye başlıo bh..hiçbir şansı yok bhin..terrain neg +50 var bide sizde..kıçını yırtsa bh bu armourlarla bu force runsız size bişi yapamaz..ama pub 28 ile her amouru herkes giycek o zaman güzel olur..tantel giyicem hemen energy resist 8000 üstüne generatör..bikaçta adam gibi bişi verirlerse bha o zaman güzel olur..

ya şu anda mustafardan loot ettiğim burst run var..normalini yapıom üstüne onu yapıom gene jedi yetişio ve kesio..ayrıca dağda bayırda terrain nego olayı çok one çıkıo :(

bh ölü dostlar..pub28 i bekliyorum gözlerim kapali
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...