Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yaw arkadaşlar, bu salak msn kopunca neden şifreyi aklında tutuo ? şifreyi hiçbir şekilde aklında tutmaması lazm bunun. 10 dakka ayrıldım bilgisayarın başından, o arada msn koptu. biri gelip şıp diye connect olabilir. arada salak microsoft ! diye bağırmak iyi gelior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 şifreyi hatırla seçeneğini işaretleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 işaretli deil zaten. sign out olduktan sonra şifreyi hatırlamıo zaten. ama mesela evde msn açık, ben dükkandan giriorum. tak evdeki msn'in pencereyi açınca username ve şifre girilmiş. sadece connect e basmak yeterli tekrar bağlanmak için. dünyanın en gerizekalı fikri her kim düşünmüşse. mesela internetin kopuo. msn salağı şifreyi unutmuo. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 12:06 tarihinde, Catscratch tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 evde remote desktopı aktifleştir işyerinden de bağlan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 güvenlikten bihaber microsoft. kimbilir remote desktop u kullansam ne gibi açıkları olacak bilgisayarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 düşündüm düşündüm burda bi mantıksızlık yok mu ya? sen msn'ini açık bırakıyosun zaten? biri gelse msn'in açık. sen msn ini açık bırakıp gitmişsin şifre ekranda görülüyor sign in dedimi girecek adam msn ine. e zaten kopmasa senin msn açıktı? anlamadım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 msn açıkken nerde yazıo şifre yauw ? hafızada mı tutuyor ? o bir yöntem olabilir ama koptuktan sonra şifre ekranında şifre kısmının boş olması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 msn açıkende kendine mail atar şifremi unuttum diyerekten fln filan yöntem çok =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 koptuktan sonra şifre ekranı zaten boş olur, msn koğunca 1 dakika içinde yniden bağlanmaya çalışır, o yüzden şifreyi hatırlar ama sen, "şimdi bağlan" tuşuna tıklarsan, şifre yazmanı ister, "iptal" tuşşuna tıklarsan, şifre yazmanı ister. eğer, kendi uzun süe denedikten sonra, bağlanamazsa ve bağlanaktan vazgeçmişse, şifreyi ekranda yazılı gibi görürsün ancak msn penceresine tıkladığın anda şifre silinir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 fistan doğru söylemiş. sen kapatmıyorsun, kendi koptuğu için de hatırlıyor tabi otomatik bağlanaiblmek için. gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben de fistan'ın dediği kısmını anlayamadım. hem msn ini açık bırakıp gidiyosun hem de başkasının gelip kullanmasını istemiyosun. 10 dakka pc nin başından ayrılıyosun msn açıkken, birinin gelip şıp diye connect olmasına gerek yok. zaten connect olmuş bir vaziyette senin msn messenger'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şimdi bağlan dediğimde bende şifreyi sormuyor yaw.. bugün bi değişiklik oldu sanki.. normalde kopunca kendi girmeye çalışırdı bugunku msn sorunundan dolayı sanırım kopunca girmeye çalışmıyor.. kendi de biliyor herhalde işlerin ters gittiğini :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar