Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn messenger login

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

işaretli deil zaten. sign out olduktan sonra şifreyi hatırlamıo zaten. ama mesela evde msn açık, ben dükkandan giriorum. tak evdeki msn'in pencereyi açınca username ve şifre girilmiş. sadece connect e basmak yeterli tekrar bağlanmak için.

dünyanın en gerizekalı fikri her kim düşünmüşse. mesela internetin kopuo. msn salağı şifreyi unutmuo.

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 12:06 tarihinde, Catscratch tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

koptuktan sonra şifre ekranı zaten boş olur, msn koğunca 1 dakika içinde yniden bağlanmaya çalışır, o yüzden şifreyi hatırlar ama sen, "şimdi bağlan" tuşuna tıklarsan, şifre yazmanı ister, "iptal" tuşşuna tıklarsan, şifre yazmanı ister. eğer, kendi uzun süe denedikten sonra, bağlanamazsa ve bağlanaktan vazgeçmişse, şifreyi ekranda yazılı gibi görürsün ancak msn penceresine tıkladığın anda şifre silinir :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de fistan'ın dediği kısmını anlayamadım. hem msn ini açık bırakıp gidiyosun hem de başkasının gelip kullanmasını istemiyosun. 10 dakka pc nin başından ayrılıyosun msn açıkken, birinin gelip şıp diye connect olmasına gerek yok. zaten connect olmuş bir vaziyette senin msn messenger'ın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...