Zeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 ankarada olanlar şimdiden 3 kişi olduk RogueNoir Azmodai ve ben başkalarıda varsa shipping i eritiriz birlikte getirtmek isteyen ve ankarada olanlar lütfen yazsın şimdiden kaç kişi olduğumuzu bilirsek oyun çıkınca zorluk çekmeyiz. direk siparişi veririz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 heheh haklısın neyse çok olursak iki grup yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 açıkçası ben de blackrose a ısmarlatmayı düşünüyorum :) ama daha vadesi var yani..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 blackrose avrupadamı nası ısmarlatıyosun?. yada o diilse de avrupada olan başka birinin buraya kargoyla yollaması gibi bişey mümkünmü yaptınızmı daha önce?. neyse 3 kişi zaten shipment bişey tutmaz da fikir olsun diye sordum..gümrükte kaç parçaya kadar sorun çıkarmıyolar bilen varmı?. yani daha katılmak isteyenler olursa..[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 soz vermiyim ama yazin turkiyeye donerken size 4-5 tane getirebilirim. (izmir ve istanbula elle veririm diger sehirlere kargo..)[hline]It's not death that is worthy of dread, but the fear of death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 hmm.. yaza kadar bekliyemeyiz heralde :) zaten 3 kişi olduk, daha fazla katılım olmasa bile getirtiriz bu grupla.. zaten azmodai nin dediği gibi daha fazlası sorun olursa mecburen 3 kişi getirtiriz[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 geçen yaz sofwarefirst.com'dan 3 tane daoc getirtmiştim bi sorun çıkmamıştı ama fazlasında noolur bilemem. ben de ankaradayım, alcam oyunu. bakalım sorun olmuyosa alalım hep beraber.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 cidden en azından 3 üz 3 kişide sorunda çıkmıyomuş biz birlikte getittiririz işte shipping ne kadar bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 $45 gibi birsey olur sanirsam[hline]It's not death that is worthy of dread, but the fear of death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 oguzamcayla 4 olduk, sorun çıkmassa bu grup 4 kişi getirtiriz, yok 3den fazlasında sorun cikar denirse zek azmo ben getiririz oguz amca da başka bi grupla getirir, zaten daha oyun çıkana kadar almak isteyen bisürü kişi yazıcak buraya, kesin 2 kişi daha çıkar ankaradan.. oguzamcanın nick de çok babaymış heh[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 evet ya boşa riske atmayın bence hiç 3ten fazla getirtmeye çalışmanın bi manası yok denenmiş onaylanmış zaten. hem kızarkadaşım da oynayacak gibi ettik şimdiden 2. daha da çıkar bu gidişle daha çook 3er 3er getirtilir gibi gözüküyo. bu arada aral'dan ya da başka istanbul firmalarından haber yok mu hani birinin ithal etmeyeceği garanti mi ? nick konusuna gelince de since 18 Kasım 2001 diyorum, pek bi naturalistim diyorum başka da bişey demiyorum ;)[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 ithalat konusunu şurda sormuştum, bi olumlu bi olumsuz yanıt gelmişti.. ben de bilmiyorum tam olarak, ama sanki sony olunca işin içinde, bi ihtimal gelebilir gibi geliyor bana..[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 arkadaşlar ithalat konusuna pek bel bağlamayın ben daha türkiyeye gelen adam gibi bi oyun görmedim hele online oyun hiç görmedim sony mony bence gelmez türkiyede kopya oyuna bu kadar rağbet oldukça hiç bi oyunun orjinali gelmez aslında online oyunları getirseler iş yapar ama getiricek heriflerdede kafa yok nerde dandik oyun onu getiriyolar. bu arada oyun fiyatlarıda çok pahalı milelete kaydım ama bende kopya alıyorum adam gibi bi fiyata bütün oyunları getirmek lazım yoksa zaten olmaz o iş en az 10 yılı var zaten siz ithal olayını boşerin amazona para kazandırıcaz gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Benim bildiğim 75% olasılıkla bi türk firması getirecek oyunu ve hatta Türkçe box olma olasılığı var ama... şu anda resmen bildirmedikleri için ben de isimlerini saklı tutuyorum haberin kaynağı firmanın sahibinden sallamıyorum yane :)[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Umarım gelir çok iyi olur bizde uğraşmayız böle işlerle :) ama bana hala zor gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Benı de yazın!.............[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Yıkıldım abi haberim yok:)ne zmn gelcek fiyat ne kadar ve server nerde bi sölermisniz lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 vallaha bunların hiç biri tam olarak belli değil ama şu anda nisanda çıkıcak gibi duruyo bekliyip görücez fiyatıda 60$ civarı olması münkün ama buda kesin değil serverlar açıklandı sadece isimleri var ama önce usa de açarlar kesin yani bizde orda oynıcaz sanırım hepsi tahmin içinde hiç kesin bilgi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: kalima, 17 Ocak 2003 10:23 tarihinde demiş ki: ve hatta Türkçe box olma olasılığı var beceriksiz kisiler tarafindan cevrilmesin,LoL 3 de fairy leri cin diye cevirmislerdi,kitap sacmaliklarla doluyud rezalet[hline]GeeM, 01 Şubat 2003 14:18 tarihinde demiş ki: Vay be 7 saat gelecekten gelmiş bir mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 oyun çıkarsa ben de varım 128k kablo ile bağlancam yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 benide yaz listeye mytry rd[hline]Mystery Ruda.k.a Murdock Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar