Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 türkiye'deki tek hldm ve tfc sunucuna sahip turkfortress.org şimdi de dod sunucusunu açtı. http://www.turkfortress.org/forum/viewtopic.php?t=207 [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 09:21 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 gaz verelimde opfor ns falanda açsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ns açın canımı alın :) hakkaten lütfen natural s.election sunucusu açın benden tam destek. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 00:38 tarihinde, Xenocide tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bugün event yaptık güzel oldu, 1 yıllık dod ihtiyacımı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ha bu arada day of defeat'ede tabiiki tam destek veriyorum nede olsa en eski dod'çulardanız [wkii]daywalker bilen bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morbius Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bilen bilir mi bilmem de :) servera gelin de oynayalım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gelemiyorum çünkü non-steam ve 3.1 bende steam'li 1.0 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 dod 1.0 var bende ama steam yukleyınce gormuyor nasıl yapacam xenocide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Steam'le çalışmaz ki HL 1.1.1.0 gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 aahaa daywalker naber yaa seni tanıyorum çok ünlü müthiş birisiydin :D Bu arada khanx veya bliz4rd isimlerini tanıyomusun = aah ah eski BF olucaktı da onu oynayacaktık şimdi yaa :( Uçak yürütmek için düşman base ine bile girerdik :D ------------- Bu arada NS diyince de anılarım canlandı, onos olup adam yutardık SNN de habire. Kapanmasından bir gün önce 18 saat oynamıştım başından kalkamıyosunuz gerçekten.Beraber yas tutmuştuk o son gün :D [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 18:52 tarihinde, kanix tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hdai ya :D gidip DOD'u kurayım bende ya özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar