Daniel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 arkadaslar 5 dk önce böyle bir duyum aldım sizce dogruluk payı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 impossible is nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Varsa biri sapıklarıma haber versin ve oda telefonumu iletsin, artık beni sabaha karşı 3te harasslamaya oda telefonundan devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 o benim bütün eskiler özelden ario. arkadaşlarida ario ueauhe slaaklar iblmiyorum saniyo ama kontrol ettiridm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende dünkü hürriyet gazetesinde okudum aynı haberi arkadaşım.doğruluk payı yüksek.büyükçe sütunlara yazmışlardı oradan fikir yürüttüm. saygılar sevgiler iyi geceler.öptüm jnmss.sorry.kthxbye. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 00:30 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 güzel olur kalkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 fistan senin su milleti ezme cabalarını anlıyamıyorum hayır 5 dk önce arkadasım söyledi biz burda bilgi alıyoruz paylasıyoruz yaptıgın muameleye bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 doğru, gizli numara olmayacak artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Fistan neden bizi eziyorsun:(( Çok karizmatik olabilirsin ama üstün bir insan olarak bizi de düşünmen lazım... Marifet mi ezmek mutlu musun:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bununla ilgili yasal düzenleme yapacaklardı, sonra noldu bilmiyorum. çaldırıp-kapatma sapıklarından başkasının işine yaradığını sanmıyorum. peki bunun internette anonim kalabilmeyle arasında bağıntı kurulur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şahsen ben özel numaradan arayanları acmıyorum ama bazende düsünüyorum ulan acsam ne olur ne kaybederim en kötü biseyler söylerler yada sesimi dinlerler bende cat diye kapatırım diye ama ikisinin arasında kaldım :) [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 00:47 tarihinde, Daniel tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 niye açmıyosun ya ben arıyorum :(((8 bizim köyde digital santral yok.ev telefonu o.aç bişey dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 vay fistan pastoral espriler modeuna girmişsin sen de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 evet bide böle bi gerçek var.santral digital olmayabiliyor numara görünmüyor.belki anneannen arıyor köyden :( ben hep açarım ne olur ne olmaz.hoş daha köyden arayan olmadı ama ya ararlarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 güzel espriler de, bi konunun da bokunu çıkarmasak? gazetede okudum ben de, muhtemelen doğrudur, iyi de bi gelişme bence... saçma bi özellikti zaten, mantığını hiç kavrayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 özel no nedir? hani bazen insanlar telefon açtığında numarası görünmüyor bu mudur? kesinlikle kalkmadı. var olması bile saçma. normal telefonlarda bile olmalı o özellik. numaranın görünmemesinin tek bir pozitif tarafı var mı allah aşkına. sapıklık yapmak dışında ne işe yarıyor ki numaranın gizli olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 mesela bilgi işlem merkezleri bankaların ,büroların,şirketlerin vs. telefonları görünmesi istenmeyebilir.tek taraflı iletişim için.adam arar müşteri, yükümlü vs. bilgi verir ya da bilgi alır ancak geri aramaya kapalıdır.tt ye yeni gelir kapısı işte.paralı özel no servisi.@fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 özel no bazen gerekli bence. tt ile aramızda bir bağ oluşturmuştu bu telefon gözükme hedesi. adsl imin sorunlu olduğu zamanlar paso arıyorum adamları birgün dediler "tamam başka biryere verdik arzıa kaydınızı arayacaklar". eyvallah dedim bekledim fln aradılar ev telefonunu caller id hedesi vardı telefonda lak diye kaydettim noyu.arızayı hallettiler adam akıllı, sonra nezaman sorun olsa orayı aradım ehehhe. adamlar çıldırdılar birgün arama arkadaşım burayı öyle istediğin gibi arayamazsın fln dediler. ne aradım ne sordum ondan sonra onlar kaybettiler pis n00blar. g3nklicem hepsini!!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ozel no yanlis hatirlamiyorsam ingilterede mesela sadece ozel gorevee sahip insanlara veriliyor. onun disinda hic bi sekilde hic kimsenin aradigi insandan gizlenme hakki yoktur. kesinlikle kaldirilmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bence de kaldırılmalı ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kalksın! ölle özel numaara die bi şyn olması kabahatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kesinlikle kalksın.yasal düzenleme de yapılsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kalkar kalkar ne olucak bır tıka bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=171308 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar