Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özel no kalkıyor

Daniel

Öne çıkan mesajlar

bende dünkü hürriyet gazetesinde okudum aynı haberi arkadaşım.doğruluk payı yüksek.büyükçe sütunlara yazmışlardı oradan fikir yürüttüm.
saygılar sevgiler iyi geceler.öptüm jnmss.sorry.kthxbye.

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 00:30 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen ben özel numaradan arayanları acmıyorum ama bazende düsünüyorum ulan acsam ne olur ne kaybederim en kötü biseyler söylerler yada sesimi dinlerler bende cat diye kapatırım diye ama ikisinin arasında kaldım :)

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 00:47 tarihinde, Daniel tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

özel no nedir?

hani bazen insanlar telefon açtığında numarası görünmüyor bu mudur?

kesinlikle kalkmadı. var olması bile saçma. normal telefonlarda bile olmalı o özellik.

numaranın görünmemesinin tek bir pozitif tarafı var mı allah aşkına. sapıklık yapmak dışında ne işe yarıyor ki numaranın gizli olması?
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bilgi işlem merkezleri bankaların ,büroların,şirketlerin vs. telefonları görünmesi istenmeyebilir.tek taraflı iletişim için.adam arar müşteri, yükümlü vs. bilgi verir ya da bilgi alır ancak geri aramaya kapalıdır.tt ye yeni gelir kapısı işte.paralı özel no servisi.@fistan
Sosyal ağlarda paylaş

özel no bazen gerekli bence. tt ile aramızda bir bağ oluşturmuştu bu telefon gözükme hedesi. adsl imin sorunlu olduğu zamanlar paso arıyorum adamları birgün dediler "tamam başka biryere verdik arzıa kaydınızı arayacaklar". eyvallah dedim bekledim fln aradılar ev telefonunu caller id hedesi vardı telefonda lak diye kaydettim noyu.arızayı hallettiler adam akıllı, sonra nezaman sorun olsa orayı aradım ehehhe. adamlar çıldırdılar birgün arama arkadaşım burayı öyle istediğin gibi arayamazsın fln dediler. ne aradım ne sordum ondan sonra onlar kaybettiler pis n00blar. g3nklicem hepsini!!!11bir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...