Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bayramda cok yakin bi arkadasimla yazliga giderken silifkenin yesilovacik koyunden $alvar aldik 2 tane ehueh dunyanin en rahat seyiymis meger haberimiz yokmus hoho. bu arada $alvari giyince kiz arkadasim terketti beni, bazi birikimlerin sonunda patladi ve $alvarli kro dedi bana , cok uzuldum. simdi 14 subatta ben ve $alvarim basbasayiz. buyrun resimler. golften şalvarla 2 tip inince pompaci bi afalladi ehoe ahmet cok yorulmus rica etti arabaya kadar goturdum. sora bizim yesilovacikli ibrayim abi geldi , traktoru sifir almis anisi olsun diye resim cektirdik , ibrayim abi biraz utangac kafasini cevirmis napalim bu arada kiz arkadasim harbiden terketti ama şalvar davasi degil , takla davasi ehue ;) biz cok eglenmistik bunlar cekilirken , paylasiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 $alvarlı kıro, ehüh koptum :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende de bi tane şalvar var ama onun altına nike giymek biraz abes kaçacağından ve şalvarın altına giyecek ayakkabım olmamasından dolayı giyemiyorum ki :( acaba üni.'ye şalvarla gitmeye kalksam başıma neler gelir eheuhe [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 23:22 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 farketmez yazin terlik giyersin kisin nike bak bende nike var salvaralti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 nihohoahaoha :d yahu golften inip traktöre o durum kopardı beni :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ustu timberland, alti nike salvar sahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şalvarın da markası vardır artık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 doğallık budur be =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 timberlandli arkadaşa bir ayrı hoş gitmiş şalvar... ben de alayım bi tane :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 timberland'a bende koptum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 gobekliye daha cok yakisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 daytttt süperr olmuşşş :)))) ben de giydim bi zamanlar.. aslında okulda bi gün giyip gezecem oyle de karizma falan kalmaz gözçer... :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ne guzelde salvarla golften ınınce nıye afaladı benzıncı salvarlı adam golf alamıyo mu nasıl polamık yaratıyom :p resımler super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 timberlandi gördüm zaten bide zegin tipi yetti kahkaha atmama süfer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 zegna senin yelek filanda tam gitmis aslinda salvara, nikelari cikarip basina beyaz mendil sarsan tam olucan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hahaha golf'ten 2 şalvarlı koptum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 muhahaha hasta oldum züpper yaa :) ben de istiomm acillen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 buda yazliktaki buzdolabi , gerisini siz dusunun :p sag raftada absolut larla pınar caffelalar var , karistirinca sahte baileys oluyo sdfsdfsdf redbull bulamadikta. sonumuz boyle oldu işte, dagda taşta ictik zaten bizden baska kimse yoktu koskoca sitede. cok rahattik yani , ama ses yapmayin aman komsuya ayip olur derdi olmadi hic. tek sorun , sarhos arkadasim bu keçi filan otlatan gocebelerin cadirina girmeye kalkti , adamda tufek cekti ona ehuhe. kisaca guzel bi tatildi , paylasiyim dedim! [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 23:49 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şalvar cok yakışmış.bende istiom ^^ traktörde fiat 780 nası sıfır almış.en az 1976 model falandır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 arkadaşta daha güzeli vardı bunun. ayrıca siyahtı onda ki üstüne siyah t-shirt giydimi acaip güzel duruyodu. yazın bu sayede az kız götürmedi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yesilovacikta gucci vardi da biz mi almadik! :p [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 23:51 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şalvarınla mutluluklar sana =) bende istiyorum yavvvv çok pis özendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 "totally stylish" -washington post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 İstanbulda birisi şalvar satmaya başlarsa harbi diyorum gider satın alırım bir tane. Süper bir şey ya. Allah bilir nasıl rahattır o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 fistan'la şalvar fabrikası kuracağız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar