Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

$alvarspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bayramda cok yakin bi arkadasimla yazliga giderken silifkenin yesilovacik koyunden $alvar aldik 2 tane ehueh
dunyanin en rahat seyiymis meger haberimiz yokmus hoho.

bu arada $alvari giyince kiz arkadasim terketti beni, bazi birikimlerin sonunda patladi ve $alvarli kro dedi bana , cok uzuldum. simdi 14 subatta ben ve $alvarim basbasayiz.

buyrun resimler.

golften şalvarla 2 tip inince pompaci bi afalladi ehoe

ahmet cok yorulmus rica etti arabaya kadar goturdum.

sora bizim yesilovacikli ibrayim abi geldi , traktoru sifir almis anisi olsun diye resim cektirdik , ibrayim abi biraz utangac kafasini cevirmis napalim

bu arada kiz arkadasim harbiden terketti ama şalvar davasi degil , takla davasi ehue ;)

biz cok eglenmistik bunlar cekilirken , paylasiyim dedim.

Mesaj tarihi:
bende de bi tane şalvar var ama onun altına nike giymek biraz abes kaçacağından ve şalvarın altına giyecek ayakkabım olmamasından dolayı giyemiyorum ki :( acaba üni.'ye şalvarla gitmeye kalksam başıma neler gelir eheuhe

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 23:22 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:

buda yazliktaki buzdolabi , gerisini siz dusunun :p
sag raftada absolut larla pınar caffelalar var , karistirinca sahte baileys oluyo sdfsdfsdf

redbull bulamadikta.

sonumuz boyle oldu işte, dagda taşta ictik zaten bizden baska kimse yoktu koskoca sitede. cok rahattik yani , ama ses yapmayin aman komsuya ayip olur derdi olmadi hic.

tek sorun , sarhos arkadasim bu keçi filan otlatan gocebelerin cadirina girmeye kalkti , adamda tufek cekti ona ehuhe.

kisaca guzel bi tatildi , paylasiyim dedim!

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 23:49 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir]

• Yeni Oluştur...