Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 nerf nerf! [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 23:11 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 nese allahtan alman serverında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 %51 crit mi diyo orda yoksa ben mi almancayi unuttum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 abi adamın ustunde her bi buff var ve büyük bi ihtimalle face serverdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kaç gündür yaşadığımız laglardan sonra resimde bakınca iç geçirdiğim tek şey 90ms olması :( off ya tt ne hallere düşürdün bizi........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 aa ben dikkat etmedim bufflara.o bufflarla %51 az bıle la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Flower Serenade, Dragonslayer buff ve bir dolu daha crit arttıran buff var ama yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 paladine bu itemlari veren guildin alnini karislayayim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 adamın uzeringe hand of ragnaro dışında öle guild den gelem bi item yok pek, varmı ? göremiyorum ben varsada lionheart helm stronghld gountltes falan oturmuş yaptırmış cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arkadaşlar konuyla direk alakalı değil belki ama resimde görülen adamın kullandığı ui nedir? ben cosmos ve ct kullandım bunu ilk kez görüyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 chromatic boots, onslaught girdle falan var cuce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 cloak of firemaw tahminen o back onyxia neck drake talon pauldrons onslaught chromatic boots o altin dalga ne hala cözemedim :) bi de s:hor var tabi hepsinden fenasi : ( [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 13:32 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dun bakmıştım pek dikkat etmedim şimdi tekrar bakıyım, ama magni will falan vardı painweaver falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arkadaslar olay agılıty de bıtıyor 333 agı ne oluoy yav ole normal o agı ıle o crıt pala ıcın 14 agi 1 crit ediy yanlıs hatırlamıyorsam 333*0,07 = 23,31 eder yarısı zatı bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bide moviesi var bunun www.warcraftmovies.com da o kadar crit kasacagına girip spell damage kassaydı yada warrior oynasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yinede iyi abi 2 vurustan biri crit daha ne 961 atck power pwned bence ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 öyle bi cabasi varsa warrior acsaydi iste maximusun dedigi gibi kisili kcatirmasi hep bunlar : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 warrior acıcaktı pve mi alıcaktı eline 2h sw yi 5/5 sword spec 1/5 flurry pve mi ms build ohh mis, her iki attacktan biri crit daha ne istersinki.... cidden cok garip bi his ama her iki attağından biri crit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar