oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Anevquemar. said: vauv vanil back! neden böyle yapıyorsun? aşık mı oldun vanile yoksa. adam azmedip en son vanilin mesaj attığı konuları buluyor ya. ferhatın dağları delmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 birine sapık diyicektim sadistle karıştırdım ortaya sapist çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Avenquamar pasif keş di galiba ama olmayadabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 zomfg resmen takip var abi forumda hani sabahın ilk saatlerinde iki tarafı da eski binalarla kaplanmış sokaklarda yürürsün ya hava gridir rüzgar çarpar yüzüne sonra arkana bakarsın tinerci tipli bi herif işte öyle bir şey. korkuyorum lan artık. yazmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar