KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 arkadaşla konuşuyoz ben: abi geçen bi adam gördüm kel saçlıydı arkadaş: abi sen camdan atla bu iğrenç sözün acısı çıkar sizdede böle ağzınızdan kaçan berbat sözler oldumu :p şekil1 ( a ): kel saçlı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ehüeh tesadüfe bak, ben de sarışın saçlı demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ehuehue :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kendim tek başıma yapabilirim demiştim.çok utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 24 temmuz 2004, cumartesi - 14:24 tarihinde demişim ki : siz biliyormussunuz bak.ben bilmeyenler iin yazdim. ----_> herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez <_-----.herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 peki "warketmeden" yazım hatası mı? nası başardın yoksa :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 orta okulda emir kipini işliyorduk hoca ben sen o giderken biz siz onlar kalmıstı.hoca biz ile cekimlerken parmagımı kaldırdım ve bagırdım hocam sizi yapabılırmıyım ? sınıf yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kuzenle konusuyoz kuzen : baban gelio olm? ben: hangi babam... yorum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kardeşim nette arkıyla konuşurken bn çotadanak die daldm odaya tabi kardeşim hmn yazdı arkına "can geldi odaya" ben: noluo len bn zebrail miyim? kardeşim: o_o bi anda çıktı azımdan ama baya bi gülmüştük :d ha bu arada zebrail açılımı: zebra ve azrail karışımı bişi sanırım bnde bilmiom :d eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 zebrail top ol seni emi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sıkça kullandığım salak laflarım vardır. i)şaka mısın? ii)sen naber ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bende babama yanlıslıkla babun dedim oda tokat attı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben babama la bi sus dedim tokat atmadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 adam tuttu gecenlerde sen birseksen boyundasin ama benden bes alti santim uzunsun dedi artik ne demeye calistiysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya baba bi sktr git dedim ve dayak yedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 muhahahahaha oda iyiymiş :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende dayımla konusurken küfür etmistim yanlıslıkla ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dün bizim sınıfta geçen olay... kızın biri tahtayı silmiş ıslak bezle..her yeri iz olmuştu tahtanın hoca da sordu -bu tahtaya nooldu? bööle iz war heryerinde -hocam hülya tahtayı ıslak su ile silmiş... sınıf tamamen koptu hoca bile... ben ve arkdşım yerlerdeydik haala da gülüorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hocaya...hocam ben sizindeeeeeeee....dersindeeee....hocanındaaa... demiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben küçükken babama salak demiştim...ama duymadı galibaki hala yaşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aa su ıslak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben de bi kere küçükken a benm eşşek kafalı babacım demiştim ama o bana bunun kötü bişi olduunu anlattı ve bni ii bi azarladı hala unutamıom.bi de bikeresinde doğumgünü pastamın mumlarını yakıcaktı annem.ben de deim ki anne acale et de mumun pastasını yak! :d :p lol lollllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ormanda yürüyoruz annemle , isirgan otu toplayip corba yapicakmis (ya da caymiydi her neyse artik). ben:-annea ne ise yariyo bu sicirgan otlari? mami: - he hö ha.. biz:- sdffdsdfdfdfdfdfdfdf dsffddf ehiehi ben:-hehe hoho ha ha hehu (gülme efektleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 vauv vanil back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Tarihe de baksaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar