Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karman-çorman

khalad

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar çok yakın bir kız arkadaşımın istegi üzerine bu yazıyı yazıyorum sizin fikirlerinizi yani tarafsız kimselerinde fikirlerini almak istedigimizden...;

arkadaşlar açıkçası benim hikayem biraz karışık...
2005 temmuz'da bi çocukla çıkmaya başladım, gerçekten de severekti güzel de gidiyordu. sonra en yakın arkadaşım(ki sonradan öğrendim beni seviyormuş) beni yakın erkek arkadaşıyla tanıştırdı. onun da çıktığı vardı ama çocuk beni görünce aşık olmuş ve o gün sevgilisinden ayrılmış. 3 ay boyunca beni hep sevdiğini belli etti ancak çok iyi anlaşıyorduk yani o ben ve benim yakın arkadaşım, bi yerde 3yakın arkadaş diyelim... farkında olmadan dikkatim bu 3lüye kaydı ve kendi ilişkimi farkında olmadan ihmal ettim ve bitti. ardından bana aşık olan çocukla çıktım... artık bi 3lü değildik 1çift ve 2tarafın da yakın olduğu erkek vardı. mutluydum hem sevgilim vardı hem de en yakın arkadaşım, her hfta gezerdik bowlingler, sinemalr, bilardolr... üstelik onlar da iyi anlaşıyorlardı çünkü onlar da yakınlardı. herşey çok güzel gidiyordu ta ki ben o yakın arkadaşımın beni sevdiğini öğrenene dek. hiç beklemediğim bi şekilde bana çıktığım olduğunu bile bile ki bu kişi onun en yakın arkadaşı ve benim sevgilim oluyo, teklif etti ve hayır dedim...bi süre hiç konuşmadık ama bu çok garipti asla bişey hissetmedim ama gerçekten dostum olarak görüyordum benden özür diledi ve arkadaşlığımızı bozmayalım dedi pekala dedim devam ettik ama o beni hala seviyordu onu da sonradan anladım. çıktığım çocuk da arkadaşının beni hala sevdiğini biliyordu, ben de hayır biz hallettik arkadaşız dedğimde haklı olarak kızıyor ve kıskanıyordu..bu durumda arkadaşım tarafından iyi niyetim suistimal edildi. gerçekten sorun olmaya başladı ve biz bir gün sevgilimle yüzyüzeyken kavga ettik ve o gün arkadaşımla ilişkimi kesmeye karar verdim ve kestim. ancak çok yıpranmıştık, 4 ay geçmişti ve bi gün tatile gtti, ordan dndüünde ayrıldk çok garip davranıyodu ortaya çıktı ki orda bni unutmak için bi kızla çıkmş sdce 5gün...sonuçta unutmak için biryle çıkıo ve sbep nolursa olsun aldatmış oluyo aynı anda 2mzle de çıkyo... gerçekten de kötü bitti. boğa burcuyum o da akrep, yani tamamen 2 zıt burç, zıtlaşarak anlaşırlar. 1ay sonra konuşmaya başladık ve bana yeniden teklif etti, aslında beni unutmamış oldunu farkttiini belirtti. ben de sevdiğim halde hayır dedim çünkü konuşmaya yanaşmıyordu oysa herşeyi konuşup halletmeliydik.. ben de daa laçka olucaz die düşünerek hayır dedim ancak onu sevdiğimi sadece ileriyi de düşündüğümü söyledim..o da düşündü ve bana hak verdi.. 15 gün sonra yine eski konulardan kavga çıktı ve aylarca konuşmadık aslnda hala da konuşmuyoruz ki şöyle oldu: o zaman gerçekten sevdiğimi anladım belki de o güne kadar hoşlanıyormuşum yoksa herşeye rağmen 2.de evet derdim..3 ay ağladım unutamadm..bir gün karşıma başkası çıktı ondan sonra ilgi duyduğm ilk kişiydi ve beni etkiledi..2.5ay çıktık... çıktığımı duymş, arkadaşları ağzımdan hep laf alıyorlar ve ona iletiyorlar. gariptir aynı arkadaşları bi daa çıkmamzı istememişlerdi, ayrıldıımızda onun çok üzüldüğünü ve kendini çok zor toparldığını hala zmn zmn üzüldüğünü belirtmişlerdi. 10 gün önce arkadşımdan nette konuştuk, arkadaşm benim orda oldumu söyledi o da ilk inanmadı beni görmek istediğini fln söyledi(webcam) ve norml konuştk... sonra ben mail attım ve üstü kapalı duygularımdan bahsettim. o da "artk sen ve ben olucaz snırm biz değil, çok saçma şeyler oldu evet, bana bi daa olmaz gibi geliyo..arkadşmn söylediğne gre biryle çıkıomuşsn, onla sana mutluluklar" tamamn sitem, onu tanıyorum. "gibi geliyo"kararsz ve çekimserlik durumudr. ben de cvp olark geçmişte onun bna yaptığı gbi bnm onu zorlamicamı, ancak onu sevdiğimi ve o ilişkinn çoktan bittini söledm.. aslnda bunu yapmayı ben bile beklemiyordm çnkü herks blir bu konulrda çok çekingenimdir ve bu söylediklerimin bnm için büyk cesart gerektirdiini ve buna rağmen sölediğimi biliyo. cevap vermedi, bana da olsa bn de cvp veremezdm çnkü 2mzde de güvensizlik var ve 1 ay öncesine kadr hç konuşamıorduk, 1ipte 2cambz misali olmuyordu... ama herkes söylüo aramızda bi bağ var nolursa olsn kopamıorz, onu tanıyanlr da sölüo eer sen onda bttysen mail atmzdı sna cvp bile vermzdi diolar doru, garip ama öyle bi insan.. yani ilk o bnm aylarca peşimdn koştu, 4ay çıktk ve gerçktn her gnyle dopdoluydu, şmdi bn aşk acısı çekiorum ve önceki ilşklrme hç benzemio, o çk farklı çk uyuşuoruz arkdş da gbydk çk eğlenrdk, çekinmezdk brbrmzden..bu yüzden ben de sevgilime zmn ayıramayp her hfta ama her hfta onla brlkte olurdm...sevgllr gnnde msj atmıştı bna geçen sene, "sni seviorm hem de çok sen bni sevmesn de sevgllr gnn ktlu olsn yanmda olablsydn keşke.. " 1hfta sora çkmaya bşlamıştk...şmdi bn msj atsam mı düye düşünüorm 14 şubatta, ama bi fikrm daa var..en azından konuşmamz grek die düşünorm güvenszlk vr yani illa sevgili olmmz grekmio arkdş da olcksak geçmşteki soru işaretlrini yok etmmz grek konuşark..bu yüzden yanlş anlamasn diye sevgililer gnü özellkkle geçsin de konuşmak istediğmi sölemk istiorm szce bunu yapiim mi? gerçekten onu seviorm bu bi bağ bi tutku aşk snırm... ve ilk defa bööle oldum annem babam ailenn her üyesi bilio onlr da anlyşlılr üzme kendini bu kdr diolr...durum budr, karışk oldu ama isim kullanmadn yazmk zor ve ztn olaylr cddn karışk... =((
Sosyal ağlarda paylaş

ama daha amacının tam olarak ne olduğunu sen bile bilmiyorsun. arkadaş olarakmı yoksa istediğin gibi erkek arkadaşın olarakmı istiyorsun onu karar vermelisin. sanırım ikincisi, bunu yapıcaksan sevgililer günü iyi bir seçim gibi. ama yüzyüze konuşmanı tavsiye ederim. ne yap ne et sen içindekileri dökene kadar gitmesine izin verme. artık hepsini döktükten sonra tepki vermezse değmez demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...