kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Hep kafama takıldı bilgisayarımın performansı gayet düzgün xp yi kaldıracak hatta rahat çalıştıracak kadar.. ancak bende yavaş çalışıyor nedeni win98 üzerine update etmemden kaynaklanabilirmi ? aynı şekilde bir arkadaşımda çok hızlı çalışıyordu o sadece yanlız kurmuş böle bir durum söz konusu mu arkadaşlar lütfen yardım edin :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Genelde updateler biraz sorun yaratabiliyor. En temizi adındanda anlaşılacağı gibi clean install :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 clean install kurulumunu bios tan boot sırasını cdroom a getiriyoruz demi ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Evet ama formatlanmış bir PCye yapmakta yarar var veya kendi bişiler yapabilir yani Backup alman gereken dosyalar varsa dikkatli ol.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ben bi kere denedim öle anlamadığım bişier yazdı devamlı scan ediodu makinayı çıktım 98 yükledim :-) korktum[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 valla ben ikiye bölünmüş harddiskte bi bölüme ME bi bölüme XP kurdum XP,ME den daa hızlı çalıştı :) bi kaç problem hariç:)[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ME yerine 98 kurun. 98 bile daha az sorunlu ME'den.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar