Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni turkcell-12 dev adam reklamı

sabonis

Öne çıkan mesajlar

kaya,cello ilk yanına geldiğinde salak gibi gülüyor ama sonra toparlanıyor smaçla falan toparlıyor karizmayı :)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i,
Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede başarılı bir reklam ama antremanın başında doğan hakyemez değil de aydın örs olması gerekmiyor mu ? gerçi aydın örs'ü ikna edememiş olmaları ihtimali çok yüksek ama ne biliyim bir garip geldi işte :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadığım nokta şu;
madem takım içi iletişim süper
cello niye sadece bir gruba yardım ediyor?
hadi sadece hücuma yardım ediyor diyelim....
öteki gariban'a yardım etmemiş mi hiç cello..
kaya'nın kimle konuştuğunu anlayamıyor gariban...
hehe gıcığım ya illa bişey bulacam....:)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,
Sosyal ağlarda paylaş

valla regulus laf ediyosun ama gerçekten iyi reklam yani. :)[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.

DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki:
greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Sosyal ağlarda paylaş

inanmıyorum tabii ki zevkler tartıshılmaz ama kach kishi de yazmısh gusel diye bu reklama, sucks bence. ayrıca karpuzlu reklam gusel diyen arkadashın alnından opuyorum benden uzak allaha yakın olsun kendisi chunku karpuz ve sana reklamları en igrenchleriydi bence yenilerin. cell o dediginiz daha turkce yi dogru duzgun konushamayan bi adam. ayrıca maskot avustozboceein vız vız uchması sinirlerimi geriyor. bashtan savma reklamlara ne olumlu ne olumsuz hich eleshtiri yapmamak gerekir ama herneyse. ha bide bence gidin yabancı kanalllardaki reklamları seyredin ufkunuz genishlesin diyorum saglıcakla kalın kuzucuklarım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rion, 07 September 2003 22:49 tarihinde demiş ki:
igrenchleriydi

Türkçe karakter basabilirsin...
Oktay türkçeyi biraz bozuk konuşuyor çünkü belçika'da büyümüş.
sen hiç uğramamışsın galiba buralara...[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 08 September 2003 00:38 tarihinde demiş ki:
valla bu son iletişim reklamını beğenmediysen sana diyecek hiç birşeyim yok. Kesinlikle avrupa-amerika'daki reklamların kalite seviyesinde bir reklam[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

abartmayın bence...[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rion, 07 September 2003 22:49 tarihinde demiş ki:
inanmıyorum tabii ki zevkler tartıshılmaz ama kach kishi de yazmısh gusel diye bu reklama, sucks bence. ayrıca karpuzlu reklam gusel diyen arkadashın alnından opuyorum benden uzak allaha yakın olsun kendisi chunku karpuz ve sana reklamları en igrenchleriydi bence yenilerin. cell o dediginiz daha turkce yi dogru duzgun konushamayan bi adam. ayrıca maskot avustozboceein vız vız uchması sinirlerimi geriyor. bashtan savma reklamlara ne olumlu ne olumsuz hich eleshtiri yapmamak gerekir ama herneyse. ha bide bence gidin yabancı kanalllardaki reklamları seyredin ufkunuz genishlesin diyorum saglıcakla kalın kuzucuklarım.

Sende Türkçe'yi doğru düzgün yazamıyorsun ?[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...