Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 edinka_111 yaş : 21 cinsiyyet : qadın şeher : gence men sayitda olan butun dostlari salamlayiram.demek isteyirem ki, ne yaxsi bu ssayti yaradiblar,hec olmaya xalqimizin ovladlari bu saytin komeyi ile etiraf edib,bir az derdden uzaqlasirlar.men da bir seyi etiraf etmek isterdim ki, men bu dunyada ozume uygun xarakterda bir insan tapa bilmirem.men demek olar ki, qeyri adiyem.yani adi insannan cox ferqlenirem.yani menim daxili alemim tamam basqadir.manim idealarim,manim fikirlarim tamam basqadir.meni sevenler da hedsiz coxdu.ama hele ki, hec kesnen elaqe yaratmiram.ozum jurnalistem,20 yasim var,yene da heyatda olan insanlar haqda nese nese kesf etmek,onlarla elaqe yaratmaq menim ucun cetin gelir.sebebi ise esas odur ki, men duzgunluyu,realligi cox sevirem.bunu her kes bilir!ele insanlarla rastlasmayanda ise men cox sixiliram.dusunurem goresen dogrudanmi men ozume uygun bir insan tapa bilmeyecem bu qaranliq ve qaranliqlarla zengin isiqli dunyada!ne ise ....sizi cox da yormaq istemirem.mene destek olsaz size minnetdar olaram.e-mailim [email protected] yahu okurken öldüm bittim yaf :) [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 19:47 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 biqsezaararik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 anakin: i was about to say that.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bir hocamın dediğine göre onlarda bizim türkçemize gülüyolarmış. aynı hocanın bi anısı:gezi amaçlı gelen bi grup genç kız taksimde devamlı sağda solda millete biz azdık yardım edermisiniz diyip duruyolarmış. kimse anlam verememiş. biz azdık: biz kaybolduk anlamında kullanılıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ben azdım yardım edesenız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 itirafın komik bi yanı yokta elessanın anlattığı olay iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 düşmek te inmek anlamına geliyor diye biliyorum. doğruluğunu iddia edemem tabii bizim hoca anlatıyor azeri hava yollarıyla baküye gidince baküye varınca anons yapılmış "işte emniyet kemerlerinizi bağlayınız bakı(ü)ya düşüyoruz". bunu duyan hoca tabii hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden diyo :) *!iğrenç olay anlattığının farkına varır!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ne diyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 zauzhzahdıuhsad :d "ne diyo lan" :d yarıldım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar