pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bu silahı almam lazım, yalnız dwarf spine görevi hakkında kimse hiçbiyere bişey yazmamış ve diğer pvp rep veren questlerin açıklamalarını bulabileceğim bir site veya siteler hakkında bilgisi olan varmı? şu an honored reputa accık kaldı, wow sayfasında pvp questleri verdikleri reputlar falan yazmıo. bu silahı bi aliim, outdoor da forumlarda bıybıy konuşan elfciklere (rp serverlarını bi görseniz hepsi asil elf, biz taurenlere laf sokup duruolar). bir iki fiske vurmak istiorum. help help help... edit: buda kendisi: http://www.thottbot.com/?i=40529 [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 14:16 tarihinde, pandaalf tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bol bol av yaparak alabilirsin bence. öyle questlere falan pekte gerek yok. bu zamana kadar 6 kere falan av ye girdim. her birinde en az 2 saat durmuşumdur. honored oldum. av'de playerlardan çeşitli değişik itemlar düşüyor sanırım bunlar quest için gereken itemlar ama tam olarak bilmiyorum ney neye yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 itemlarin her birinden 1 reputation aliyorsun. =] yani cok abartili toplamiyorsan ugrasmaya deymez. galibiyetle biten kisa sureli oyunlar en guzeli. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ben böyle bi silah görmedim bu kadar miss dodge mu olur ben anlamıyorum zatenelimdeki silah çift el 3 snde bir vuruyor bide miss lerle uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 oyundaki en kolay elde edilen epic, bikac haftada olursun av exalted, merak etme. sadece gir ve afk olmadan 3 dakkada bir karkateri oynat , o bile yeter : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 balık tutarak alanlar bile var sen dusun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 günde 18 saat ksasrak 5 günde aldım naturalden yeri geldi balıktutum yeri geldi savaştım ama hiç kaybetmedim 1 savaş dışında en uzunu 3 saat sürdü (o savaş da salak bişidi 9 saat av mi olur yaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 cok şanlımışsın sen ben bı savaşıyorum 16 saat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 eğer horde da ally gibi salakça oynarsa ya oyun çok uzun sürüyor ya da ally kazanıyor. shaman'a istiyordum ama bazen çok sıkıcı oluyor yanınızdaki grup bir halt yapamayınca hiç sarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 tam 17 saat sürdü en son av, bendemi şans yok anlamıorumki. bide bir av bitince bir diğerine başlama zamanı tam olarak ne kadar (sanırım 40 kişi toplansa bile hemencecik yine de süre var belli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 eğer 2 tarafata eşit miktarda adama sahipse hemen başlıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 walla abi o orta yerde gidip hk farm yaparsan 300 saat sürsün yine bişi olmaz en basiti mount up savaşılacak yere git orda in bunker yada gy bayraa saldır tabi 1 kişi deil en az 10 kişi yapsın kesin kazanıosunuz e tabi karşı taraf aynı taktii yapmazssa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar