Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shamanlar help! skyfury quest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu helmi almak için gerekli quest hakkında biraz yardımcı olabilirmisiniz. thotta yazılmış gördüm ama birhayli karışık geldi. biri şunu düzgün bi dille açıklayabilirmi acaba?

not: azorethian ve pristine black diamond var.
Mesaj tarihi:
ya scholoda rattelgore mu ne var bır tane elemen böcek gibi bişe onun o odayı tamamen temızlıyon sonra ortada summon fılan yapıyon 5-6 mob wave var böle paso cıkıyorlar pulluyon kesıyon en sonunda deathknight cıkıyor kesıyon bıtıyor quest zor deıl ama arada su filan içiceksınız bandaj fılan
Mesaj tarihi:
tam olarak nasıl bi ekipman ve partiye ihtiyacım olduunu yazarmısınız. büyük ihtimal ilk 60 da yapcaam şey olduundan equipment kalitem biraz düşük olcak. onu dengeleyebilceem yöntemler ve taktikler varsa, 3 gün içinde shamanı da 60 lıcam ve ilk bunu sora da unstoppable force a kasmak istiorum.
Mesaj tarihi:
magesiz olmaz su lasım int buff lasım yeri geldiinde aoe lasım q zor biraz ii tank gerekio ii priest gerekio tam hatırlamıom ama sanırım spiritler shadow damge koyuyo du shadow prot potion olabilir ama bnm gibi çook saalam eklipmanlı elemanlarla girersen yata yata kesersin o ayrı
Mesaj tarihi:
mana'yı fazla harcamadan yapılması gerken birşey birde durduğunuz yerde önemli ben 2 sefer deneyebildim ve daha önce o görevi yapmış biri yoktu 2 seferdede kıpkırmızı olup çıktık yapamadık :(
  • Yeni Oluştur...