DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 selam arkadaslar bana saab 9-3 sport sedan hakkında enine boyuna nedir ne degildir eksileri artıları nedir bilen ve ciddi sekilde bana yardımcı olacak bi yazı yazabilecek varmı gercekten bu marka pek konusulmuyor cevremde kimsede pek bisey bilmiyor motor saglam diyolar falan :) parca yok diyolar bana fiyat olarak sanki cazip geldi. dengi bmw lerle aralarında 30.000 ytl falan farklar var. son olarak 9-3 2.0ts 210hp hakkında egrileriniz dogrularınız nedir alternatifleri hangi arabalar olabilir vs. turkce kaynak ta yok saab hakkında :d tesekkurler simdiden.
matama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 dunyanin en cok satilan convertible lari saab lardir guzel arabalardir. Saglam arabalardir ama ne tekim elinde kalir satarken onun disinda bayag iyidir.
JsH Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 nedense saab lara her zaman bir başka gözle bakmışımdır. çok çekici gelirler bana:)
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 güzel arabalar sağlam konforlu fln fakat 2. elde çok komik rakamlara düşerler tek eksisi bu.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 selam, iskandinav güzeli veya kimisine göre ise maçosu. benim için güzeli tabiki. adamlar turbo motorda oldukça deneyimliler. güvenlik desen yine ilk akla gelen isimlerden. sağlamlık konusunda da pek sorunları yok. ama yurdum insanının 70'lerden itibaren bmw ve mercedes harici diğer kaliteli otomobillleri yurdumda görememeleri nedeniyle gözlerinin aşina olmadığı için göz ardı edilen markalardan birisidir. audi bmw/saab diye bir sıralama yapayım sen anla :) elbette benim nazarımdaki konumu bu. saygılar.
ginaly Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bir de saab ahanda bu olayı gösterdi ki hastasıyız ailecek
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 oha çüş hayvan saab. o ne ya. arabadan inerken arabanın ön konsol cam mam her bişey havalarda. inmeye utanırım ben o arabadan. [spo][/spo]
Vodan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Güzel karizmatik araçtır. Opel bayileri satar motorları da GM motorlarıyla benzerlikler taşıyabilir. Arkadaşlarında dediği gibi alırken pahalıdır ama satarken elde çok fena patlar. O yüzden 2. el olarak almak daha mantıklıdır kanımcaa :p Bir de geçenlerde bi saab gördüm yolda saab olduğuna inanamadım o kadar çirkindi o kadar çin malıydı ki anlatamam yani Burada fena görünmüyor ama yolda gördüm çok çelimsizdi [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 23:07 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Selam, Saab bildiğim kadarıyla kendisi geliştiriyor motorlarını. Hatta bazı Opel modellerine turbo motor veriyor. Bir önceki kasanın duruşu çok güzeldi. Hele ki cabrio olanlar :) GM ailsindeki en güzel otomobil. Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Ben Saab'ın plastik düğmesine kadar herşeyi kendisinin ürettiğini duymuştum ama emin olamıyorum. Çok mantıklı gelmiyor bana.. Dizel motorlarının hacimleri ve güçleri aynıydı ama kim kime vermiş onuda bilmiyorum. CDTI ile TiD farklı teknolojiler de olabilir belki sadece denk gelmiştir
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Selam, Yan sanayi mutlaka kullanıyordur yani :) Kalıplar ve tasarım kendisinindir diye düşünüyorum. Saab diesel motorları Opel grubundan alıyor, Opel'e ise turbo otto motor sağlıyor diye biliyorum. Saygılar.
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Saab, bildiğiniz gibi eskiden Scania'yı ve İsveç Ordusu için savaş uçağı üreten bir firmanın çatısındaydı. Teknik imkan ve üretim kalitesi 10/10. [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 10:29 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Selam, Malzeme kalitesi ve işçilik kalitesi hakkında yorum yapacak kadar bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla 3 büyüklerin arkasından gelebilecek kadar iyi. Fakat sağlamlık dersen adam gerçekten sağlam araçlar yapıyorlar. Çelik tampon eski Saab'ları gözünüzün önüne getirin :) Ayrıca düşük sıcaklıklarda klima kompresörü çalışan tek model saab'dı yanılmıyorsam :) Saygılar.
ivan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 4-5 ay yedek parca bekleme sikintisina katlanirsan al tabiki.. motoru surus keyfi fln pek bi iyiymis
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 @para ; 3 büyükler derken? bmw, mercedes, ??? (audi mi yoksa :P)
ginaly Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 paranın kastettiği üç büyükler, audi, audi, audi (:
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Selam, Audi, BMW ve Mercedes prestij marka sınıfında 3 büyük olarak tanımlanıyorlar :) Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Peki alfabetik sıraya göremi yazdın yoksa prestij seviyesine göremi ?
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Selam, Bunu soracak biri olacağını tahmin ettiğim için alfabetik sıra :) Ama marka imajına göre geçerli olan sıra; 1.Mercedes 2.BMW 3.Audi Malzeme ve işçilik kalitesine göre sıra 1.Audi / BMW 2.Mercedes Motor teknolojisine göre sıra 1.BMW / Audi 2.Mercedes Benim nazarımda 1.Audi / BMW(mümkünse yeni motor ile eski kasa kombinasyonu) 2.Mercedes Saygılar. (edit: yazım hatası) [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 23:31 tarihinde, paramecium tarafından güncellenmiştir ]
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 said: Malzeme ve işçilik kalitesine göre sıra 1.Audi / BMW 2.Mercedes audi bmw nin malzeme ve işçilik kalitesi mercedesten iyi mi? para cım şaşırdın mı ? :)
matama Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ya chyrsler birlesmesinden sonra mercedes in is malzeme kalitesi cok dustu herkes sikayetci
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Selam, matama'nın da dediği gibi işçilik kaliteleri birleşme sonrası düştü. Eskisi gibi saf bir Alman kanı yok onda. Son dedikodulara göre de ayrılma kelimesi telafuz ediliyormuş. Birleşme boşluklarına kurşun kalemler giren ML serisini, biraz bozuk yolda konsoldan plastik gıcırtıları gelen E serisini unuttunuz sanırım. Şu an malzeme ve işçilik kalitesinde BMW ile Audi kapışıyorlar. Bazı modellerde BMW ipi göğüslerken, bazılarında ise Audi ipi göğüslüyor. Bu imaj kaybından dolayı S serisinin yeni kasasına çok önem verdi Mercedes. Saygılar.
Cafein Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Birleşme sonrasında, Amerika'da genel müşteri memnuniyetinde 1. sırada olan Mercedes'in, 9 ay içerisinde sondan 9. sıraya gerilediğini de hatırlatırım. Malzeme kalitesinde olduğu kadar, servis hizmetleri ve satış kalitesinde bile düşmüş adamlar.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 @para; prestij marka sıralaması bmw mercedes audi demişsinde orta sınıf prestij di mi bunlar? bugun araba sürerken bi tane rolls royce gördüm hayalimde, önümdeki chrystel 300c hemi sayesinde. ordan aklıma takıldı (:
Öne çıkan mesajlar