Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden f9 ile 0000000 ı bu kadar büyütüyorsunuz ki?


sametoneal

Öne çıkan mesajlar

onları çok ii combo yapıor sanıyorsunuz. ama nasıl yaptığı hakkında hiçbir bilginiz war mı. video ları dikkatli bi şekilde izleyin. eğer oyun bilginiz warsa bunu görürsünüz. bunların hepsi illegal yoldan yapılan combolar. yani macro. 0000000 ile f9 1v1 yapıo 0000000 spear def olmadan hatta pot bile kullanmdan minor ile f9 u kesio. sizce mümkün mü.

1-) minor sağ tuş da olsa sağ tuşa 2 kere basması lazım ki 1 tane minor basssın. bu da imkansız.
2-) normal el ile basıo diyelim. ee o zman combo yu nasıl yapıo? combo yaparken w we s yi kullanmalı. ama minor 8 tuşunda hp pot 6 da. w ile s yi nasıl kullanıo bu adam? ama video da kullanıo görünüyor.

f9 devilde i de mushrooms videosundan anlayabilirsiniz. hareketlerine birazcık dikkat etmeniz yeterli.

blood clanının lideri z4 de aynı yoldan combo yapıor. arkadaşın birisi koymuş combu yapıo die. yalan onlar.inanmayın sakın combo yapıolar dediklerine.

bu oyunda adam gibi combo yapan. yani legal yollardan combo yapan sadece ujio war tanıdığım. başka da göremedim. bakın video lara anlarsınız.

ujio helal olsun sana kardeş...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz sadece türkleri göryosunuz ha türklerde yokmu war türklerdede cok saglam combo ceken adamlar war ama yabancı mı f9 türkmü bilmiyorum tanımıyorum tanımakta istemiyorum ayrı konu ama adamlar öyle aşmış derecede oynuyolarki bizim ark perudayken (kış başı) bi rastlantı uzerıne kafeye gidiyo bi tane orda nerden baksanız 100 tane fln makına warmıs 100 undede ko oynuyolarmış yok japko mapko falan bi elemanın yanına oturmuş adam öyle bi oynuyo ki diyo adamların nerde ne tuşa bastıgı belli olmuyo klavyeyı öyle bi kullanıyolar ki yemiş yutmuşlar resmen diyo rica üzerine videosunu kaydettırmış adamla tanışmış mabbet etmıs falan filan yane adamlar sizin burda türklerde gördügünüz akaaa akaa parti piliz 0-7 yaş grup gençliğinden tamamen bagımsız bi grup zaten acık acık söylemek gerekırse oyunun %90 ını türkler kaplıyo ve yabancılarda türklerden tiksiniyo. şahsen benımde tıksındıgım yerler ve zamanlar oldu charı satmamın ve oyunu bırakmamın yegane sebeplerınden bırısıde budur. kafelere o minnacık bebeler alındıgı sürece abi kinayt waymi makinalayda abi yayim saat açaymisin abi kinayt oyniyeces de demelerınden artık tiksiniiyorum + yeter diyor susuyorum . combo çekilmez combo dogulur.

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 01:48 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neter kardeş. orda f9 war. 60 lvl bi warrior değil. sadece minor la hayatta dayanamaz. bi de video nun başında no spear def yazıo. tamam onu geçtim adam solo dm kesio. healer olmadan. gm mi bu? sence bi imkanı war mı 3. bi program olmdan dm kesmesi?
zirzop sen legal cinsten combo yapan görmemişsin. oyun bilen birisi olsa onlardın. bi de bana "sen de oyun biliyom die buraya yazı yazıosun" diosun. sen hiç hayatında 6 saat hiç ölmeden bowl kapattın mı? weya hayatında hiç 2 kişi h.q. ya da s.q. kestin mi?(1 healer 1 tank)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bakıntopic in başlık biraz ilgi uyandırıcı olmus ben bunu soliyim başta f9 ve zero karşısında durmak için saglam defans ve hp ye ihtiyacınız var ben 61 lvl priest im 1500buff 300ac ıle
4065 hp 901 ac oluyor o ikisi genelde yanyana takılır ve ıkısı bır arada tek bır kişiye daldıklarında alamayacakları player monster yoktur bu boyle bılıne ama tabiki gerekli def.lar yoksa :)) ben talia yı spear tafalık dd ve def lord kullaniorum ikiside özellikle 000000 kesmekte biraz zorlanıyo :)) f9 elindeki raptor u bırakmadıgı surece talia ile bana 400 400 gibi komik dmg ler vuruyor 0000000 la bir keresinde 1v1 e kaldim ölmedim nası başardim bilmiorum ama yanımda oturan arkadaşım naaptın sen dedi eseri dd kafamdaymış xd
eger dd kulanmassanız biraz sakatlık doguyor sinlere karşı^^
bnm elemanda bu
http://img117.imageshack.us/my.php?image=darkshady26ht.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soulteam i sevdim aslında çok içten yazıo kaptırmış kendini :)

1 tank 1 heal kesilir zati hq sq talos tk 8 mage mi kesicek dk larca..
solo dm kesilmez die bişi yokki 000 70 lvl % 25 az dmg alıo saçma sapan 1 konu açmışsın ben tek 1920 ile çatır çatır kesiorum 800 900 vuruo
bana 500 600 vursun nasıl kesiom 0000 da aynı hesap

ayrıca no spear defans yazsada iron neck yok die 1şi yok kolyeden 15 spear defans gelio minör çok çok rahat yeter sürekli minör basmış hiç boş bırakmamışki o duel de artı pot kullanmak yasak o yüzden f9 yatıo... sende oyun biliosan yuh bize...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...