Revell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bu topici açmadan önce arama yaptım fakat buna benzer bi topicde yanıt verilmemiş o yüzden hala sorunu giderebilmişdeğilim. kısaca sorunumu yazayım; paypal accountuma para transferi(ekleme) yapamıyorum. Siteyi dolaştım ama bulamadım, Add Funds'da "Transfer Funds From a Bank Account in the United States" başka birşey bulamadım. Acaba PayPal accountuma nereden para yükleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya benım bıldım orda bısey alırken kredı kartı gırıyorsun bıde paypal sifrenı bılmıom ben hep ole yaptım yanı bı yuklemefalan yapmadık d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 emin deilim ama paypal account un icin normal bi kredi kartı yaziyosun. bir sey alırken de direk oradan cekiyor parayı paypal uzerinden. daha sonra odemeni oraya yapıyosun. ama emin deilim. sen gene bi arastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 teşekkürler bi öyle deniyim, direk karttan çekecekmi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 paypala bi yere para yatıracaksan para yüklemene gerek yok.direk eklediğin karttan yatıracağın yere transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 para yükleme benim gibi banka hesabi olup da kredi karti olmayanlar icin. normalde paypal ile bir yere ödeme yapacaginizda ilk önce paypal'e havale etmeniz gerekiyor, havalenin de ellerine gecmesi 3-4 gün sürebiliyor, bu nedenle cok hos bir sey degil tabii. bunun yerine önceden havale yapiyorsunuz paypal'e, sonra ödeme yapacaginizda direk yatirmis oldugunuz paradan ödeyebiliyorsunuz, böylece beklememis oluyorsunuz. simdi banka hesabi icin yeni bir yöntem cikmis ama. banka hesabinizi onayliyorsunuz önce (nasil onaylandigi sitede yaziyor, anlatmiyayim simdi), ödeme yapacaginiz zaman havale yapmiyorsunuz, onlar direk sizin hesabinizdan cekiyor. ama her türlü ödeme icin kullanamiyorsunuz bunu, mesela ben gecen gamecart alirken kullanamadim, havale etmek zorunda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bi soruda ben sorim paypalle ilgili normalde paypalde aylık 250 dolar limitim var bu limiti nası ayarlayabilirim,mesela aylık 50 dolar yapmak istiyorum bunun için ne yapacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar