Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal (yardım)


Revell

Öne çıkan mesajlar

bu topici açmadan önce arama yaptım fakat buna benzer bi topicde yanıt verilmemiş o yüzden hala sorunu giderebilmişdeğilim.

kısaca sorunumu yazayım; paypal accountuma para transferi(ekleme) yapamıyorum. Siteyi dolaştım ama bulamadım, Add Funds'da "Transfer Funds From a Bank Account in the United States" başka birşey bulamadım. Acaba PayPal accountuma nereden para yükleyebilirim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

para yükleme benim gibi banka hesabi olup da kredi karti olmayanlar icin. normalde paypal ile bir yere ödeme yapacaginizda ilk önce paypal'e havale etmeniz gerekiyor, havalenin de ellerine gecmesi 3-4 gün sürebiliyor, bu nedenle cok hos bir sey degil tabii. bunun yerine önceden havale yapiyorsunuz paypal'e, sonra ödeme yapacaginizda direk yatirmis oldugunuz paradan ödeyebiliyorsunuz, böylece beklememis oluyorsunuz.

simdi banka hesabi icin yeni bir yöntem cikmis ama. banka hesabinizi onayliyorsunuz önce (nasil onaylandigi sitede yaziyor, anlatmiyayim simdi), ödeme yapacaginiz zaman havale yapmiyorsunuz, onlar direk sizin hesabinizdan cekiyor. ama her türlü ödeme icin kullanamiyorsunuz bunu, mesela ben gecen gamecart alirken kullanamadim, havale etmek zorunda kaldim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...